Teraz jest 29 lis 2024, 05:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 lip 2009, 19:43 

Mam zakupione "same keye" do dodatków Euro Force, i Armored Fury, pomijajac problemy z pomoca techniczną z EA która chyba nie działa, bo telefony rozłaczją albo poczta, a link do pomocy technicznej wyawla mi z ich strony po kliknięciu że jest "broked"...
Nawet po sciągnięciu, po kilu próbach wpisywania oryginalnego key'a, i zainstalowaniu dodatku EF, pojawiają sie mapy, juz nie na czerwono, ale na żadną nie da się wejśc, bo wywala jakiś chory komunikat:(

Czy Ci z EA, już bardziej tego całego kupowania, pobierania, i instalowania, a o urochomieniu tego pomarzyć tylko można, czy oni bardziej nie mogli tego skomplikować ??

Jak się chce krok po kroku zrobic, tak jak pisze w instrukcji, to przekierowuje na inną strone, na na ta którą napisali w instrukcji, no w tej polskiej wersji.

Paranoja, mam niby oryginalnie zakupione key'e, mam instalki sciągniete, nawet instalacja przebiega "pomyslnie", a na te dodatkowe mapy z podstawy BF2, tej czerwonej (bo te dodatki chyba swoich ikonek nie wyrzucaja tak jak np. JS ), wejść się nie da:( mimo iż nie są już na czerwono na liście te mapy ....

PostNapisane: 3 lip 2009, 20:16 

Mam zamiar kupić te dodatki, ale faktycznie po "przebojach" ze ściągnięciem i zainstalowaniem JS, odechciewa mi się zakupu Euro Force, i Armored Fury, nowe mapy pewnie są ciekawe, ale tyle cyrków?? kupić sam key, ściągnąć, pomyślnie doinstalować, i szczęśliwie używać??

A kontakt z Pomocą EA jest niemożliwy, bo po klinięciu na tej stronie https://eastore.ea.com/servlet/Controll ... eID=eaemea we "wciąż potrzebujesz pomocy" - "Skontaktuj się z Centrum Pomocy" - wywala że: Oops! This link appears to be broken.

No dbają o klientów faktycznie, a numer pomocy: tel. (22) 852 27 30 ... od razu rozłącza, fajna i 24/7 pomoc dla klienta:))

PostNapisane: 3 lip 2009, 20:56 

Paranoja!! kupiłem koda do Euro Force, pobrało i zainstalowało, ale przy próbie wejścia na mapę jakąś z EF... wywala chory komunikat :( cytuję; Nie możesz połączyć się z tym serwerem/utworzyć tego serwera... bla bla bla ... gościu z Allegro negatywa dostanie, bo mi nawet przez telefon pomóc nie umie ;-((

PostNapisane: 3 lip 2009, 21:33 
Zbanowany

http://img363.imageshack.us/img363/2740/bostery.jpg

Ja mam te boostery, i sf tez, w wersji deluxe z bf2.

Slucham, jakie macie pytania?

Ostatnio edytowano 3 lip 2009, 22:36 przez Carnophage[PL], łącznie edytowano 1 raz
Zamiana zbyt dużego obrazka na url

PostNapisane: 3 lip 2009, 21:33 

a przypisaliście booster paki do waszego żołnierza na str. EA w zakładce pomocy tech. ?

PostNapisane: 4 lip 2009, 05:11 

To po pobraniu i zainstalowaniu tym całym EA Downloaderem trzeba jeszcze gdzieś wejść i to zaaktywować do mojego żołnierza?? No bardziej to już tego skomplikować nie mogli ;( Jak się to robi i gdzie?

PostNapisane: 4 lip 2009, 10:24 

Wchodzisz na EA logujesz się (twój e-mail – hasło), na jakie zarejestrowałeś podstawę no i dodatki, potem zakładka centrum pomocy I znowu logowanie, ale tym razem nazwa konta i hasło potem moje gry, logowanie (jak wcześniej), informacje o pobraniach i tu masz dwa pola gdzie przypisujesz dodatek do żołnierza i tyle

PostNapisane: 6 lip 2009, 23:46 

Dzięki jak nie wiem co :)) Tyle że fakt faktem, ciężko jest to zrobić :( bardziej tego skomplikowac już nie mogli ;-((

Strefa czasowa: UTC + 2