migacz napisał(a):
Witam mam pytanie do adminów lub osób odpowiedzialnych za forum z jakiego powdou ten temat został zablokowany
CLICK powód podany przez moda
Cytuj:
Ja temat zamykam, Wujek posprząta a każdemu kto w tym uczestniczył dam w prezencie 2 ostrzeżenia(3 to ban w gwoli ścisłości). Pytanie jest owszem banalne ale odeślijcie tam gdzie trzeba a nie wstawiacie obrazki i offtopujecie
.
przecież to jest temat ogólny o PR a od tematu odbiegło co najwyżej 2 osoby a tu moderator zamyka cały temat właśnie z powodu odbiegania od dyskusji, przecież mógł spokojnie wysłać im PW lub nawet skasować ich posty. Takie zachowanie moderatora pokazuje tylko jego nastawienie do osób grających w project reality w PL i osób udzielających się na tym forum a i Jego ciągłe straszenie banami to też już się stało nie smaczne
naprawde mam nadzieje że zwrócice na tą sprawę uwagę.
Odpowiedź:
Po pierwsze: 'Forum Battlefield.pl nie jest miejscem gdzie można zawsze i wszędzie powiedzieć co się chce, NIE MA WOLNOŚCI SŁOWA!!'
Po drugie: Wujek miał wyznaczyć kogoś kto będzie tam sprzątał - nie zrobił tego.
Po trzecie: moje nastawienie do osób grających w PR jest bardzo pozytywne, jakbyś był dłużej na forum to byś wiedział, że swojego czasu dość aktywnie działałem w PR