Teraz jest 28 lis 2024, 17:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 lip 2009, 10:54 

Grubber na spadochronie spadając przez szybę w hs przeciwnika? :D

Jak lecę J-10 to na totalnego nooba, czyli wzwyż i kręcić się w kółko - połowa zawsze chybia bez flar xD.
Do F-trzydzieści coś nawet nie wsiadam... ;p.

-> PubMovie :D <-

PostNapisane: 15 lip 2009, 11:13 

Szczurson napisał(a):
Grubber na spadochronie spadając przez szybę w hs przeciwnika? :D
.

Prawdziwy pr0 wyskakuje na spadochronie, ląduje na przelatującym samolocie przeciwnika i tak długo uderza weń nożem aż go zniszczy. :evil:

PostNapisane: 15 lip 2009, 13:10 

Cytuj:
"Ja wale w ziemie! Ewentualnie staram sie walnac samolotem w przeciwnika (dzial tylko vs noobs) jak to nie dziala to wyjmuje Kałacha i wale heada"
Heh rozwalił mnie ten tekst . W sumie w f35 jak lata ktoś tak redni 6/10 to jestes w stanie zwiać z jednym trafieniem w tyłek ale to zależy od umiejetności wypusczenia flar i od joya. Ja tam mam joya logitecha attacka 3 i uważam że dla mnie żeby móc polatac na jakimś wysokim ratio xD i móc jakieś inteligentny manerw to daje rade i sie w ogóle nie rozkalibrowuje mi. :)

Ostatnio edytowano 15 lip 2009, 13:14 przez Harrypl, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 24 lip 2009, 20:19 

EDDIE_PL napisał(a):
Macimaj95 napisał(a):
ja robię tak zwiększam wysokość lotu żeby mie trudniej trafili z ziemi (przynajmniej w BF:1942 i BF:Viet. bo przesyłka przychodzi w czwartek) a gdy ktoś siedzi mi na ogonie robię pikowanie tak aby lecieć do góry nogami robię 1/2 beczki jeśli chcę uciec to trzymam klawisz tak cały czas i wchodzę na ogon (w BF:2 możesz wtedy włączyć dopalacz) ten manewr jakoś się nazywa ale nie wiem jak lubię historię i wojsko i kiedyś widziałem to na Discovery

Powodzenia na serverach "noobs only"

przynajmniej w BF:1942 i BF:Viet. czytac nie umiesz a po za ym w vietnamczyku jest radar co znacznie ułatwia latanie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2