Cypekk napisał(a):
Teraz ja mam problem. Nie mogę założyć nowego tematu na forum więc piszę tu.
Problem polega na tym, że tak po 15-20 minutach gra łapie zawieszkę i albo trzeba zresetować komputer, albo nadusić trzech króli. Dodam jeszcze, że żaden error się nie pojawia. Co do mojego komputera to spełnia zalecane wymagania, nawet jest o wiele lepszy. Nie wiem czy to ma coś z tym wspólnego, ale żeby było więcej informacji napiszę mianowicie częstwo w grze moje tekstury są czarne, albo jak to się mówi latają po niej mrówki (małe czarne kropki na białym tle) Ponowna instalacja nic nie dała. Zapomniałem napisać, że w AA się nie bawiłem! Pozdrawiam serdecznie i czekam z niecierpliwością na waszą pomoc
Przegrzewanie się, overclocking, konflikty sprzętowe, sterowniki - do wyboru do koloru, zwieszanie się gry i artefakty graficzne mogą być powodowane przez całą kupę rzeczy. Jeśli nic nie kombinowałeś z podkręcaniem to zacząłbym od sprawdzenia temperatury, jak kolega wyżej pisze, potem reinstall sterowników, jak nadal nic to nie da to format z nadzieją, że nie jest to żadna poważna wada sprzętowa tylko coś softwarowego się spieprzyło.