Witam
Jak w temacie pb kickuje mnie z nastepujacym desc: Uknown Windows API Function [131134]
Pierwszy raz prosze o pomoc na forum tutaj wiec chyba wystarczajaco swiadczy to o mojej desperacji
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
:D
wszystkie tematy ktore do tej pory byly dotyczyly innych typow bledow m.in. 131133 stąd powód do założenia nowego topica (jesli sie myle prosze o info i przepraszam)
Mam windows 7 - (tak wiem duzy blad ale jak dla mnie system jest bardzo dobry poza wlasnie takimi niedogodnosciami ze strony pb :F) w nastepnym tygodniu planuje na innym dysku instalke XP do grania zrobic ale do tego czasu moze ktos jeszcze ma jakis pomysl co zrobic bo mi juz zabraklo
Do tej pory co probowalem zrobic, a nie dalo rezultatu:
-update pb
- reinstalka calego pb
- znalazlem w necie opisy ( tez przy API ale innym kodzie bledu) aby umozliwic API pnkbstrA i B w services interakcje z pulpitem, oba procesy sa uruchamiane jako administrator - nadal nic.
- gdzies na forum evenbalance komus dali odpowiedz, ze moj kod - 131134 to wina jakiegos oprogramowania do zabezpieczania plyt dvd z filmami ktore w jakis dziwny sposob sie gryzie z pb ale tego programu nie mam wiec nadal pustka
z gory dzieki za czyjakolwiek fatyge jakby co to zapraszam na gg: 9762446 z checia z kims powspolpracuje aby rozwiazac ten problem
pozdro
Kayohi