Teraz jest 29 lis 2024, 14:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 cze 2009, 23:16 

_Dominiko_PL napisał(a):
Jak ktoś we mnie wali z M95 to staram się lecieć w inne miejsce, co z tego że go w końcu znajdę i rozwalę

bez komentarza xd

PostNapisane: 16 cze 2009, 18:24 

No ale z drugiej strony bezcenny jest widok debila, który jeździ po wzgórzach czołgiem lub APC w poszukiwaniu snajpera, a w konsekwencji obrywa bombką od pilota :twisted:

A fakt, że ktoś używa czołgu/helikoptera do zwalczania snajperów tracąc na to mnóstwo czasu, świadczy tylko i wyłącznie o nim :stupid:

Cytuj:
I bardzo dobrze, niech zabije dziada Głupi snajper niech weźmie jakiś bardziej przydatny kit i zrobi coś dla drużyny (czyt: flagi) a nie kampi sobie i spotuje wrogów na co większość noobów i tak nie zwróci uwagi

Na to stwierdzenie odpowiem słowami refrenu tej piosenki:
http://www.youtube.com/watch?v=9TBAO2VmI2w :lol:

Twoja stara zbiera łuski na Wake Island :D

PostNapisane: 27 cze 2009, 15:15 

[PL]Slayer napisał(a):
NekroSnajper napisał(a):
ewentualnie jeśli masz Barretta możesz ostrzelać go trochę żeby uciekł/ustrzelić pilota jeśli masz na tyle skilla.

no tak, piszcie więcej takich bzdur to poziom gry na serwerach się zwiększy.... ostrzelac helikopter z M95 żeby uciekł... lol... zkąd ty sie urwałeś człowieku....

na a wiesz ile strzałów z m95 trzeba by rozwalic heli? Magazynek i 1 nabój :) a moja rada jest taka. Poprostu się nie ruszajcie jak leżycię w gęstej trawie dużo razy zdarzało mi się że leżałem nisko w trawie a noby szukały mnie gdzieś wysoko w górach... A ty slayer jak nie masz nic do powiedzienia to nie pisz...

PostNapisane: 27 cze 2009, 15:59 
Redaktor Battlefield.pl

krzysztofer24 napisał(a):
...dużo razy zdarzało mi się że leżałem nisko w trawie...

Niestety, ale tutaj chodzi głównie o przejmowanie flag, a z tego co wiem, leżenie nisko w trawie, bądź nawet wysoko w górach jak to Krzysztofie stwierdzasz, nie sprzyja temu.

Miło się czyta takie dyskusje. Z całą pewnością będę śledzić ten wątek, aby poczytać o historiach, które mi osobiście się nie przydarzają. To musi być naprawdę emocjonujące, tak leżeć i czekać dwie minuty aż przeciwnik ucieknie... Nie korciło Was nigdy, żeby go jakoś unieszkodliwić?

PostNapisane: 27 cze 2009, 16:21 

Muszę cie rozczarowac Adahu gdyż zapewne to co napisałeś pokazuje jak bardzo nie znasz sie na walce snajperskiej - polega ona na jak najdłuzyszm kampieniu z L96A1 i stawianiu wszędzie klejmorów a nie przejmowaniu flag. Flagi zostawia sie amatorom i ludziom, którzy jeszcze nie osiągnęli pr0 poziomu, aby grac tylko sniperem. Ponadto jak wogóle smiesz kwestionowac decyzje podejmowane przez pr0 sniperów? Zostaw to im! Ludziom którzy się na tym znaja i ktorzy spedzili wiele godzin na siedzeniu w całą rundę w jednym miejscu mapy i walącym do helek ze snajpy. ONI WIEDZA CO ROBIA TO DZIĘKI NIM MOŻLIWA JEST NORMALNA I PŁYNNA ROZGRYWKA.

Także na drugi raz zastanów się co piszesz, bo możesz kogoś urazic.

PostNapisane: 27 cze 2009, 17:05 

[PL]Slayer napisał(a):
Flagi zostawia sie amatorom i ludziom, którzy jeszcze nie osiągnęli pr0 poziomu, aby grac tylko sniperem.

:lol: :lol: :lol:

PostNapisane: 27 cze 2009, 19:05 

carwood_lipton_pl napisał(a):
No i druga sprawa - jakie znacie sposoby na uniknięcie ataku helikoptera/czołgu, wobec którego żołnierz piechoty jest właściwie bezbronny?

