Teraz jest 23 lut 2025, 13:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 lip 2009, 15:30 

Tak jak w temacie -

czytając forum i rozmawiając z innymi graczami zorientowalem się, że używanie unlocków jest źle widziane przez graczy na poziomie, którzy potrafią naprawdę wymiatać podstawkami. Mało tego, niektórzy uważają używanie unlocków za lamerstwo.

Dlatego postanowiłem szkolić sie w używaniu podstawowych broni (w moim wypadku właściwie wyłącznie SWD, M24 i Type88)

Czekam na wasze opinie na ten temat.

P.S.
Uprzedzam z góry - nie dam sie sprowokować idiotycznymi komentarzami co niektórych forumowiczów :stupid: (myślę że od razu wiadomo o kim mówie) także możecie sobie odpuścić złośliwości, spam i prowokacje.

Twoja stara zbiera łuski na Wake Island :D

PostNapisane: 27 lip 2009, 15:50 

Moja opinia jest taka że mam w pupie unlocki i jak również ludzi którzy na nie narzekają. Żyjemy w wolnym kraju, jak ktoś lata z G36 to niech se lata, mnie to rybka robię swoje ;]
PS. Z tego tematu i tak pewnie zrobi się flame war, zresztą o unlockach już było tyle tematów że nie rozumiem po co następny.

PostNapisane: 27 lip 2009, 15:58 

Unlocki też broń. Mnie osobiście nie przeszkadza kto czym do mnie strzela. Niech sobie każdy gra jak chce. Unlocki są z tego co mi się wydaje tępione przez reprezentantów społeczności klanowej, ale sam nie wiem czemu.

Sam nieraz używam unlocków ale większej różnicy nie widzę. Głównie przyrządy celownicze. Ale niech każdy gra jak lubi.

NoAim napisał(a):
PS. Z tego tematu i tak pewnie zrobi się flame war, zresztą o unlockach już było tyle tematów że nie rozumiem po co następny.

Podzielam zdanie kolegi.

Pozdr.
Yamsza

PostNapisane: 27 lip 2009, 16:34 

carwood_lipton_pl napisał(a):
Dlatego postanowiłem szkolić sie w używaniu podstawowych broni (w moim wypadku właściwie wyłącznie SWD, M24 i Type88)

A to kolejny przykład lamerstwa.

PostNapisane: 27 lip 2009, 17:16 
Redaktor Battlefield.pl

G3, G36E i DAO = lamerstwo.

Cała reszta unlocków mi wisi, bo oprócz podstawek używam tylko P90 i dodatkowe snajperki, a i to rzadko.

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 27 lip 2009, 17:35 

Cytuj:

A to kolejny przykład lamerstwa.

a to kolejny przykład niewiedzy, niedoceniania wobec snajperów i niechęci do nich wynikającej z tego że 'ja tak nie potrafię, nie mam cierpliwości poczekać na okazję i nie umiem załatwić biegnącego kolesia jednym strzałem z 200 metrów.' :stupid:

Ale nie kontynuujmy tej kwestii bo temat był przewałkowany wzdłuż i wszerz.

Używam właściwie tylko snajperek bo jestem członkiem snajperskiego klanu {GsG} i gram tylko na tym serwerze. Więc nie jest to lamerstwo tylko granie tak jak sie lubi zgodne z zasadami serwera.

Twoja stara zbiera łuski na Wake Island :D

PostNapisane: 27 lip 2009, 18:06 

Nie udała Ci się ta prowokacja.

PostNapisane: 27 lip 2009, 19:10 
Redaktor Battlefield.pl

Yamsza napisał(a):
Unlocki też broń. Mnie osobiście nie przeszkadza kto czym do mnie strzela. Niech sobie każdy gra jak chce. Unlocki są z tego co mi się wydaje tępione przez reprezentantów społeczności klanowej, ale sam nie wiem czemu.

Fakt, trudno się domyśleć dlaczego. Ale pomogę Wam - może dlatego, że unlockami sobie na klanówkach w CB, ESL i Bóg wie co tam nie pogracie?

