Teraz jest 30 lis 2024, 07:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 cze 2009, 22:17 

Obrazek

Społecznośc Wolnych Graczy to projekt który będzie się rozwijał wraz z nowymi członkami. Cała zabawa ma polegać na dodawaniu się do listy kontaktów[gg xf tlen] i wspólnej zabawie. Ma to na celu poznanie nowych graczy z różnych klanów i wzajemne podnoszenie skilla. Ma to być o tyle oryginalne, iż będzie to grupa graczy, ale nie będzie ona stanowiła klanu. Oczywiście na potrzeby projektu gracze muszą przyjąć tag by stanć do spara w celu sprawdzenia skilla. Oczywiście nie ma tu przymusu. Jeśli grupa graczy postanowi się sprawdzić i zbierze skład wtedy staje do spara pod tagiem SWG. Cały projekt ma na celu połączenie i poznanie różnych graczy z różnych klanów w celu spędzania miło czasu podczas gry. Mam nadzieje że zechcecie spróbować czegoś nowego. Nawiasem mówiąc sam nie wiem jak to bedzie wyglądało w fazie rozwoju ale miejmy nadzieje iż coś z tego wyniknie.

SWG zapewnia Wam:
-kanał Ts na publicu[juz jest]
-granie z ludzmi o róznym poziomie z różnych klanów
-granie wtedy kiedy na to masz ochote
-żadnych zobowiązań
-grasz kiedy chcesz jak chcesz i czym chcesz
-samodoskonalenie

Wymagamy od Was tylko:
-Team Speak2,Gadu-Gadu,X-fire
-waszej współpracy przy tworzeniu tego projektu
-kontaktów z innym graczam lub klanami
-robienia wszystkiego 4fun

kontakty:
1)Cox066=>xf:cox066
2)
3)
4)

wypowiadjcie się śmiało o tym projekcie.

PostNapisane: 21 cze 2009, 22:39 

1. Nie ten dział.
2. Bez sensu.
3. Po co to? Każdy ma swój klan i to mu wystarcza.
4. "Każdy gra tym czym chce" - ach ten skill g36e... już lece się zapisać.
5. Na tyle długo ze sobą gramy, że nie potrzebujemy takiego czegoś. Prawie wszyscy się znamy, będąc w różnych klanach.

PostNapisane: 21 cze 2009, 22:53 

to jest tylko moja propozycja i caly bajer polega na tym ze to ma nie byc kolejny klan tylko spolecznosc graczy,ktorą by budowal kazdy kto by dolaczyl. nie pisalem o tym w klanach bo to NIE JEST KLAN. ale mimo to dzieki za twoje zdanie

PostNapisane: 21 cze 2009, 23:18 

Nowy pomysł jak to pomysł - pomysłowy :)
Ale skoro tu chodzi o 4fun to równie dobrze jak i IMO wygodniej jest pozostanie przy grze samemu lub w klanie (jak kto woli).
Cox066 napisał(a):
-granie z ludzmi o róznym poziomie z różnych klanów
-granie wtedy kiedy na to masz ochote
-żadnych zobowiązań
-grasz kiedy chcesz jak chcesz i czym chcesz
-samodoskonalenie
To są po prostu "zasady" gry normalnego gracza, który nie ma klanu. Jest wiele klanów i jak i graczy. Nikt nie jest sam. A polscy gracze w większości znają się wzajemnie. :wink:

PostNapisane: 21 cze 2009, 23:39 

Jeśli nie ma ostrego zakazu przeklinania i zachowywania się jak mistrz piaskownicy to mam to gdzieś. Przecież jeśli każdy mógłby się tu "zapisać" to po chwili byłoby to największe zbiorowisko dzieci które wyzywają wszystkich od noobów, cheaterów itd gdy padną, statspadderów i nie chce mi się dalej wymieniać :/
Ogólnie pomysł do pupy.

PostNapisane: 21 cze 2009, 23:46 

To granie razem nazywa sie FFA :roll:

PostNapisane: 22 cze 2009, 00:12 

Według mnie to bez sensu bo jeżeli ktoś chcę grać z innymi to zapisuje się o klanu. Jak klan się nie spodoba to go zmienia lub kończy grę w klanach. Taka grupa ludzi była by nie do ogarnięcia żeby zagrać trena a co dopiero spara. Zawsze komuś nie pasuje a jak są jasno określone godziny i zasady to łatwiej zapanować. Takie jest moje zdanie na ten temat

PostNapisane: 22 cze 2009, 08:01 

Ale Nicram to nie jest klan i tu nie będze się grało sparów przynajmniej tak to zrozumiałem.To jest po to aby każdy gracz znalazł "kolege" do grania gdzie mógłby sobie z nim poggadać czyli np. jakiś 20 latek dopiero kupił gre no i chce kogoś zapoznać i patrzy tutaj i zapozna jakiegoś w swoim wieku albo kogoś z którym się mu dobrze gra. zauważyłem że zazwyczaj ten 22letni gracz jak zobaczy że do jego teamu weszedł jakiś gówniarz to się wyśmiewa itp. choć ten "dzieciak" może być spoko i można normalnie z nim pogadać.A jak nie no to ten dzieciak sobie tu znajdzie kogoś w swoim wieku. I to jest nawet spoko pomysł. Brawo dla coxa bo przynajmniej próbuje coś działać :)

