Dylemat?... Ohhh, no tak dylemat... "Przenieść się na nowe forum poświęcone w całości PR i w założeniu będące w przyszłości polskim odpowiednikiem realitymod.com czy też pozostać z przyzwyczajenia na jednym podforum portalu traktującego o całej serii gier spod znaku Battlefield???".... Hmmmm.... toż to zaiste trudny wybór.... Poczekaj, muszę się dobrze zastanowić
[INFO - I to wcale nie jest żadna reklama tylko podsumowanie faktów]
Pozwól że podzielę się moim punktem widzenia. To podforum jest "polskim oficjalem" ponieważ nie było do tej pory alternatywy a polska społeczność nie była zbyt duża.
Obecnie PR staje się coraz bardziej popularny a polska społeczność się rozrasta i w pełni zasługuje na portal i forum poświęcony tylko i wyłącznie temu modowi. Tworzenie nowego działu na tym forum specjalnie dla PR byłoby nie fair w stosunku do fanów innych modów, np. FH2. Nawiasem mówiąc to poza dwoma wyżej wspomnianymi modami popularność innych modów BF2 w Polsce jest... marginalna, a aktywność ich społeczności na dzień dzisiejszy praktycznie nie istnieją na tym forum (bez urazy dla fanów innych modów).
Ja osobiście odwiedzam regularnie tylko podforum Project Reality i Polish Project na tym forum i nawet na główną stronę bf.pl nie zaglądam z bardzo prozaicznego powodu... nie interesują mnie inne rzeczy związane z BF oprócz PR.... O tym że kolejne BFy są coraz gorsze albo wychodzą głównie tylko na konsole już nie wspomnę...
Twoje zdanie o nowym forum (pokrywające się ze zdaniem Milka) wcale mnie nie dziwi. Jesteście w GCA, macie tam własne forum jako społeczność GCA, traktujecie GCA bardziej priorytetowo niż Polish Community i jako członkowie GCA nie potrzebujecie nowego forum dla Polish Community.... wasz punkt widzenia jest dla mnie całkowicie zrozumiały
Pozdro....