Teraz jest 24 lis 2024, 22:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 lip 2009, 21:16 

Do pupci spray z ak:< ? M16 lepsze i to raczej nei palcebo 2-3 serie i kill.

ALe przede wszystkim najważniejsza zmiana - anty prone patch kto grał ten chyba wie=D

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 8 lip 2009, 21:42 
Redaktor Battlefield.pl

M@TH3V napisał(a):
ALe przede wszystkim najważniejsza zmiana - anty prone patch kto grał ten chyba wie=D

Czyli rozumiem, z dniem wydania finalnej wersji 1.5 zapalamy świeczkę Battlefieldowi 2? Dla mnie głupotą są tak poważne zmiany w gameplayu po 4 latach jako tako normalnej gry.

PostNapisane: 8 lip 2009, 21:44 

Już się wszyscy przyzwyczaili do prona więc bez sensu to zmieniać co innego bezsensowne bunnyhoping . O to sie chyba też death obrazi :P

PostNapisane: 8 lip 2009, 21:46 

Harrypl napisał(a):
Już się wszyscy przyzwyczaili do prona więc bez sensu to zmieniać co innego bezsensowne bunnyhoping . O to sie chyba też death obrazi :P

O to się prawie wszyscy obrażą:DD

PostNapisane: 8 lip 2009, 22:41 
Redaktor Battlefield.pl

Harrypl napisał(a):

Ja się wcale nie obrażam, ale pewnie zrobię tak, że z dniem wydania BF1943 rzucam BF2 i czekam na MW2 a potem BF:BC2 ;D.

Po prostu już duże zmiany były w 1.12 i 1.2, czyli koniec z delfinkami. Ludzie to przetrwali i w sumie było bez zmian większych do 1.41. A teraz Panom z DICE poprzewracało się w głowach i zrodził się kolejny pomysł: "Jak zj!@#$% grę po 4 latach od jej premiery tak, aby gracze kupli nowe produkcje" :D. Chyba tylko casuale narzekają na prone i bunnyhoping, ale taki od początku był BF2 i chyba nie czas teraz to zmieniać.

PostNapisane: 8 lip 2009, 23:44 
Redaktor Battlefield.pl

Przesadzacie, zmiany w pronie nie wywrócą świata BF2 do góry nogami, płakać będą co najwyżej prone- herosi tacy jak Fiskus czy jak mu tam.

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 9 lip 2009, 00:18 

Ja też będę płakać. W pojedynkach snajper vs inne klasy miałem szanse zazwyczaj dlatego że przeciwnik często się kładł i mogłem mu wsadzić heada. Teraz trzeba będzie 1 hit z M95/L96 i siup zmiana na pistolecik :/
Zamiast tego mogliby dodać nową mapę albo leciutko udupić wszystkie śmigła i skrzydła żeby czołgi mogły wyjechać z bazy.

PostNapisane: 9 lip 2009, 07:48 
Redaktor Battlefield.pl

:lol: I myślisz że wszyscy nagle przestaną się kłaść? Daj spokój... większość ludzi dalej nawet nie wie że można się czołgać obok gejmora... A nowa mapa przecież jest.

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 9 lip 2009, 08:32 

Ta Dominiko, Fiskus z ktorym zapewne nigdy nie grałeś jak 80%-90% ludzi ktorzy se robia z niego pompy. Grasz tez zapewne gorzej (FFA style) od niego jak 50%-60% ludzi ktorzy se robia z niego pompy* Pronowanie w tej grze ma sens ale oczywiscie w granicach rozsądku. Jezeli ktos nie wie jak nie powinno sie pronować to luknijcie FMa Gumena ;)
Co do zarąbiście super śmiesznych filmkow na youtube o fiskusie to jest to żal. Filmik z BR na ktorym ktos strzela 2 metry za celem? Kur.. to jest norma bo ta gra jest spier.... Jak ktos nie wierzy to nich luknie jakis swoj filmik i sytuacje w ktorej jest pewny na 100% że strzelał w postać (na BR bedziesz walił po ścianie albo gdzieś w pizdu)
Mnie wali czy osłabia mozliwosc prona. W BFie i tak wygrywa net. Jakiego bys nie miał movementa to z ch..wym netem dostaniesz banie pierwszym szotem od regera. Taka prawda (niestety). Czesc ludzi (w tym ja) ma szczescie ze ma tak zrytego neta ze jest sie nie do zabicia. Inni probuja to osiagnac configami.
Proponuje zlać to. Wydadza final version to sie instalnie i zobaczy co tym razem zje... zepsuli.
Co do zmiany gameplaya to akurat normalka w koncu wyniki sprzedaży ważniejsze niż zadowolenie garstki graczy-veteranów ;)

* powtarzanie sie bylo celowe

PostNapisane: 9 lip 2009, 09:11 

Grruber wez mnie w to niemieszaj co ??

http://www.youtube.com/user/gumen

PostNapisane: 9 lip 2009, 09:41 

Ale taka prawda, jak nie masz neta to mozesz byc super dobry a pokona cie gracz gorszy do ciebie bo akurat jemu wejdzie a tobie nie chocbys mu cały magazynek w głowe wsadził. Ludzie (w tym też ja - a jakże) próbuja różnych konfigów i innego badziewia, ale jak sie na tym nie zna to tylko pogarsza sprawe. Z tym że dusty, lagi i inne rzeczy, które sprawiaja że gra nie jest wogóle wyrównana to nie jest wina zwykłego gracza, co sie dziwic że ludzie kombinuja jak czasami ja sam mam ochote wypier*** komputer za okno po tym jak wywalam 4 serie z m16 w kolesia ktory dopiero co sie odrodził, przeżywa 12 kul w głowe/tłów ??! Przeciez jak sie widzi cos takiego to można sie tylko żyletką pochlastac z przerażenia. Albo strzelam z Ak na większą odległośc z pół minuty i nie zabija kolesia? Zkąd mam wiedziec czy to ja lamie i nie umiem ustawic celownika czy mi nic nie wchodzi? No dobra ja super nie jestem i dobrze wiem że lamie ale kur*a przeciez nie cały czas!

chyba zaczne grac w simsy xd

PostNapisane: 9 lip 2009, 10:00 

Ty ale simsy to tez gra EA i pewnie tam tez sa dusty jak lodowke otwierasz albo wykladzine kladziesz :/

http://www.youtube.com/user/gumen

PostNapisane: 9 lip 2009, 11:32 

DN obawiam się, że tak, na 10 prób zabicia kogos przez położenie się udała się tylko jedna i to w plecy=D Celownik rozpruwa sie na maxa a schodzi baaardzo powoli:]

Było koniec delfina - był problem, ale z pronem będzie chyba ciekawiej =D Bo jeżeli ktoś ma taki nawyk, ni cholery nikogo nie zabije :]

NekroSnajper

A sniper ma celownik "krzyżyk"? Obrazek

Co do rega, zobaczymy jak to będzie na serwerach które znamy:]

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 9 lip 2009, 11:59 

[PL]Slayer napisał(a):

chyba zaczne grac w simsy xd

Kup joystik i zacznij latać :) dust nie dust, bomba zawsze trafi :)

PostNapisane: 9 lip 2009, 14:06 

Dust nie dust dostaniesz z dupy rakiete z J10

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2