RyanCooper napisał(a):
W BF 2 amerykanie mają lotniskowiec ,i na nowych mapach żółtki też ,
w związku z tym ,że polska nie dysponuje lotniskowcem proponuje okręt ,który ma z tyłu lądowisko dla helikopterów .
O ile mnie pamięć nie myli Polska takim dysponuje .
Tak, fregaty klasy Oliver Hazard Perry dysponuje lądowiskiem dla śmigłowców pokładowych... którymi są śmigłowce Seasprite, przystosowane do bazowania i operowania z pokładu okrętu. Nie mamy modelu Seasprite'a i raczej nie zapowiada się że będziemy mieli...
Na dodatek nie jest to typowy śmigłowiec transportowy, z tego co pamiętam jego głównym zadaniem jest współpraca z okrętem przy poszukiwaniu i niszczeniu łodzi podwodnych oraz dodatkowo może pełnić funkcje poszukiwawczo-ratownicze.
To już lepszym rozwiązaniem byłby okręt logistyczny "Kontradmirał Xawery Czarnecki" (drugie zdjęcie) wraz z naszymi okrętami desantowymi na jakąś mapkę z desantem morskim... ale nie mamy ich modeli....więc jak chcesz je zobaczyć to je zrób
(pisze z pamięci więc mogę się mylić w szczegółach, jeśli ktoś chce mnie poprawić to zapraszam ale bez linka źródłowego mi się nie pokazujcie
)
RyanCooper napisał(a):
Tylko by był problem
Nie da się zrobić tak by boty respawnowały się w tych bateriach przeciwlotniczych ,i by strzelali do wrogów ,jeśli się da to dobrze
Sądzę że przy odrobinie gimnastyki można by było to zrobić.... pytam tylko po co??? Do gry online to się nie przyda bo każdy bot zajmuje slot na serwerze tak jak każdy inny gracz.
EDIT:
W sumie ten temat można skomentować krócej...
RyanCooper napisał(a):
Inne frakcje mają lotniskowce ,a my ?
A my NIE!