Teraz jest 6 mar 2025, 23:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 kwi 2009, 19:48 

Witam.
Chciałbym zaprezentować wam moje pierwsze Frag Movie,o przepięknie brzmiącej nazwie "The Almighty Pokor".
Z góry mówie,że było to moje pierwsze zderzenie z Vegasem,więc proszę o litość;).
Wszystkie nagrania pochodzą z gatherów na karkandzie,niestety ESLowy plebs tylko na tej mapie grać potrafi...a oczywiście na meczach nie nagrywam,nie chcę ryzykować ścinki.
Długość-7 minut,rozmiar 425 mb.

Megaupload (HQ) http://www.megaupload.com/?d=D8HTOV92
Full Speed FTP - http://img.1-st.pl/TMP.rar
Youtube,bez dźwięku - http://www.youtube.com/watch?v=5MGoFnzZlMc

Pozdro.

Ostatnio edytowano 27 kwi 2009, 20:52 przez Pokor, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 26 kwi 2009, 19:51 
Redaktor Battlefield.pl

Mógłbyś to dać na YT albo podobnym serwisie... wiem że tam jakość jest tragikomiczna, ale nie będe ściągał pół giga żeby zobaczyć jak dobrze grasz... albo ew. po zobaczeniu 'miniaturki' na YT ściągnąłbym 'pełną wersję'

▼ ah no ok

I'm as cold as the cold wind blows

Ostatnio edytowano 26 kwi 2009, 19:55 przez _Dominiko_PL, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 26 kwi 2009, 19:53 

Napisałem,że streaming dodam jutro.Zapewne będzie to wuapi,czy inny cud.Trudno żebym wszystko naraz zupladował z moim super duper transferem 40 kb/s ...

PostNapisane: 26 kwi 2009, 23:33 

Fajne fm mi sie podobalo, dobry aim i reg :D 8/10 na zachete tylko szkoda że same gathery 8)

PostNapisane: 27 kwi 2009, 00:04 

Ekhm zeby zniechecic:
0/10 intro
0/10 efekty (dziwne zoomy, przedluzenie miedzy akcjami o0 )
2/10 skill (zabicie z granatow bioxar to niezle)
0/10 opanowanie ruchow myszki / recoila
etc nie chce sie rozpisywac wiecej niz 2 nie dałbym w inncyh kategoriach <3

I to jest nastepne FM po nike ktore nie pokazuje ani skilla,rega,ogarniecia gry. Tylko czyms pomiedzy moda na sukces a klanem w TV.
Dlaczego taka cena ? Zawsze ogladalem FMy zeby czegos sie nauczyc od lepszych graczy, ale twoje wykasowalem odrazu. Rzucanie granatow nie jest skillem, zabijanie praktycznie caly czas z dobitek aka kropus(tlyko z ta roznica ze freezer byl skillowy bardzo :) ). Nie bede sie rozpisywal, przeraza mnie ilosc bledow robionych w trakcie gry ;] I na koncu dodam ze granie an low gatherach z totalnymi nieogarami nie jest czyms pozadanym do ogladania xD 90% z nich ktorzy sa na FM nie kojarze.. moze dlatego ze nie ten poziom gry 4me(cuz nie kazdy jest pro)

PostNapisane: 27 kwi 2009, 00:49 

Sciagnolem obejrzalem i spoko. Mailem problemy chyba jakis dziwny codec ale dalo sie obejrzec i widac bylo wsszystko czasami sie cos chrzanilo (chyba ze to mial byc taki efekt :D). Za duzo akcji z sno skillami gods cos tam xD Ich kazdy jedzie po 4-5 zalezy ilu wybiegnie :D
Ogolnie Rolbi jak zwykle przesadza ale kto by sie tam nim przejmowal xD Intro rzeczywiscie tragiczne :D Pare ładnych akcji ale tez nic szczegolnego taki sredniak ;) Pozdro. Lepsze od kropek lucky shots only nagrywany przez 2,5 roku xD

PostNapisane: 27 kwi 2009, 01:03 

Grubber{PL} napisał(a):
Mailem problemy chyba jakis dziwny codec ale dalo sie obejrzec i widac bylo wsszystko czasami sie cos chrzanilo (chyba ze to mial byc taki efekt :D).

