kimari007 napisał(a):
z kad mozesz wiedziec? to ze Ty nie potrafisz grac na padzie to nie znaczy ze nikt nie potrafi. co prawda na poczatku bardzo trudno sie nauczyc ale po paru latach to latfizna. a myszka kazde dziecko potrafi. ja nawet nie gram na kompie bo to jest dla lamusow. do grania sluza konsole, kompa mam do internetu i muzyki.
No skoro po paru latach granie na padzie w fpsy dla Ciebie to łatw... latfizna to respekt, stary. Przykro mi się zrobiło że gram na myszce, masz racje, granie myszką jest tak proste, intuicyjne i przyjemne że to nadaje się tylko dla dzieci, lepiej potrenować sobie i bić frajerów padem. Jeszcze jutro wyruszam do empiku po pada od X360 do mojego PC i będę cisnął ich wszystkich na karkandzie, z SWD (klawkę postawię sobie na podłodze i będę ją obsługiwał nogami, po paru latach będe wymiatał i stanę się sławny ).
Szkoda że nie można sobie sprawdzić statsów konsolowców takich jak np celność prosto z kompa (przynajmniej na oficjalnej stronie, próbowałem). Do zobaczenia w październiku <papapa>
↓ ↓↓
sami przyznajecie mi rację, skoro cieszysz się, Toniak, z tego że walniesz heada na padzie. super. Był taki okres że za każdym razem jak zabijałem kogoś będąc pilotem w bf2 robiłem screenshota, tak się cieszyłem. Ale gdy teraz o tym myślę... lol. Jakbyś grał z zamkniętymi oczami i na farcie kogoś zatłukł to też byś się cieszył, no nie? Ok więcej już nie gadam na ten temat