Moim zdaniem na czołg są trzy wyjścia:
1. ucieczka
2. schowanie się pod czołgiem
3. Grzanie do najbliższego stanowiska p.panc
Ew. można próbować go rozwalić jak jesteś grenadierem, ale trzeba się kryć za murkami, drzewami itd. bo w walce bezpośredniej żołnierzyk zaliczy lot, w którym będzie miał okazje prześledzić całe swoje życie.
A helikopter?
1. Ponownie ucieczka
2. Próba zestrzelenia jak helikopter jest na niskim pułapie(sposób dla desperatów)
3. Grzanie do najbliższego stanowiska p.lot.

PostNapisane: 27 cze 2009, 19:23 

Cytuj:
Miło się czyta takie dyskusje. Z całą pewnością będę śledzić ten wątek

Będziesz śledzić ten wątek jeśli wszechwładny Carnophage go po swojemu nie zamknie :stupid:

Cytuj:
Flagi zostawia sie amatorom i ludziom, którzy jeszcze nie osiągnęli pr0 poziomu, aby grac tylko sniperem. Ponadto jak wogóle smiesz kwestionowac decyzje podejmowane przez pr0 sniperów? Zostaw to im! Ludziom którzy się na tym znaja i ktorzy spedzili wiele godzin na siedzeniu w całą rundę w jednym miejscu mapy i walącym do helek ze snajpy. ONI WIEDZA CO ROBIA TO DZIĘKI NIM MOŻLIWA JEST NORMALNA I PŁYNNA ROZGRYWKA.

Slayer już bardziej ośmieszyć sie nie możesz więc odpuść może, co?
Cytuj:
Moim zdaniem na czołg są trzy wyjścia:
1. ucieczka
2. schowanie się pod czołgiem
3. Grzanie do najbliższego stanowiska p.panc
Ew. można próbować go rozwalić jak jesteś grenadierem, ale trzeba się kryć za murkami, drzewami itd. bo w walce bezpośredniej żołnierzyk zaliczy lot, w którym będzie miał okazje prześledzić całe swoje życie.
A helikopter?
1. Ponownie ucieczka
2. Próba zestrzelenia jak helikopter jest na niskim pułapie(sposób dla desperatów)
3. Grzanie do najbliższego stanowiska p.lot.

Dobry pomysł kolego, ale generalnie nie powiedziales nic odkrywczego. Ciekawa rzecz na którą zwróciles uwage to ten motyw z chowaniem sie pod czołg - raz mi się zdarzyło że koleś chciał mnie rozjechać czołgiem ale trzy razy pod rząd mu sie nie udało bo kładłem sie między gąsienicami, a jak już nade mną przejechał to biegłem w jego stronę żeby nie mógł mnie pojechać z kaema sprzężonego z działem. W końcu mnie zastrzelił, ale to dlatego że wysiadł z czołgu i trafił mnie raz z ak 101, a ja miałem mdwie kreski życia po trafieniu przez wrogiego snajpera. Zabił mnie, ale i tak go upokorzyłem i pokazałem mu że jest noobem - i to sie dla mnie liczyło.

No, to by było na tyle, teraz czekamy na błyskotliwy i dowcipny komentarz Slayera :mrgreen:

PostNapisane: 27 cze 2009, 19:32 

Zabil cie wiec go upokorzyłeś ciekawe podejście. To tak samo jak by powiedzieć żę dostałeś w morde ale wygrałeś. Upokorzyl bys go gdybys wsiadl do czolgu w momencie w ktorym on wyszedł i rozjechal bys go.

PostNapisane: 27 cze 2009, 19:38 

No stary, jak mnie próbował zastrzelić i trzy razy rozjechać i nie mógł to chyba nie miał powodów do dumy?

A zresztą byłem pewien że ty albo slayer przyczepi sie do czegoś i wyśmieje, więc przeczytałem twojego posta kiwając głową z politowaniem i westchnieniem :roll:

PostNapisane: 27 cze 2009, 20:00 

Cytuj:
Będziesz śledzić ten wątek jeśli wszechwładny Carnophage go po swojemu nie zamknie :stupid:

Oczywiście że zamknie, bo to kolejny bezsensowny temat z którego powstanie flamewar.

Cytuj:
raz mi się zdarzyło że koleś chciał mnie rozjechać czołgiem ale trzy razy pod rząd mu sie nie udało bo kładłem sie między gąsienicami, a jak już nade mną przejechał to biegłem w jego stronę żeby nie mógł mnie pojechać z kaema sprzężonego z działem. W końcu mnie zastrzelił, ale to dlatego że wysiadł z czołgu i trafił mnie raz z ak 101, a ja miałem mdwie kreski życia po trafieniu przez wrogiego snajpera. Zabił mnie, ale i tak go upokorzyłem i pokazałem mu że jest noobem - i to sie dla mnie liczyło.

Urzekająca jest twoja historia, na prawdę. :stupid:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2