To coś u ciebie.. ;)

PostNapisane: 27 kwi 2009, 01:08 

Tak rolbi czekamy na twoje fm' bo trailer już nam się znudził. Chyba, że dalej zbierasz swoje lucky shoot'y i czekasz na przypływ rega aby nakręcić 3 sceny z samymi quickprone'ami ;]

P.S. Pokor - reghero z Ciebie + duster xD Ale fm' fajne ;) 7/10

PostNapisane: 27 kwi 2009, 07:54 

Spoko FM , dobry reg , niektóre akcje rzeczywiście "dobijasz" ale i tak w moim przekonaniu n1 :)

PostNapisane: 27 kwi 2009, 15:09 
Zbanowany

Pokorku moj :)
Fm Fajne niezly reg skill itp :) .... 7+/10 (reszte wiesz bo dalem ci moja recenzje na xfire :) )
.
.
.
.
A co do twojego komentarzu rolbi powiem tyle .....skolio ci morde lizał :lol: nic dodac nic ujac

ps : no offence rolbi :lol:

PostNapisane: 27 kwi 2009, 16:07 

Rolbi04 napisał(a):
.Macie zagwarantowane ze moje FM bedzie nieosiagalne/ nie dostepne tylko w polsce. Sorry nie ta liga/skill/poziom/umiejetnosci !

Czyli, że za słaby jesteś? Boisz się upokorzenia?

BTW
Pokor, spoko FM. Może i ja nie mam jakiegoś uber pro skilla jak rolbi (rolbi, to żart... tak jakbyś nie skumał...), ale jak dla mnie 8/10. Bo intro mogło być jednak troszkę lepsze :D

PostNapisane: 27 kwi 2009, 16:58 

Cytuj:
Mógłbyś to dać na YT albo podobnym serwisie... wiem że tam jakość jest tragikomiczna, ale nie będe ściągał pół giga żeby zobaczyć jak dobrze grasz... albo ew. po zobaczeniu 'miniaturki' na YT ściągnąłbym 'pełną wersję'

Czy na prawde ciezko przyjąc do wiadomości, ze jest wipido?

http://www.wipido.com/

Robli czy jak ci tam, ile razy bym z toba nie gral, to nie odnioslem wrazenia zebys byl czyms ponad przecietnosc, ale moze tylko ukrywasz swoje moce by cie od cziterUUFFf nie zwyzywali:) Czekam Pkr na wipido, z moim zajefajnym downloadem 23KB/s jakos mi sie tak nieeeee chce sciagac:)

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 27 kwi 2009, 17:27 

Rolbi04 napisał(a):
Nie watpie ze kazdy z was wygral ESL cup. Pozdro dzieciaki, nie bede zagladal na forum dla noobow(low skillow) ;)

Heheh.

Jestem ciekaw czy zartujesz czy tak powaznie ? Jak zartujesz to niezly luzak z Ciebie prawie taki jak ja :) Jesli powaznie to chyba najciezszy przypadek skrzywienia psychiki przez gre na tym forum.

PostNapisane: 27 kwi 2009, 17:41 

Rolbi04 napisał(a):
nie bede zagladal na forum dla noobow(low skillow) ;)

Żegnaj... Na pewno będziemy płakać :?

A co do FM Pokor to nice reg/skill 7/10
Pozdro

PostNapisane: 27 kwi 2009, 17:55 

Od rana się renderuje na wuapi,ale coś mu to nie wychodzi.Na own3d.tv nie dochodzi mi mail aktywacyjny...więc teraz wrzucam na YT(oczywiście w HQ).Cierpliwosci :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2