Teraz jest 25 lis 2024, 21:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 cze 2009, 23:48 

Adasi napisał(a):
eCLipsE napisał(a):
1# Team poland nie ma zastrzezonej nazwy
2# Nie mamy takich prefixow jak TP
3# nazwa jest inna, jak by ktos mial nadal problemy z czytaniem... :lol:

Tym postem pokazałeś, że jesteś ostatnią osobą która nadawałaby się na sędziego na lanie.

Ni to śmieszne, ni to fajne. Moim zdaniem żenujące.

Rolbi04 napisał(a):
Całe szczescie ty nie jetses alfa i omega i sam nie decydujesz czy post był durny/głupi/fajny/zabawny za osoby, które będą wybierały sędziów (btw to nie ten topic adasi)

Może napisz jeszcze raz tak, żeby dało się to zrozumieć. Tzn nie jestem alfa i omega i nie decyduje o opinii na temat posta, ludzi którzy będa wybierać sędziów? WTF ? :mrgreen:

Fajnie, że coś się dzieje i udaje się wam rozruszać scenę. Powodzenia wszystkim w rozgrywkach.

#SOF# oraz Kocur'ów raczej nie będzie - brak czasu. Ledwo udaje się jeden spar w tygodniu zagrać i to też nie zawsze.

GL & HF

PostNapisane: 2 cze 2009, 23:58 

Jeżeli jutro wszystko pójdzie ok, to my też się zapisujemy... będziecie mieli jeden mecz wygrany więcej :D

PostNapisane: 2 cze 2009, 23:59 

zastrzezenia czego maja dotyczyc?? Bo w tagu mamy POLAND?? dla mnie jak chcecie, mozecie sobie wstawiac nawet IZRAEL. To jest wasz wybor. Zaraz sie zacznie jak w piaskownicy: ktos pokazal jezyk, to lecimy do mamusi na skarge. wtf :lol:
Inna sprawa. Nazwy: nasza brzmi: Team.Poland z dopiskiem the best of...
Prawdziwego TP: Poland.
i aby moc sobie zastrzec nazwe, trzeba posiadac konto premium, niestety Team Poland takowego nie posiada, wiec po co to tupanie nogami??? :?: :?: :?:
aha, a gdzie prawa autorskie do wykorzystania nazwy i zdjecia 4 pancernych???

PostNapisane: 3 cze 2009, 00:07 

Po rozmowie z Rybiszcze dalej nie bede mogl zapisac teamu, no nic. Milej zabawy!

PostNapisane: 3 cze 2009, 00:13 

Adasi napisał(a):

Tym postem pokazałeś, że jesteś ostatnią osobą która nadawałaby się na sędziego na lanie.

Chodziło mi o tą opinie, która nie jest faktem ( nie jest, bo przeczy definicji słownikowej )
A z kontekstu wynika, ze narzucasz swoją opinię innym, a jest ona nei prawdziwa bo nie potwierdzona faktem

PostNapisane: 3 cze 2009, 00:25 

nie wiem co wspólnego mają ci z teamu skoliozy z Team Poland

FYI
http://www.esl.eu/pl/team/2111231/
http://www.esl.eu/pl/team/3272238/

PostNapisane: 3 cze 2009, 06:57 

No ja właśnie wróciłem z pracy , ale jak to zobaczyłem to mnie zatkało . Team Poland to zarezerwowana nazwa dla reprezentacji już nie wspominając że w tym teamie jest koleś innej narodowości :D .
Dla mnie to zwykła prowokacja i nic więcej , Skolio powinien z edytować nazwę pod drużyny swojego klanu na nazwę mniej wiążącą z reprezentacją Team Poland . To jest moje prywatne zdanie .

EDIT.

