Miałem zostawić ten temat w spokoju ale skoro nalegasz.... z przyjemnością coś napisze
BL00D napisał(a):
A) Czy jest to miejsce przez was zarzadzane i administrowane gdzie mile widzialni sa tylko grajacych w Rangers pl i inne male grupki jak np. GDW oraz cala reszta niezrzeszonych graczy ?
B) Czy jest to miejsce dla wszystkich polskich graczy ProjectReality bez wzgledu na to czy ktos gra w polskim czy w miedzynarodowym klanie ani to z jakimi ludzmi gra i na jakich serwerach?
INFO - Piszę "Polish Community" bo to krócej niż "polska społeczność graczy grających w projekt reality"
Raczej odpowiedź
B... pod warunkiem że gdy przychodzi co do czego to na meczu PC Vs "inny team" grają po stronie "PC"
Tak na marginesie, GDW miałoby ci za złe że potraktowałeś ich....hmmm, "marginalnie"
BL00D napisał(a):
A jesli chodzi o toczenie bitwy miedzy klanami a spolecznosciami to ciekawy jestem po ktorej stronie ty Ragni albo inny czlonek Rangers.pl zagralby gdyby Rangers byl na tyle silnym klanem zeby wystawic 32 graczy i mogl zagrac z Polish Community?
Powyzsze pytanie jest wlasciewie retoryczne i nie musisz udzielac odpowiedzi no chyba ze bardzo chcesz
Ależ z chęcią odpowiem, dziękuje
Tak to prawda że stanąłbym po stronie Rangersów w przytoczonym przez ciebie przykładzie
Jednak chciałbym zauważyć drobną nieścisłość w twoim porównaniu. RangersPL są częścią polskiej społeczności graczy PRa, natomiast GCA (jako całość) nie jest. Ta drobna różnica jest kluczowa w tej sytuacji.
Diabeł tkwi w szczegółach jak ktoś mądry kiedyś powiedział...
Aby bardziej naświetlić sytuację wytłumaczę gdzie tkwi szczegół w procesie logicznego rozumowania
Ja jestem członkiem klanu RangersPL który jest częścią PC, co czyni mnie także członkiem PC z tym że klan traktuje oczywiście priorytetowo. Przez co w meczach PC vs "inny team" staje zawsze po stronie PC a w meczach RangersPL vs "Inny team" zawsze staje po stronie Rangersów (bez względu na to czy ten inny team to PC czy ktoś inny).... i nie ma żadnego konfliktu dzięki temu że stawiam klan na pierwszym miejscu. Ja się określiłem jednoznacznie.
Idąc tym tokiem logicznego rozumowania zmieniamy badany obiekt....
Nusur Bid są częścią GCA, które nie jest częścią PC co sprawia że Nusur Bid nie jest częścią PC (tak wynika z logiki)... ale skoro uważacie że jesteście to dobrze, cieszymy się z tego, chwała wam za to
Pomińmy teraz tą niezgodność i przejdź krok dalej w tym toku rozumowania. W przypadku rozgrywania meczy GCA vs "Inny team" stajecie po stronie GCA ponieważ traktujecie go priorytetowo a przeciwnikiem nie jest PC którego częścią się uważacie. W przypadku meczy GCA vs PC jest konflikt ponieważ z jednej strony jesteście w GCA a z drugiej strony uważacie się za członka PC....
....cała ta dyskusja jest tak naprawdę zbędna i niepotrzebna bo jedyne co chciałem wiedzieć to odpowiedź na pytanie: co jest dla was priorytetem, GCA czy PC? Bo jeśli GCA traktujecie priorytetowo to OK, grajcie z GCA mi nic do tego
Jeśli natomiast traktujecie priorytetowo PC którego częścią się czujecie to chciałbym was zobaczyć po stronie PC na przyszłych meczach PC vs GCA
To wszystko, Pozdrawiam
[chłopaki skończcie już temat bo robi się offtop
]
EDIT: Bez urazy chłopaki... to czysto teoretyczne rozważania