Teraz jest 26 lis 2024, 01:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Crash
PostNapisane: 21 mar 2009, 21:31 

Witam, zrobiłem sobie Dual Installation to znaczy wersja 1.0 i 1.41 na 1 kompie i podczas logowania tak w połowie w wersji 1.41 crash-uje mnie(wywala do pulpitu i tyle)nie wiem co zrobić.

Tytuł: Re: Crash
PostNapisane: 21 mar 2009, 21:34 
Redaktor Battlefield.pl

xD tzn? jak wygląda ten twój Dual Installation? Zainstaluj bf2 od początku a potem patch 1.41 i wsio

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 21 mar 2009, 23:07 

Nie wiesz co to jest Dual Installation? lol. Nie chce mieć tylko 1.41 bo tam są serwery do du** ja gram na 1.0 bo tu jest serwer NRNS! tak to wygląda http://www.youtube.com/watch?v=zgBuyCdK ... annel_page wiesz jak naprawić te wywalanie do pulpitu?

PostNapisane: 21 mar 2009, 23:15 

Bartez132 napisał(a):
Nie wiesz co to jest Dual Installation? lol. Nie chce mieć tylko 1.41 bo tam są serwery do du** ja gram na 1.0 bo tu jest serwer NRNS! tak to wygląda http://www.youtube.com/watch?v=zgBuyCdK ... annel_page wiesz jak naprawić te wywalanie do pulpitu?

Co to za żałosne NRNS? Na 1.41 są o wiele lepsze serwery. Nie grasz z piratami, cheaterów jest o wiele mniej i ludzie przestrzegają zasad serwera, nie jest im wszystko obojętne jak na 1.0...
To ten serwer? http://www.game-monitor.com/bf2_GameSer ... STATS.html
Nie dość że pingi z kosmosu, bo serwer stoi w USA to jeszcze unlocki dla wszystkich... Te unlocki pewnie cię tak zachwyciły :)

PostNapisane: 21 mar 2009, 23:49 

Heh mniej cheate'rów na 1.41 :lol: bez komentarza...
Właśnie że tutaj się przestrzega zasady...a nie na 1.41 gdzie wszyscy siedzą w ścianach albo kampią...na ty, serwie jestem 5 a na gametracker 4 http://www.gametracker.com/server_info/ ... .89:12567/ i nie chce z niego rezygnować...dzisiaj serwery są unlock bo tak sie złożyło...ale ja nie napisałem tego tematu żeby się z wami kłócić który serwer jest lepszy tylko żebyście mi pomogli...ale skoro nie potraficie to...trudno NOOBS!

http://nrns-games.com/

PostNapisane: 22 mar 2009, 00:25 

Musisz się przyzwyczaić, dużo osób ze sceny BF2 myśli że gra to ich całe życie i są przewrażliwieni na np unlocki itp. więc olej ich.
Co do błędu, usuń folder Battlefield 2 z Moje dokumenty, powinno pomóc.

PostNapisane: 22 mar 2009, 02:50 

Teksty w stylu noobs to se lamusie raczej daruj. Bo jesteś tu nowy i gówno znaczysz. Jezeli poszukasz to znajdziesz odpowiedz na twoje durne pytania. (jak miec dwie wersje gry). Masz racje na 1.41 pewnie jest wiecej cheaterów, ale stosunek cheaterów do graczy normlanych jest zapewne o wilele niższy niz na 1.0, ale kur.. co ja tam moge wiedziec w koncu jestem noob. Spadaj na drzewo i znajdz odp na swoje pytanie.
Tak ten server jest naprawde pro pewnie grają tam dzieci które grają na piracie mimo że gra kosztuje śmieszne pieniądze lub idioci którz nie wiedzą o istnieniu patchów.

Naszła mnie refleksja co do twego stwierdzenia że cheatów jest wiecej na 1.41. Może po prostu nie ogarniasz? Tak samo jest na nosteamie w CSie. Na nosteamowych serverach jest śmiesznie niski poziom i leje sie wszystkich, a gdy wejdzie sie na normalny juz nie jest tak różowo. Wiec myśle sobie że twój tok rozumowania wygląda mniej więcej tak.

