No pewnie. Najlepiej obrzucić cały klan gównem, którego ktoś używa.
Wasze wypowiedzi też można za przeproszeniem o kant 4 liter potłuc. (dotyczy tych co oskarżają cały klan)
Skoro używa osoba, to pewnie i cały klan? Najlepiej jest tak powiedzieć.
Ktoś wspomina o forum wilkach, ale nie zauważył, że wypowiedzi większości to dziecinada, pomimo graczy, którzy mają swoje rodziny. N/C
Wypowiedzi byłego gracza to czysta złość za nałożenie bana i wywalenie z klanu za używanie wylgaryzmów do kolegów i kobiet.
Sami pamiętacie, że i wielkich klanach pojawiały się czarne owce. Nazw nie będę wymieniał.
Do Metza też miałem zastrzeżenia, dopóty nie zobaczyłem co wyprawia na Lanie. Szacun.
Są w naszym klanie, które nie grzebały w plikach, aby poprawić sobie skilla czy też widzieć przeciwnika. Ale najlepiej oskarżać wszystkich. Bo po co jednostkę!!.
Czy sama rozmowa o grzebaniu w plikach świadczy o tym, że faktycznie się grzebie? Nie.
A jeżeli ktoś faktycznie grzebie to oznacza, że ma małego i musi udowodnić, że jest lepszy od innych zamiast dojść do perfekcji treningiem.
Nie mam zamiaru bronić tych dwóch kolesi. Zachowali się istnie szczeniacko. Może sława udeżyła do głowy jak innym znamym z bf2.
Chciałbym zakomunikować, że
obaj panowie sami odeszli z szeregów PL4FC, nim powstał filmik zamieszczony przez kolegę.
Dla mnie osobiśćie jest to gówniarstwo i jeszcze gorzej, wymieniać nie będę bo modek mi "ciach" zapuści.
W tej chwili przegladamy wszystkie nasze screeny zrobione przez PB, jak również serwer treningowy. Jeżeli znajdziemy dowód udupimy.
Nie na darmo DeeJay pracował nad pręgierzem, aby utrudnić oszustom grę na naszych serwerach. Szkoda tylko, że jeden klan się dołączył do projektu. Jakby zebrały się wszystkie klany posiadające serwer nie pograliby na serwerach oznaczonych .pl
A może boją się podłączyć, bo serwery muszą być podpięte pod PBBans, GGC??
Nie wiem, nie mi oceniać innych.
Podsumowując. Zastanówcie się nim obrzucicie cały klan. Spotykamy się raz na rok, gramy komp-komp obok siebie. I wiemy na co stać niektórych graczy.