Teraz jest 30 lis 2024, 09:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 cze 2009, 13:21 

Cytuj:
Zreszta wez sie umow na spara (albo trening) z kims kto bedzie wchodzil na tego TS'a raz na tydzien z nudów a jak przyjdzie umowiony termin to go oleje, bo przeciez - jak sam napisales - nic na siłe i bez przymusu. W dobrze zorganizowanym klanie ciezko jest czasem zebrac ekipe :wink: a co dobiero za burdel bedzie tu.

spar i tren to juz dobra wola graczy chca to robia. piszac wstepne info staralem sie przeiwdziec wszystki opcje jakie moga wchodzic w gre. Tu chodzi o to zeby bardziej zrobic liste kontaktow i 'zaprzyjaznionych graczy"[inaczej ujac sie tego nie da no coz] i grac for fun ale tez po to by podniesc skilla. bardziej chodzi o to by stworzyc takiego wielkiego teama dla graczy ze wszytskich klanow i nieklanow,zeby moc z kims pograc kto lubi tez grac w teamie.

a tak wybiegajac poza temat to nie przypuszczalem ze ten temat moze wywolac tak wiele emocji i kontrowersji.

PostNapisane: 22 cze 2009, 13:24 

ale człowieku wiekszosc JUZ MA xf i od cholery kontaktow (ja nawet mam w znajmomych ludzi ktorzy graja w gry o ktorych nie slyszalem i tych osob tez nie znam xd)....

a zeby grac for fun i podniesc skilla to od tego sa gathery i ztamtąd ludzie sia znaja tez

PostNapisane: 22 cze 2009, 13:29 

dobra widze ze dla was to jest dosc wrażliwy temat wiec dalej go nie bede ciagnal. jak jakis admin moze go zamknac to niech to zrobi. mimo to jestem pod wrazeniem waszych glosow. jak nie teraz to wypali to moze kiedys w troche innej formie...

PostNapisane: 22 cze 2009, 14:35 

Slayer nie drecz juz chlopaka jezeli chce cos zlozyc to niech probuje

Cox nie zalamuj sie moze cos wykombinujesz

ps. osobiscie uwazam ze nie ma to szans bytu i bedziesz miesiacami czekal az ktos wejdzie na tego tsa pogadac

PostNapisane: 22 cze 2009, 22:12 

Cox066 napisał(a):

a tak wybiegajac poza temat to nie przypuszczalem ze ten temat moze wywolac tak wiele emocji i kontrowersji.

Z czasem przywykniesz, przypuszczam ,ze 60% bywalcow tego forum to nastolatki ktorzy biora cala ta zabawe zbyt powaznie, stad te emocje.

Twoja inicjatywa nie jest zla i jestem pewien ,ze jesli starczylo by Ci sil to by wypalilo. Mi osobiscie szkoda bylo by na to czasu.

Plackom (PL4FC - dosc podobne zalozenie do twoich nieco bardziej klanowe ,ale podobne) sie udalo udalo by sie i Tobie wszystko to kwestia silnej woli i czasu. Na poczatku bedzie ciezko, po roku mysle ,ze mial bys juz swego rodzaju stala grupke.

Uwazam ,ze inicjatywa nie jest glupia wrecz przeciwnie znalazl bys popyt na swoj pomysl tylo po cholere tracic czas na to.

PostNapisane: 22 cze 2009, 22:16 

chętnie spróbuję , nie chce mnie sie już grac klanowo a 4fun owszem kontakt na xfire

PostNapisane: 23 cze 2009, 02:49 

a ja bym tam czasem wbil ;], mozna cos kogos nauczyc i rownie dobrze sie czegos samemu nauczyc. Tak samo nie uwazam zeby ogolnie polski skill w bf2 byl az tak wysoki i dlatego mozna go troche podniesc;). Jest tam parenascie osob ktorzy tam sa high, ale raz ze prawie kazdy z tych graczy gra w innych klanach i na dodatek w zagranicznych i w porownaniu do innych krajow to Polska aktualnie sie chowa.

PS---> Ja tak duzo polskich graczy nie znam i nawet calych klanow(NightMare, S1f, S&F, Black Warriors, itp)

PostNapisane: 23 cze 2009, 06:46 

Jak to jest bez z obwiązań to czemu nie , warto czasami wejść na TS-a i poznać nowych ludzi , pograć razem itd.
Ja jestem na tak.

PostNapisane: 23 cze 2009, 08:52 
Redaktor Battlefield.pl

EDDIE_PL napisał(a):
Jak to jest bez z obwiązań to czemu nie , warto czasami wejść na TS-a i poznać nowych ludzi , pograć razem itd.
Ja jestem na tak.
Post Napisane: 23 cze 2009, 05:46

Ty tak wcześnie wstajesz czy późno idziesz spać? :D

PostNapisane: 23 cze 2009, 10:07 

Ja się piszę. :)

PostNapisane: 23 cze 2009, 10:33 

Fear napisał(a):
Ty tak wcześnie wstajesz czy późno idziesz spać? :D

Pisząc tego posta byłem po nocnej zmianie :P

PostNapisane: 23 cze 2009, 11:14 

Ja bym zrobil tak, na TS ustawil bym kanaly odpowiadajace popularniejszym polskim serwerom tzn:

Aster
NSZ inf
NSZ cq
PL4FC inf
PL4FC cq
Wilki

I podaj na forum namiary na TS co by ludzie wiedzieli gdzie wbic, sam nieraz wbije.

PostNapisane: 23 cze 2009, 12:41 

widze ze jednak pare osob sie przekonalo do tego pomsylu wiec zrobmy liste z konatktami na xf
[tylko kontakty na xf.potem jak ktos bedzie chcial gg to mozna sie powymieniac, TS podam wam prze xf]

1.Cox066
2.
3.
4.
5.
6.
7.
itd

PostNapisane: 23 cze 2009, 12:43 

1.Cox066
2.nicram5, X-fire => nicram5
3.
4.
5.
6.
7.

PostNapisane: 23 cze 2009, 12:53 

1.Cox066
2.nicram5, X-fire => nicram5
3.majorrr11048
4.
5.
6.
7.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2