Cytuj:
Adah, czy Ciebie cos boli?? po prostu pocisnij nas i tyle^^bedzie po problemie. A skoro TP nie ma zastrzezonej nazwy, to dzieki ale tego nie zmienimy. Aha, Lubimy swoj kraj, wiec wstawiamy sobie POLAND^^

to wstaw sobie Team Russian Federation
z tego co wiem wasz klan tez nie ma zastrzeżonej nazwy , więc skrzyknę paru znajomych i tez pobiegam z waszym Prefixem , przecież ten sam Prefix lub podobny moze oznaczać zupełnie coś innego :]

PostNapisane: 3 cze 2009, 09:09 

Co wy sie kur.. tak napinacie? Team na cup po capuie idzie w pizdu i o co tyle krzyku? GL HF dobrze ze cup jest w przyszlym tygodniu to se zagram spokojnie ;)

PostNapisane: 3 cze 2009, 09:23 

eddie, prefixy jak juz mowilem, roznia sie wiec nie ma problemu z odroznieniem prawiwego TP od naszego Fake...i tak jak grubber powiedzial, to jest team tylko na cup, jedni zakladaja 4 pancerni, my team.poland....rozumiem, jak by to byl team, ktorym startujemy w ladderkach itp. My zrobilismy ten team tylko pod Polskiego Cupa, w ktorym graja chyba na tyle rozgarniete osoby, ze potrafia odroznic fake od oryginalu....

odnosie cup, bylbym za tym, aby na kazdym meczu byla postronna osoba, ktora bedzie obserwowala przebieg meczu, poniewaz widzac reakcje na 4funowy, cupowy team niektorych osob, bez klotni sie nie obejdzie˙..... :x

Ostatnio edytowano 3 cze 2009, 09:33 przez eCLipsE, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 3 cze 2009, 09:32 

eCLipsE napisał(a):
aha, a gdzie prawa autorskie do wykorzystania nazwy i zdjecia 4 pancernych???

Gustlik mi pozwolił :lol:.

PostNapisane: 3 cze 2009, 09:39 

roba, prosze Cie, ty jestes najnormalniejszy z tego calego WIELKIEGO TEAM POLAND. Przestańcie zachowywac sie jak dzieci, jak by wam korona z glowy spadla, poniewaz paczka osob zrobila sobie fake team na polskiego Cup. Jezeli ktos by zrobil fake mojego klanu i wystartowal w Cup, zasmial bym sie i prosil o postawienie nas z nimi w jednej grupie, aby pokazac kto tu jest prawdziwym klanem...no bez jaj..·.. :shock: :shock: :shock: :shock:

PostNapisane: 3 cze 2009, 10:31 

Panowie można się uśmiać 8) Tak jak Metz napisał co ma wspólnego ten team do tamtego chyba, że macie jakieś obawy :lol:

PostNapisane: 3 cze 2009, 10:37 

Haha jak widzę takich palantów którzy odwalają takie maniany to nie wiem czy śmiać się czy płakać xD

eCLipsE ? wtf?
Grubber? pewnie płakał ze go 2 razy do TP nie zaprosili ^^
Rayda? eee
TaRaSoV? to ten co rozwala Czterech pancernych pistoletem?
terroristpolska? jakiś terrorysta chyba i to z polski

http://img197.imageshack.us/img197/9831 ... bbbbbb.jpg
ALE LANS JEST!!!11one

Pozdro ;)
Go Go Czterej Pancerni!

PostNapisane: 3 cze 2009, 10:55 

Ręce opadają widać niektórzy nie dorośli jeszcze do pewnych zachowań ... proponuje niektórym puknąć się w głowę i pomyśleć trochę nad sobą szkoda tłumaczyć bo niby dorośli ludzie a zachowują się gorzej niż dzieci w przedszkolu marnymi prowokacjami.

PostNapisane: 3 cze 2009, 10:56 

Troche.LOL? napisał(a):
Haha jak widzę takich palantów którzy odwalają takie maniany to nie wiem czy śmiać się czy płakać xD

Spoko fajny fake naprawdę :D , ja też czasem nie wiem kto jest większym czy ci co płaczą o takie naprawdę bezsensowne kłótnie, czy ci co maja to w trąbce. Jakby TP miaoło jakieś sukcesy to kto wie może i by się ktoś tam starał, a tak :lol:
btw. nie pozwalam pokazywania swoich fotek na tym forum xDDD

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2