Używam właściwie tylko snajperek bo jestem członkiem snajperskiego klanu {GsG} i gram tylko na tym serwerze. Więc nie jest to lamerstwo tylko granie tak jak sie lubi zgodne z zasadami serwera.

Obstawiam, że {GsG} jest pewnie mylnie nazywane klanem, bo powinno być nazywane społecznością, skoro gracie tylko snajperkami i pewnie unlockami i tylko na Waszym serwerze.

PostNapisane: 27 lip 2009, 19:13 

Wiem, że na meczach sobie nie pograją. Ale czy to już jest powód do niechęci? Co komu do tego kto czym gra? Dlatego tego nie rozumiem :)

Pozdr.
Yamsza

PostNapisane: 28 lip 2009, 10:19 

Unlocki są normalnym elementem gry, w dodatku jak najbardziej legalnym, więc nie ma co się jakoś szczególnie na osobach ich używających wyżywać. Owszem, jak w każdej grze opartej na rywalizacji, każdy lubi przekonywać, że jego wyćwiczona i ulubiona broń jest "najlepsza" ale tak naprawdę to nie ma takiego wielkiego znaczenia.

PostNapisane: 28 lip 2009, 11:10 

Witam

Dla mnie każdy unlocks to frajerstwo i tak pozostanie.........A zapomiałbym BRAVO dla tych 3 gwiazdkowych princypali z g36 ...(musiałem :mrgreen: )

PostNapisane: 28 lip 2009, 11:15 

Unlocki sa super!! [;
tak samo jak tekst " nie po to kupowałem grę żeby grać podstawkami!"

PostNapisane: 28 lip 2009, 12:56 

A jak dla mnie wyżywanie się na kimś, bo używa unlcoków to idiotyzm. Ktoś używa unlocków - jego sprawa, ni będzie mógł ich używać na meczach klanowych - może gra tylko FFA? Oznaką lamerstwa dla mnie jest używania unlocków, które kompletnie się nie przydają na danej mapie lub miejscu albo używanie tylko unlocków, bo są dodatkowe.

PostNapisane: 28 lip 2009, 15:02 

Eee tam, używanie każdej broni, która mnie zabija, może być przeze mnie uznana za lamerstwo. :D Samoloty mnie zabijają? Każdy kto nimi lata to lama, bo ma przewagę nade mną. Helikoptery są lamerskie i czołgi też. I spadochrony są lamerskie, bo ratują życie a powinno się spaść z wysokiego budynku i zginąć na miejscu. I tak dalej. :) Ludzie, gra oferuje jakieś możliwości, to o co się gniewać, że jedni z nich korzystają? Przecież g36 to nie aimbot. 8)

PostNapisane: 28 lip 2009, 15:15 

Songodzik napisał(a):
Oznaką lamerstwa dla mnie jest używania unlocków, które kompletnie się nie przydają na danej mapie lub miejscu albo używanie tylko unlocków, bo są dodatkowe.

W sumie to czy unlocki to przydatna sprawa jest rzeczą bardzo dyskusyjną, raz są ok, a raz nie. [MP7 na karkandzie w wąskich przejsciach=lol]. Ja ich nie tykam, i o ile nie dostane dup-shota z G36E czy jakiejś snajpy to niech se ludzie grają z czym chcą.

[Tuba + DAO na każdej większej mapie CQ. Załóżmy że nie masz samochodu i drałujesz na piechote 300 metrów na flage. Ktoś biegnie i zaczyna do ciebie pakować z dajmy na to M-16. Dostajesz po pesteczce a przeciwnik jest jakieś 200m od ciebie. Zabij go z DAO a jesteś kozak [mówimy tu o UNLOCKACH, pistol/tuba to już inna bajka]. Z MP5 wchodzą nieraz na prawde ładne banie. PP-19 też...

...lol
http://www.esl.eu/eu/player/2610844/

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2