Teraz jest 7 mar 2025, 00:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 kwi 2009, 19:27 
Redaktor Battlefield.pl

Harrypl napisał(a):
Nie rozumiem ludzi tak samo ,którzy mają dobrego kompa a grają na minimalnych detalach bo lepiej widać wroga...

Proszę Cię, nie ośmieszaj się. Może jeszcze powinny się pojawić serwery dla graczy, którzy mają ustawione takie same ustawienia graficzne, konfiguracje komputerów i taką samą ilość FPSów?

Ostatnio edytowano 26 kwi 2009, 19:30 przez DeathName, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 26 kwi 2009, 19:28 

No ależ oczywiscie dostawanie od niewidzialnych ludzi ktorzy chowaja sie w cieniu sprawia mi nei zwykla przyjemnosc. Zaraz napiszesz ze nie masz wcale takich zlych wynikow. xD

PostNapisane: 26 kwi 2009, 19:30 

Ja też stanę po stronie EDDIE_PL, ma racje większość jeśli nie wszyscy "PRO lamusy cfg. ...." nie posiadają skilla choć przez to stwierdzenie skill można wiele rzeczy rozumieć. Dla mnie skill to umiejętność odnalezienie się na polu wirtualnej walki, zmysł taktyczny plus nieco opanowania gry gdzie rzucić granat aby efektownie wyeliminować przeciwnika, lub rozbić jego akcję taktyczną. I to jest "SKILL" a nie popisy kto ma lepsze cfg. Poprę również rybę panowie którzy za punk honoru stawiają sobie być najlepszymi za wszelką cenę, pokazują tyko jak są prostymi prymitywnie myślącymi karykaturami graczy, dla których ta gra to zabawa. Faktem jest że wprowadzenie w BF2 unlock-ów i rang odznaczeń i innego shitu zlamiło ta grę od samego początku, cóż taka jej uroda, jednak nie oznacza to iż nie należy reagować na wszelkie dopałki wręcz należy tępić to zjawisko ile tylko można a nawet i więcej.

PostNapisane: 26 kwi 2009, 19:34 

Tak na pewno wszyscy pro-cfg-lamusy czy jak tam ich nazwales scigaja sie o to zeby miec wwszystkie medale i zeby miec ich wiecej. Lubie gdy ludzie ktorzy maja czesto nie za duze pojecie o sprawie wypowiadaja sie i glosza swoje poglady jaki to skill jest wazny na ffa.

edit: Sorry za tak duza ilosc postw jak cos to mozna je polaczyc. Zapomnialem dodać ze oczywiscie moim celem zyciowym jest skompletowanie wszystkich unlockow nawet tych II poziomu bez gry w JS. Jeszcze mi sie nie udalo ale jestem juz blisko. Mam cfg na latanie na spadochronie, ktore jest niezwykle przydatne w czasie gry na ffa

PostNapisane: 26 kwi 2009, 19:38 

Kuzwa co za narod.... Czy mi sie wydaje czy ten temat jest o uroku latania w przestworzach czy o waszych opiniach o usersettings. Moze sie zaraz odezwie pol sceny bf.pl ze gra na defaulcie, ma gg w tle i wcina przy tym czeresnie :stupid:. CO ma "Motyla noga" skill to latania spadochronem :lame:. Moze zaraz ktos wrzuci zdjecie z dzialu smieszne screeny :omg:

Zamknac ten temat bo do niczego doprowadzi.

P.s Ide sie wykapc

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2