!!!zanim przeczytasz, problem pojawia się podczas instalacji, proszę mnie nie pouczać "trzeba było nie reinstalowywać" itp. Stało się, no nic już nie zrobię.!!!
Witam. Mam następujący problem. Od pewnego czasu gra się zaczęła dziwnie zachowywać - po pewnym czasie gry (tzn. skończenie 1 mapy w singlu, lub uruchamianie playlisty, lub też po prostu w czasie gry po necie) gra się zamykała i wszelki ślad o jakimkolwiek procesie związanym z bfem ginął. Postanowiłem grę przeinstalować, sądziłem że to pomoże. Jednak podczas instalacji gry pasek postępu dojeżdża do połowy i pokazywał się błąd : "nie można było ukończyć instalacji", czy jakoś tak. Próbowałem 2 razy i dalej to samo. Czy ktoś może mi doradzić co z tym fantem zrobić, jak temu zaradzić i aby na przyszłość inni wiedzieli co zrobić z takim problemem. Kontakt ze mną na gg (podam przez PW jeśli ktoś chce, aby uniknąć rozpowszechnienia numeru po sieci)
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
P.S.
Screena zamieszczę w razie możliwości w najbliższym czasie. A. i płytkę mam oryginał. kupiłem ją na allegro, a potrafię rozróżnić pirata od oryginałki, wierzcie mi.
Edit: to screen. w tym miejscu instalacja się zatrzymuje. a potem pokazuje się błąd...
http://img10.imageshack.us/img10/843/instalacjat.png