Teraz jest 27 lis 2024, 13:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 mar 2009, 01:26 

NoAim napisał(a):
LinuxI7 napisał(a):
Po pierwsze- w pizdu unlocków, nawet admini ich używają :stupid:.

Śmieszne są osoby narzekające na unlocki. Zwłaszcza że serwer nie ma zasad "no unlock" więc w czym Twój problem?

Śmieszne są osoby które ich używają. Głównie admini. Powinni dawać przykład, jak to jest na serwerze m.in PL4FC. Na waibie, meczu itp tylko podstawkami będą się bronić.

PostNapisane: 21 mar 2009, 07:47 

Już widzisz wilki na meczu. Po 5 minutach zbanują cały team przeciwnika za haxy i wygraja no showem xD

PostNapisane: 21 mar 2009, 13:17 
Redaktor Battlefield.pl

LinuxI7 napisał(a):
Po trzecie- legalny statspadding. Slotów 24, mapa 64. Bieganie od flagi do flagi, nabijając sobie punkciki. W dodatku podnoszenie, kiedy 10 osób z drużyny przeciwnej jest w pobliżu.

I gdzie tu widzisz stats padding? O_o

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 21 mar 2009, 13:59 

Mam tu na myśli bezcelowe nabijanie punkcików. Dla jednych bezcelowe dla innych nie. Dlatego określiłem to mianem legalnego statspaddingu.

PostNapisane: 26 mar 2009, 08:24 

Okej zmieniłem zdanie - czasem będę odwiedzał ten serwer :wink:

Żeby Wilki nic do mnie nie miały (jak wejde na serwer) :)

PostNapisane: 28 kwi 2009, 20:09 

Ja też zmieniłem zdanie.
Właśnie dostałem bana za "spawnkilling" czytaj: byłem za dobry. Wiec jeśli ja jestem za dobry to jaki poziom reprezentują wilki. Żal.
Ostrzeliwałem z dachu na fabryce ludzi na fladze i przy płocie, ciekawe miejsca na odradzanie się. Do tej pory miałem pozytywne zdanie o tym klanie, ale teraz cały mój szacunek poszedł się j......ć.

PostNapisane: 29 kwi 2009, 11:32 

tak tak kolego masz racje...walenie po spawnach lezac na dachu to jest ok wedlug Ciebie? no to zycze powodzenia ale nie na naszym serwerze...a z tego co wiem to nie pierwsza Twoja wpadka ze spwankillingiem....

PostNapisane: 29 kwi 2009, 15:32 

To jest żalowe to co mówisz, a wszystkie oskarżenia "zbyt dobrych" są prawdziwe. Nie zabiłem na spawnie na fabryce nawet jednej osoby, ale cóż. Jak nie można kogoś zabić najlepiej zbanować, bo zeskoczy i przejmie flage, a wtedy o zgrozo wilki mogłyby przegrać.
Tak wogóle to nie wiem czy widać z dachu choćby jeden spawn. Niby klan poważnych ludzi, a tu takie szopki. Odrodziłem sie u dowódcy drużyny, wybiliście wszystkich, ja byłem za trudny....więc ban. Jednak wilki to dzieciarnia, ...TOB 2.
Wyrzucacie tych co przeszkadzają wam wygrać. :stupid:

PostNapisane: 29 kwi 2009, 16:08 

Tanatos powinieneś wcześniej dostać bana za spawna jak się wbiłeś na mały daszek przy placu i jak tylko się ktoś odrodził to go zabijałeś mnie samego ze trzy razy ale ja wtedy tą sprawę olałem i trafiła kosa na kamień.
PS.oczywiście że na dachu przy fabryce widać spawny i to jak na dłoni!!

PostNapisane: 29 kwi 2009, 16:48 

nie mozecie wlaczyc br na serwerze ? pobierze sie demko i wszystko sie wyjasni

PostNapisane: 29 kwi 2009, 17:46 

Nie mogą, bo by sie wyjaśniło, ale na korzysc wyrzucanych. :lol:
Na wilku jest niski poziom, fragi same wpadają, więc nie trzeba szukać ofiar na spawnach, chyba ze się jest nobem do ntej.
A dlaczego jest niski poziom? Bo banują lepszych od siebie.

P.S.
Co za oszołomskie myslenie z tymi spawnami.. Jeśli jestem przy hotelu i jestem związany walką, ktoś się odradza obok mnie....to czekam aż mnie zabije? Debilizm. Nigdy nie stoje na spawnie, zawsze staram sie przejąć flagę, więc proszę bez takich bzdur.

PostNapisane: 29 kwi 2009, 20:41 

tia....probujesz przejac flage nawet do niej nie podchodzac :) ciekawe jak to robisz? nauczysz mnie?

PostNapisane: 29 kwi 2009, 21:42 

Ty masz wogóle czym pomysleć? rozumiesz tekst pisany?
Jeśli idziesz do flagi, na drodze staje ci przeciwnik, który akurat się odrodził, to omijasz go i czekasz aż ci strzeli w plecy?
Bo jeśli tak, to masz świetna taktyke żeby przeżyć i zająć flagę.
Może nie słyszałeś też o grze drużynowej. O tym że można osłaniać przejmujących flagę zamiast w 5 zginąć od jednego granata. Wszystko jest zależne od sytuacji. Ostatnia rzecz, którą można mi zarzucić to kampienie na spawnach.
Jeśli kucniesz przy murku na placu, to czekasz aż odradzający się naprzeciw zabiją cię bo "spawnkilling".
żal.pl

PostNapisane: 29 kwi 2009, 21:47 

Witam.
Przed chwilą zostałem zkickowany z serwera =Wilk= powód "Sorry :)",później patrze a to było robione miejsce dla kolegi z klanu...Jak jeszcze raz się to zdarzy nie będe tam wchodził Pozdro.

PostNapisane: 29 kwi 2009, 22:02 

miales pecha grobciu niestety...a panie "za dobry dla nas" wez przestan wstawiac glodne kawalki i sam obejrzyj sobie filmik z br i przestan klamac w zywe oczy...kazdy kto gral wtedy moze sobie obejrzec co pan "gra druzynowa" robil i w jaki sposob probowal przejac flage...jak dla mnie temat skonczony...jak jestes taki pro a my jestesmy lamy to graj na innych serwerach gdzie taka taktyka jest dozwolona...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2