Teraz jest 25 lis 2024, 20:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 kwi 2009, 09:45 

Dobra to ja mam jeszcze swojego kumpla ktory gra w tego BF'a to tez sie przylaczy :D

czyli mamy 4 mechaników i jednego pilota. teraz pytanie kto bedzie pilotował :D?
A a co do dnia to może spróbójemy dziś wieczorem tak koło 21:00-23:00 ....

A i jeszcze ktos bedzie do nas musiał strzelac :omg: Ale chyba z tym problemów nie bedzie :)

Ciastek96 nie da sie glitchować przy zatrzymanym tytanie(mówie tu o wersji 1.5 bo widzialem na YT ze na starszych wersjach ludzie bez niczego wskakiwali w ściany od tytana O.o)

PostNapisane: 6 kwi 2009, 13:20 

ja was sprowadzę na ziemie :twisted:

PostNapisane: 6 kwi 2009, 15:12 

A tak swoja drogą w odznakach wkurza mnie to, że wymaganie, które trzeba spełnić w danej rundzie są zaliczane dopiero wtedy, gdy mamy spełnioną reszte wymagań.

PostNapisane: 6 kwi 2009, 19:42 

To nie jest aż taki duży problem :wink: . Ale nie które to już naprawdę trzeba być zahartowanym na przykład Taka Baretka za Legie Zasługi 200h :shock: ale ja ją dostałem 4 razy :lol: to było w tedy jak u EA coś się staty posypały. Ale za bardzo odbiegrłem od tematu. Najtrudniej (mi) jest zdobyć baretke za 80h komendantem trochę można się zanudzić bo podczas normalnej gry to jakoś szybciej leci ^^

PostNapisane: 6 kwi 2009, 20:36 
Zbanowany

Ta maties zgodzę się. Raz mi 4konsole zostaly do 40 (zloto) a rozwalilem 3 konsole i reaktor w ciągu rundy. Byłem wkur.. Musiał ktos tą 4 konsole zniszczyc ^^

PostNapisane: 6 kwi 2009, 21:02 

Można by powiedzieć że o te konsole mogą się pozabijać ^^ to taki "Wyścig Szczurów" :lol: bo kto pierwszy ten lepszy. Ale tak chciałbym się zapytać bo chcę właśnie zdobyć tą odznake ale nie wiem ile mniej więcej RDX potrzeba na jego wysadzenie??

PostNapisane: 6 kwi 2009, 21:05 

3 z pewnoscią rozwalają konsole, ale nie wiem czy da się to zrobić mniejszą ilością.

PostNapisane: 6 kwi 2009, 21:28 
Zbanowany

3 na kazda konsole mozna poczekac az enforc raz walnie z swojego gnata i podlozyc dwa etc. Na rdzen trzeba duzo. POlecam ci Na tytana Pillum i celuj w te swiatelko w rdzeniu ;) GL

PostNapisane: 7 kwi 2009, 12:08 

z konsolami problem, mi udało się max dwie rozwalić, pierwsza to 3 rdx druga to 3granaty i 2 rdx i trzeba się minami obłożyć z 2 stron żeby kosą nie dostać..
Co do beretek to rzeczywiście niektóre to kosmos, a pomyślcie sobie gdyby tak te wszystkie statsy w ea padły i każdy ma po zero :shock: chciało by się wam grać od nowa?
Przydało by się zrobić kopię zapasową swojej postaci u siebie na kompie.
na rdzen to z 10 rdx trzeba

PostNapisane: 7 kwi 2009, 15:11 

Ja mam złotą odznake niszczyciela tytanów :)
To bardzo proste, ja weszlem na server gdzie bylo 8 osob czyli tyle zeby mozna bylo grac raz ciach wchodze na tytana z suportem on daje ammo ja podkladam rdx'y i wio.

Akurat z tą odznaką nie miałem żadnych problemów.

PostNapisane: 7 kwi 2009, 15:19 

MikeOl ja zacząłem od nowa i idzie mi lepiej niż normalnie :lol: chociaż szkoda mi tych unloków i niektórych odznak ale.. da się to przeżyć Only Fun :wink:

cudaks ja właśnie też tak próbuje ale przeważnie dają rozwalić 3 konsole a z czwartą jest już większy problem :?

PostNapisane: 7 kwi 2009, 15:23 

No ja jest FF off to zawsze pod koniec rozwalani konsoli (tak na wyczucie mneij wiecej kazdy wie ile trzeba wladowac pilumów albo naboji) mozesz podlozyc sie pod celownik swojego kumpla :)

PostNapisane: 7 kwi 2009, 16:36 
Spamer!

cudaks napisał(a):
Ja mam złotą odznake niszczyciela tytanów :)
To bardzo proste, ja wszedłem na server gdzie bylo 8 osob czyli tyle zeby mozna bylo grac raz ciach wchodze na tytana z suportem on daje ammo ja podkladam rdx'y i wio.
Akurat z tą odznaką nie miałem żadnych problemów.

:?

MikeOl_PL napisał(a):
z konsolami problem, mi udało się max dwie rozwalić, pierwsza to 3 rdx druga to 3granaty i 2 rdx i trzeba się minami obłożyć z 2 stron żeby kosą nie dostać..
Co do beretek to rzeczywiście niektóre to kosmos, a pomyślcie sobie gdyby tak te wszystkie statsy w ea padły i każdy ma po zero :shock: chciało by się wam grać od nowa?
Przydało by się zrobić kopię zapasową swojej postaci u siebie na kompie.
na rdzen to z 10 rdx trzeba

Gram dla przyjemności nie statów (już ? :)), wiec mi to wszystko jedno :]
Wiesz, najpotrzebniejsze unlocki to jeden dzień i się je ma ;]

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 7 kwi 2009, 20:06 

W jeden dzień da rade jeden słupek odblokować :D ale to też trzeba albo troszkę posiedzieć albo trafić na dobry serwer z dobrą ekipą :wink:

PostNapisane: 7 kwi 2009, 20:21 

1 słupek - 5 unlocków - 330 punktów, albo instalujesz NS, posiedzisz 5 minut w pojeździe z NS, rozwalisz sześciu kolesi i zdobędziesz w sumie 120 punktów - jakby się postarać, to by się tyle zdobyło w 1 rundzie :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2