PostNapisane: 22 cze 2009, 08:50 

Pomysł sam w sobie nawet spoko i dosc oryginalny, ale u nas sie nie sprawdzi, bo wiekszosc osób na poskiej scenie jest juz w jakims klanie/teamie (albo w kilku naraz xd) i się zna. Więc albo nikt by na tego TS'a nie przychodzil, albo jak juz by przyszedł to zacząłby wyzywac SOF* od citerów (w czym zabardzo by sie nie mylil ;D) - i nie wazne czy ktos z SOF'u wogóle by tez na tym TS'ie był xd lub - trzecia opcja - wchodziliby tam gracze typu: "G36E to fajna bron i ja niom gram" i "co to kurw* jest gather??!".

PostNapisane: 22 cze 2009, 10:15 

ja rzucilem tylko pomysl, bo moze sa takie osoby ktore nie chca non-stop przychodzi na treny klanowe ale chca pograc od czasu do czasu w teamie. Widze ze jest tu pare wypowiedzi za i przeciw. Moze ktos jeszcze napisze. Jak pisalem o tym pomysle to wlasnie z mysla o osobach ktore chca pograc w teamie ale nie chca np wiazac sie na stale z klanem. Takie rozwiazanie pomiedzy granie w klanie i samemu.

PostNapisane: 22 cze 2009, 11:15 

Wiekszosc osob na tym forum jest ogarnieta w miare i znaja sie. Twoj pomysl moglby sie sprawdzic jak byś dotarł w jakis sposób do własnie takich 4funowco z germanskich serverow. Tak poza tym Cox kolegów szukasz? xD

PostNapisane: 22 cze 2009, 11:22 

Grubber{PL} napisał(a):
Twoj pomysl moglby sie sprawdzic jak byś dotarł w jakis sposób do własnie takich 4funowco z germanskich serverow.

Dobry pomysł, tu się zgodzę :wink:

Grubber{PL} napisał(a):
Tak poza tym Cox kolegów szukasz? xD

To nie było miłe :twisted: Ale przyznam, że się uśmiałem :mrgreen:

PostNapisane: 22 cze 2009, 12:08 

Do majora: Na ogłoszeniu pisze SPAR więc nie wiem o co kaman. Cox niestety ma kolegów ale ma też ambicje o których nie poinformował swojego klanu. Myślę , że aby zebrać skład trzeba by było poszukać po serverach i to nie tylko polskich . Może dla przykładu major się zapisze

PostNapisane: 22 cze 2009, 12:17 

widze ze bardzo nie rozumiecie o co mi chodzi. To ma NIE byc KLAN tylko takie jakby grono dla ludzi ktorzy czesto zmieniaja klany, nie lubia miec czegos narzucanego i nie chca do czegos formalnie przynalezec. Pamietajcie ze to ma nie dzialac na zasadzie klanu. To gracze maja to kształtować to jak chca i kiedy chca. Widze ze poki ci wypowiedzieli sie zwolennicy gry tylko w klanach. Czesto sie zdarza ze ktos wam do klanu przychodzi a potem odchodzi bo treny nie o tej porze bo cos tam bo na serwer zrzute trzeba robic itd. To ma być rzesza ludzi ktorzy chca pograc w teamie i dzialac w nim podczas gry. Oczywiscie ze normalny gracz jak wbija sie na serwer to albo gra sobie sam albo wbija sie do teama ale w tym teamie nie ma wspolpracy, a SWG ma na celu stworzyc warunki wlasnie wspolpracy miedzy graczami. I prosze was nie myslcie o tym jak o czyms jak nasza klasa dla graczy bo to nie to. Wstepujac tu przeciez nikt nie musi odchodzic ze swojego klanu. Ludzie czytajcie troche ze zrozumieniem i nie robcie z siebie ignorantow. Ja wam staram sie pokazac jak jeszcze mozna udoskonalic rozgrywke i tyle.

PostNapisane: 22 cze 2009, 13:16 

stary ja kumam o co ci chodzi ale ogranij tez ze to sie spotka z malym zainteresowaniem bo
Grubber{PL} napisał(a):
Wiekszosc osob na tym forum jest ogarnieta w miare i znaja sie. Twoj pomysl moglby sie sprawdzic jak byś dotarł w jakis sposób do własnie takich 4funowco z germanskich serverow

wiec musialbys sam "chodzic i szukac" po serverach typu "wilk" kolesi ktorzy sa za słabi zeby ktokolwiek ich gdzie wziął, albo jeszcze nie ogarniaja jak sie zmienia rodzielczosc w grze....

Zreszta wez sie umow na spara (albo trening) z kims kto bedzie wchodzil na tego TS'a raz na tydzien z nudów a jak przyjdzie umowiony termin to go oleje, bo przeciez - jak sam napisales - nic na siłe i bez przymusu. W dobrze zorganizowanym klanie ciezko jest czasem zebrac ekipe :wink: a co dobiero za burdel bedzie tu.

Zbierz minimum 10 sobo ktore w miere regularnie beda sie pojawiac i moze cos z tego bedzie - inaczej lipa.

btw daj ip tego TS'a to moze ktos tam zajrzy, inaczej nie ma jak nawet xd

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2