^Naruto^ napisał(a):
Profil jest zapisywany na serwerze EA, reszty Ci nie napisze, bo za duzo pisania.
Uzyj opcji szukaj
cudaks napisał(a):
Ja Ci odpowiem
Twoje konto nie zginie i bedzie zapisane na serwerze EA
Aktywujesz NS tylko raz, nie będziesz musiał robić tego pozniej ponownie (jak to zrobić bedziesz miał wszystko napisane po instalacji)[/b]
Nie aktywuje sie Deluxe Classic
^Naruto^ oszczędzasz atrament?
Tak własciwie to po co zakładać nowe tematy skoro wszystkie odpowiedzi już były na forum , a jeżeli nie to odp. jest w google ?
I tak właściwie to po co nam forum ?
Do takiego wniosku można dojść jak sie czyta posty "użyj opcji szuka" - a jest ich tak dużo że głowa boooli
Fakt - Cudaks wyjaśnił doskonale w jednym zdaniu... Zauważ że jak pisałeś o tym że nie napiszesz to użyłeś 8 wyrazów a pisząc odpowiedź cudaks użył ich tylko 11 ;] więc mogłeś już napisać
może się czepiam szczegółów może nie potrafiłeś tak tego sformułować a może nie wiedziałeś ;]
W każdym bądź razie Dzięki za odp... a co do tych postów z "użyj opcji szukaj" to po części masz racje Cudaks ale wiesz mnie też krew zalewa jak sie siedzi dłużej na forum sie wszystkie tematy świata widzialo a tu Ci wyskakuje jakiś LubieKaKaUkO666 i pisze pytanie na które odpowiedź znajduje się dosłownie 5 tematów niżej... wiem jak to jest... tyle że ja nie mam czasu aby siedzieć na szukajce... teraz koniec szkoły to trza sie uczyć ~~