Istny sajgon. Juz sie gubie kto kogo atakuje i kto, ktory teren przejmuje
Na chwile obecna 10 bitew jednoczesnie, nie liczac rw
Powoli zaczynam sie gubic kogo bronic.
Russia - Canada
2 ataki Kanadyjczykow w celu odbicia bylych terenow USA.
Canada - France
2 ataki osob z pod znaku klonowego liscia w celu odbicia dwoch swoich terenow.
France - United Kingdom
2 ataki UK na byle tereny Kanady. Tutaj przyznam jest lekko zszokowany. W koncu to Brytyjczycy zdradzili Atlantis i przepuscili Francuzow i Wegrow w strone Ameryki Pln., a teraz atak na zabojadow? Nie wiem o co chodzi
Russia - Finland
Tutaj typowy atak Finow, aby zdezorientowac Rosjan.
Romania - Hungary
Z racji tego, ze chwilowo jestem na emigracji w Rumunii to tutejsze walki interesuja mnie najbardziej. Rumuni zdobyli wczoraj Podolie mimo MPP Ukrainy. Teraz Wegrzy staraja sie odbic teren, ale na chwile obecna spora przewaga Rumunow.
USA - Portugal
Portugalia przeszla do ataku
Spain - Brazil
Hiszpania wykorzystala sytuacje i postanowila zyskac cos dla siebie atakujac Brazylie. Teraz odwet Brazylijczykow.
Ogolnie robi sie goraco. Praktycznie kazdy walczy z kazdym
Nikt juz nie wie, gdzie bronic, kazdy dba o siebie. Zadane obrazenia coraz mniejsze, widac wiec, ze wojna swoje robi i budzet wielu osob i panstw sie kurczy. Rumunia zdobyla Podolie co sprawia, ze teraz Wegrzy maja nie lada orzech do zgryzienia. Odbic Podolie Ukraincom czy daej z Francuzami atakowac USA. Zabawy bedzie na conajmniej miesiac
29 lipca wprowadzaja w koncu obywatelstwa, wiec bedzie trudniej przejac rzady poprzez kongres. Dzisiaj wybory i ostatnia szansa na przejecie jakiegos panstwa w wyborach. Zobaczymy kto na kogo sie szykuje.
No i zostala Rosja. Liczba ludnosci w Rosji spada. Ich "Baby boom" minal, choc nadal przybywa im dziennie wiecej osob niz nam. Jednak teraz admini zajmuja sie ich martwymi kontami i multikontami co sprawilo, ze liczba ludnosci Rosja w chwili obecnej maleje o jakies 200 dziennie. Mysle, ze z 9000, ktore mieli zostanie im 7000, ale to i tak wiecej niz u nas.
Standardowo moj reflink
I standardowo oddam polowe zarobionej waluty po uzyskaniu 6 poziomu.
http://www.erepublik.com/en/referrer/JUHAAA