Teraz jest 25 lut 2025, 08:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 sie 2009, 08:10 

Musisz zainstalować tego patcha, bo masz starszą wersję (nie ważne którą dokładnie), dlatego masz serwery na czerwono. U mnie do instalacji patcha wystarczył 1,5-2GB wolnego miejsca na C, a teoretycznie 1GB też powinien być ok.

Patch 1.41 rozpakowuje się do folderu Temp na C:\ i zajmuje tam mniej więcej tyle co instalka (czyli jakieś 600MB). Nie wiem ile trzeba mieć miejsca na partycji z grą, ale IMO powinieneś tam zrobić trochę miejsca.

PS.
Rozpakowanie i skopiowanie 600MB na C:\ trochę zajmuje, więc może po prostu musisz dłużej poczekać. Zobacz czy ubywa wolnego miejsca na C:\ jeżeli tak, to czekaj.

PostNapisane: 24 sie 2009, 11:28 

Nie możliwe że patch wypakowuje się do C:\ Temp z tego względu że nie posiadam tego folderu... Moja ścieżka dostępu do niego to C:\WINDOWS\Temp. ale i tak jest pusty. Co do miejsca posaiadam jeszcze 59 GB wolnego miejsca. Patch'a pobieram z stronki EA.

Pobrałem osobno Patch servera (ok. 200 mb) i patch (536mb) więc nie wiem o co biega... :( HELP!!!!!!!!!!

PostNapisane: 24 sie 2009, 14:36 

Konkretnie, to wypakowuje się do folderu Temp aktywnego użytkownika (ścieżka C:\Documents and Settings\<profil Windows>\Local Settings\Temp\) ale chciałem uogólnić, bo to nie ma większego znaczenia.

PS.
Patch serwera nie będzie Ci potrzebny (chyba, że planujesz założenie serwera, ale odradzam)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2