Teraz jest 23 lut 2025, 18:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 lip 2009, 09:26 

Każdy gra najlepiej jak potrafi, a gdybanie co by było gdyby było jest już całkiem bezsensowne.
Co do lamerstwa to dla mnie jest granie na cheatach lub grzebanie w plikach gry i udawanie pr0.
Tak samo jak jechanie po kimś że gra jak lamus na unlokach a on ginie z tego powodu.

Wszystkie opcje jaka gra daje po to są aby je stosować, skoro CB, ESL ustalio ograniczenia że only podstawka,itp to dotyczą je tylko tych lig. FFA jest wolne od tych zasad.

A skoro nie radzisz sobie z unlockami to widocznie słabo grasz podstawkami.

Stan, Dramich Wam się jeszcze nie znudziło gadanie na takie tematy?

PostNapisane: 31 lip 2009, 10:20 

show must go on

PostNapisane: 31 lip 2009, 10:51 

inside my heart is breaking,my make-up may be flaking,but my smile still stays on :wink:

Ja i tak najbardziej z tej gry lubiłem grać inf na CQ 64 przy pełnym zapełnieniu

PostNapisane: 31 lip 2009, 14:08 

A wszystko zaczęło się od bandy idiotów, którzy postanowili wynaturzyć tą grę i z najbardziej spartaczonego elementu zrobić osobny tryb rozgrywki. Battlefield = CQ! I to najlepiej 64. Wczoraj miałem podnosić kogoś na Zatarze, ale spojrzałem w górę i zobaczyłem Mig-a przelatującego na prędkości kołowania - dostałem bombą w twarz, ale o dziwo byłem zadowolony - ciary przeszły mnie po plecach i o to w tej grze chodzi. COD4 jest grą infantry - tam ma to sens. Battlefield na infantry jest po prostu nudny i wkurzający. Mam nadzieję, że Frostbite ma lepszy net-kod i będzie wreszcie jakaś przyjemność ze strzelania piechotą, bo od BF:Vietnam strzelanie w tej grze to jakiś żart. A co do unlocków - to sam nimi grywam często na pubach. Ale tylko CQ i tylko 64, bo na INF to nie ma sensu (no chyba że L96A1, albo robiąc sobie jaja biegając z ammo za wszystkimi). Tak na prawdę, to brakuje mi rzucania C4, rozwalania min i clayów granatami, porządnego BH, a czasem nawet delfinków - wtedy zabawa z tą grą była lepsza.

PostNapisane: 31 lip 2009, 14:59 
Moderator forum

Kurde. Chyba dzisiaj odpalę dwójeczkę, taką jakąś ochotę mi zrobiliście (ach te pojedyncze kule z AK-47) :). Rozumiem że z polskich serwerów to tylko placek jest "bezconfigowy"? Bo ja stary i z młodzieżą która ma jakieś dopalacze, to chyba nie jestem w stanie powalczyć...

PostNapisane: 31 lip 2009, 15:06 

Nie ma takiego czegoś jak serwer "wolny" od cfg,wystarczy włożyć pasujące nam linijki do innego folderu,i jazda.

PostNapisane: 31 lip 2009, 16:58 

Hynol napisał(a):
Kurde. Chyba dzisiaj odpalę dwójeczkę, taką jakąś ochotę mi zrobiliście (ach te pojedyncze kule z AK-47) :). Rozumiem że z polskich serwerów to tylko placek jest "bezconfigowy"? Bo ja stary i z młodzieżą która ma jakieś dopalacze, to chyba nie jestem w stanie powalczyć...

Z ekipą gramy głównie na kiffer III i gurken(coś tam - coś tam) - polskie serwery są zadymione, że ho :)

PostNapisane: 31 lip 2009, 17:39 
Moderator forum

Myślałem że da się ustawić PB żeby za to kopał... ehhh. Co za syf :). Jak znajdę te wasze serwerki z ekipą to chętnie wbiję.

PostNapisane: 31 lip 2009, 18:56 

Cytuj:
bo od BF:Vietnam strzelanie w tej grze to jakiś żart

To w 1942 sie dobrze strzela? ;)

PostNapisane: 31 lip 2009, 22:17 

seba18 napisał(a):
Cytuj:
bo od BF:Vietnam strzelanie w tej grze to jakiś żart

To w 1942 sie dobrze strzela? ;)

1942 > ol?!

PostNapisane: 1 sie 2009, 19:05 

Grubber{PL} napisał(a):
No na pewno w koncu na kazdej mapie sa 32 dzipki i jada na ciebie całym plutonem samobójców.

teraz to nawet samolotami prują :lol: :lol: :lol: a są tacy co na pieszo we mnie biegną z granatem w dłoni :lol:

ale tak na serio to każdy robi tak żeby zabić wiec chyba nie mogę mieć im tego za złe...

PostNapisane: 1 sie 2009, 21:22 

Ja na przykład oklejam APC c4 na czołg klasyka , dostajesz raz i jedziesz dalej , a Citroeny C4 to normalna rzecz na CQ. Panom od unlocków życzę aby Ci którzy na co dzień wymiatają podstawkami zaczęli się bawić g36 oraz G3 na publikach , podejrzewam że szybko wyszedł by nowy patch :wink:

PostNapisane: 1 sie 2009, 22:42 

A mam pytanie co sądzicie o Baseraping jest oznaką lamerstwa i noobstwa?? Jeżeli MEC na mapie GULF przejmie wszystkie punkty to ma prawo do baserapingu na USMC??
Moje ostatnie pytanie co sądzicie o serwerach TV2 tam niema zasad i można robić co się żywnie podoba do odpowiedniego momentu gdy się dostanie kick za flaszowanie lub TK.

PostNapisane: 2 sie 2009, 01:46 

[riposta]
Tylko nooby nie baserapuja.
[/riposta]

Na publikach w 2142 najczęściej kick jest za wejście 2m za magiczną linię oznaczająca granicę nieprzejmowanej flagi i zabicie tam admina z defi... :D

PostNapisane: 2 sie 2009, 08:20 

ale chodzi mi o BF2

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2