Witam! (Teraz dopiero zauwazylem ze przypadkowo w złym dziale to wrzuciłem, niech ktoś przerzuci do Clanbase, sry)
Przedstawiam Wam bardzo prosty sposób wydymania innych klanów których z jakiś powodów się boicie lub nie lubicie. Metoda w 100% legalna na Clanbase, nawet admin przyzna wam racje. Jak to zrobić? Przeczytajcie jak nas wydymali grecy.
Mieliśmy grać z GRECKIM teamem, który miał grać z GRECJI. Jako, że my jesteśmy z Polski sensownym wyjściem byłoby znaleźć neutrala i grać full mecz. Oni mieli neutrala w niemczech więc bez wachania się zgodziłem. Zawsze to lepiej grać w niemczech niż w Polsce i Grecjii.
Wchodzimy na serwer, dwóch "greków" ma ping 8-10. WTF? Jak neutralny serw jak 40% składu greckiego ma ping poniżej 10 ( mieszkają w niemczech i nawet maja dopisek GER przy nicku ) przy moim 75, a reszcie 50-60? Okłamali nas, że grają z Grecji, żeby mieć lepsze warunki do gry, ja nie wiedząc o niczym zgodziłem się przed meczem bo jak dla mnie wszystko wyglądało normalnie. Po dwóch rundach jest wynik 191-175 dla nich. Chcemy iść na nasz serwer w Polsce by wszystko było fair. Neutralny serwer jest fikcją, więc chcemy 50/50. Oni powiedzieli, że mają nas w dupie i nie zagrają na naszym bo sie zgodziliśmy na ich serwer (co tam że nas okłamali)
Pisze do "wielkiego admin'a" pt: David2006 z którym za specjalnie się nie lubię, i co robi David? Przyznaje im racje. Przyznaje racje grekom którzy nas wydymali i my nie mamy nic do powiedzenia. Stwierdziłem, że nie będziemy grać z oszustami i nie będziemy rozmawiać z adminem idiotą którego nie ma 99% czasu i nic nie wie o niczym.
Także jak ktoś z was chce łatwo wygyrwać w clanbase to:
1) Zróbcie klan powiedzmy z Kazachstanu
2) Wciskajcie kit ze macie neutralny serwer w Polsce
3) Jak drugi klan wejdzie i zobaczy wasze pingi, tym samym skapnie sie ze jestescie z Polski i to nie jest neutral, to i tak macie sprawe wygrana bo admin przyzna wam racje.
Jak adminem był Phoenix wszystko było normalnie i bezproblemowo. Mam nadzieje, że chociaż Adah coś poradzi bo on jest teraz głownym adminem. Generalnie rzec biorąc, zostaliśmy wydymani na legalu za zgoda admina, jaki sens grania w lidze gdzie można oszukiwać?
Link do meczu:
http://clanbase.ggl.com/warinfo.php?wid=8701529ultras napisał(a):
server date:
62.104.170.28:16567
pw:cbwar
The server is a central European server.It is in germany
We play 4 rounds there
is ok?
We then all have a good ping!
You have a better ping
We play from greece
so is it fair for all