Gram na 1.0 i jestem pro jade wszystkich jak psy(nie zdając sobie sprawy z żenującego poziomu gry na tej wersji gry). <Odpalasz w tym momencie 1.41> o kur.. ale dostaje wpierdy same chituchy tu graja <wracasz na 1.0 i odbudowujesz swoje naruszone ego>

PS: a ty noaim nie mam zielonego pojęcia kim jesteś, ale walisz tekstami jak byś był alpha i omega

PostNapisane: 22 mar 2009, 04:21 

@Grubber{PL} Jestem niedzielnym graczem, czasem mam ochotę to sobie odpale bfa i pogram. Nie jestem alfą i omegą i nie wiem po czym to wnioskujesz. Jeśli po zdaniu "Musisz się przyzwyczaić, dużo osób ze sceny BF2 myśli że gra to ich całe życie i są przewrażliwieni na np unlocki itp. więc olej ich." to trudno, każdy ma prawo do swojego zdania i ja je wyraziłem, pisze co widzę na serwerach i tym forum a gram w tą gre nie od dzisiaj i nie od dzisiaj czytam posty na tym forum. To tylko gra, dużo osób zapomniało chyba że liczy się fun nie kwasy. Tyle, pozdrawiam.

PS. Po Twoim poście widać że to raczej Ty się zachowujesz jak alfa i omega...

PostNapisane: 22 mar 2009, 10:31 
Redaktor Battlefield.pl

tak czy innaczej Grubber ma rację ^^

Bartez
1 masz oryginał ?
2 czy wcześniej dual installation (lol) działał?
3 nie usuwaj folderu BF2 z moje dokumenty...

PostNapisane: 22 mar 2009, 12:25 

1.Mam orginał
2.Działał

Grubber{PL}-mam gdzieś że udzieliłeś ponad 1000 odpowiedzi na tym forum i jeśli "myślisz" że coś znaczysz to się grubo mylisz "lamusie"
Mamy serwer na 1.41 więc wiedzą co to jest patch, nie myśl że tylko ty jesteś tak inteligętny żeby poszukać w google patcha i go ściągnąć.
Wcale nie powiedziałem że na 1.41 jest więcej cheatów...poprostu zostawiłem to bez komętarza, a ty już mi z Cs-em wyjeżdzasz.
Nie powiedziałem że jestem "Pro i jade wszystkich ja psy" a poziom jest wystarczający żebyś dostał w rundzie 2 fioletowe serca :lol:
Nie pomogłeś mi w niczym więc poco się wypowiadasz

Ps:To ty tak to napisałeś jak byś był alpha i omega, a co najwyżej adminem :stupid:

PostNapisane: 22 mar 2009, 12:37 

Bartez132 napisał(a):
... a poziom jest wystarczający żebyś dostał w rundzie 2 fioletowe serca :lol:
Nie pomogłeś mi w niczym więc poco się wypowiadasz.

Grałeś z Grubberem kiedyś :)? Nie wydaje mi się żeby na serwerze, gdzie grają piraci problemy miała polska czołówka infanterów.

Widzisz... zaoferowałem Ci tylko zmianę patcha, ominięcie problemu. Nie mów że serwery na 1.41 "są do du**". Przeszkadza Ci pewnie to, że nie ma tam unlocków :)
Nie wydaje mi się żeby Dual Installation było możliwe, powodem może być rejestr windowsa.

PostNapisane: 22 mar 2009, 12:46 

Rejestr nie jest problemem...widziałeś w ogóle ten filmik?
A grałeś kiedyś ze mną? Gdy zrobię tego patcha moge wejść na ten wasz serwer i zobaczyć wasz poziom.I co wy tak się doczepiliście tych piratów na 1.0 tak jak by na 1.41 nie było.

Podaj nazwe tego serwera gdzie gra polska czołówka z chęcią tam zagram :twisted:

PostNapisane: 22 mar 2009, 13:02 

Bartez132 napisał(a):
Rejestr nie jest problemem...widziałeś w ogóle ten filmik?
A grałeś kiedyś ze mną? Gdy zrobię tego patcha moge wejść na ten wasz serwer i zobaczyć wasz poziom.I co wy tak się doczepiliście tych piratów na 1.0 tak jak by na 1.41 nie było.

Podaj nazwe tego serwera gdzie gra polska czołówka z chęcią tam zagram :twisted:

Polska czołówka gra gathery raczej.
Zapraszam na:
.pl PL4FC 24/7 KARKAND INFANTRY ONLY
.pl PL4FC 40 JET MAPS only !!!
Czy też na:
.pl [NSZ] Clan Ranked Server | GamesNet.pl

Odpowiedź na swoje pytanie znalazłbyś prędzej pytając się swojego kolegi z którym grasz w 1.0.

PostNapisane: 22 mar 2009, 13:28 
Redaktor Battlefield.pl

podaj 20 słowo z 12ej strony instrukcji

PostNapisane: 22 mar 2009, 13:37 

Jakiej instrukcji bf2?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2