Teraz jest 27 cze 2025, 00:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 sie 2009, 23:26 

Grubber{PL} napisał(a):
Poza tym rozwalanie soba claymorow ciezko uznac za Teamplay xDDD

na ffa?? :D

PostNapisane: 17 sie 2009, 01:08 

grubber{PL} nie wiem, czy mamy tego samego Battlefielda 2, ale ja gram pare miesiecy i cheaterow widzialem pare tuzinow. Moze grasz na malych serwerach z aktywnymi adminami, a to juz inna sprawa.

PostNapisane: 17 sie 2009, 14:57 

LOOL! Ile ty grasz w TEGO bfa?! Jak dla ciebie każdy kto ma wynik na koniec powyżej 40 do iluśtam (5,6) jest cheaterem to pozdro! Poćwicz i przestań jakieś herezje tu prawić ... :roll:

PostNapisane: 18 sie 2009, 12:14 

Przecież to jest oczywisty i naturalny podział i każdy szanujący się gracz go stosuje:
1. Każdy kto mnie zabija jest cziterem
2. Każdy kogo ja zabijam jest noobem.

8)

PostNapisane: 18 sie 2009, 15:18 

To chyba tylko dla ciebie...

PostNapisane: 18 sie 2009, 15:35 

@Harrypl - słówko na dziś: ironia

PostNapisane: 19 sie 2009, 03:01 

Ekhm no dajmy na to, ze jestem ignorantem i kazdy z dobrym ratiem to dla mnie cheater.. Niestety, nie moge pokonac tego wewnetrznego przekonania, jezeli gosciu grajac Supportem na stojaco bez celowania zgarnia pod rzad 10 wrogow we mgle... Moze i ja jestem dziwny, nie przecze. ZiomsonxD akurat cwicze, najgorszy tez nie jestem ( jakos zabijam wiecej niz gine, nie musze knuc teorii spiskowych ). Pare ladnych lat gram w gry multiplayer ( glownie FPS ) i czitera potrafie poznac. Teraz jakas moda nastala na mowienie, ze nagle w BF2 nie ma cziterow? Moze mam takiego pecha, ale niejednokrotnie jedynym slusznym posunieciem na pewnych serwerach bylo opuszczenie go - paru debili tak skutecznie dzialalo, ze z powiedzmy pelnej obsady po kilku minutach zostawalo ponizej 10 osob. Nie wiem, czy chcesz cos udowodnic, ale mam kilku osobistych znajomych grajacych w BF i kazdy na temat cziterstwa ma takie samo zdanie - wystepuje, i to wcale na niemalym poziomie ( najlepiej sprawa wyglada na serwach z aktywnymi adminami/autoadminami ).

"LOOL! Ile ty grasz w TEGO bfa?! Jak dla ciebie każdy kto ma wynik na koniec powyżej 40 do iluśtam (5,6) jest cheaterem to pozdro! Poćwicz i przestań jakieś herezje tu prawić ..." Nie wkladaj komus do ust swoich slow. Nie wiesz jak gram, to nie wymyslaj. Hipokryzja to bardzo nieladna rzecz...

PostNapisane: 19 sie 2009, 08:13 

echelon_ napisał(a):
@Harrypl - słówko na dziś: ironia

Pocisk! xD

terewas napisał(a):
gosciu grajac Supportem na stojaco bez celowania zgarnia pod rzad 10 wrogow we mgle... Moze i ja jestem dziwny, nie przecze.

Ja nie przeczę tacy też sie zdarzają, ale z twojego ktoregos tam wczesniejszego posta wywnioskowalem ze przynajmniej raz/dwa razy dziennie spotykasz cheatera to ja sie zastanawiam gdzie ty grasz na ver. 1.0? Nigdy nie gralem za duzo na server Niemieckich czy jakis innych TV czy jakie tam sa popularne teraz. Być moze na tych serverach syfu jest wiecej nie wiem. Jednak wydaje mi się ze przesadzasz. Poza tym jeżeli admin ma server w dupie to nie ma sensu na nim siedziec zawsze można iść na inny (z BFem jeszcze nie jest tak tragicznie zeby był tylko jeden server do gry) wiec tez nie widze problemu. Poza tym wbijaj na PL servery tam nie uświadczysz cheaterow chyba ze ja wejde ;) za to poziom jakby nieco wyższy (przynajmniej ze snipy nie wyrabia sie kdr 20-1 xD)
Pozdro ;P

PostNapisane: 19 sie 2009, 10:35 

e tam snajperów co z 200 metrów potrafią zastrzelić gościa biegnącego sprintem nic nie przebije. :lol:

PostNapisane: 19 sie 2009, 11:56 

Ja miałem tak pierwszego dnia testowania nowego cfg [z rok temu]. Siedziałem na Jala MECowskim medykiem na górze hotelu [ten wierzowiec] i zdjąłem jedną pestką z AK typka który wybiegał z wysypiska [biegł na około. tą głowną drogą która idzie poźniej za hotelem a zaczyna sie przy głownych spawnach US w wersji 32 i 64 a konczy na meczecie]. Sprintował zygzakiem i troche sie ździwił generalnie. Gorzej że był to admin i groził mi że sprawdzi dema [nawet nie wiedział z kąd dostał] ale chyba niczego sie nie dopatrzył bo bana nie było. ;)

...lol
http://www.esl.eu/eu/player/2610844/

PostNapisane: 20 sie 2009, 18:13 

swoją drogą podstawówki są bardzo celne.
pamiętam jak raz z M16 na karandzie zdjąłem snajpera leżącego na hotelu czy co to tam jest. :)
AK też często gram i muszę powiedzieć że celność też ma nie złą.

PostNapisane: 20 sie 2009, 19:32 

beatles napisał(a):
swoją drogą podstawówki są bardzo celne.
pamiętam jak raz z M16 na karandzie zdjąłem snajpera leżącego na hotelu czy co to tam jest. :)

Jeden celny strzał. Tysiące wyprutych pocisków. Nie ma co - celne to M16. Panie! Statystyka się kłania :P

PostNapisane: 20 sie 2009, 21:06 

Jak się nie umie celować, to się nie trafi niczym... akurat M16 jest celne, serie sprawdzają się często nawet na większym dystansie.

PostNapisane: 20 sie 2009, 21:10 

W każdej broni 1 pocisk jest bardzo celny i czasem to wystarczy żeby zapakować heada (no może prócz pistoletów i słabych giwerek typu mp7 czy bizon, z których można zapakować kilka headów żeby kogoś posłać do piachu). Nie raz spotykałem wymiataczy którzy trafiali mnie pierwszym pociskiem gdy wybiegłem im zza rogu. A ty echelon_ się nie burz. Założę się że wtrąciłeś się bo mowa o ściągnięciu snajpera z karabinu szturmowego. Naucz się, że to tylko gra i takie rzeczy są na porządku dziennym. BF nie jest symulacją, a jak ci tak bardzo zależy na realizmie to idź do wojska lub chociaż pograj sobie w airsoft, chociaż tam też stuningowane karabiny szturmowe strzelają niemalże tak samo jak karabiny snajperskie (ale przynajmniej kamuflaż działa ;))

PostNapisane: 20 sie 2009, 22:23 

NekroSnajper napisał(a):
A ty echelon_ się nie burz.

Nie burzę się.

NekroSnajper napisał(a):
Założę się że wtrąciłeś się bo mowa o ściągnięciu snajpera z karabinu szturmowego.
Nie. Wtrąciłem się bo treść tamtego posta brzmiała tak jakby gościowi raz udało się przyfarcić i sprzątnąć gościa na olbrzymi dystans szturmówką. Ja rozumiem, że takie coś jest możliwe ale ciężko jest w tej grze akurat sprzątać ludzi (M-16) na zasadzie one shot/burst - one kill. Takie rzeczy tylko w Erze ;C

NekroSnajper napisał(a):
Naucz się, że to tylko gra i takie rzeczy są na porządku dziennym. BF nie jest symulacją, a jak ci tak bardzo zależy na realizmie to idź do wojska lub chociaż pograj sobie w airsoft, chociaż tam też stuningowane karabiny szturmowe strzelają niemalże tak samo jak karabiny snajperskie (ale przynajmniej kamuflaż działa ;))

Gram w BF2 wystarczająco długo aby mieć świadomość, jakiego charakteru jest to gra oraz sam często wykorzystuję zręcznościowe jej aspekty. Co do wojska to dziękuję, postoję. A w air sofcie ganiam od roku.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2