ashlon napisał(a):
Eleanor napisał(a):
A co mnie najbardziej wqr w 1.50 ?!
Ze EA wyru***la mnie w kosmos z tymi boosterami, ja jak glupi kupilem je z nadzieja na fajna gre, a tutaj jebut i sa w patchu, takie dzieci nawet odemnie z budy gadaja mi ,,Oo a fajne jest Midnight Sun'' !! noo ! stary. [mowiac do kogos za mna.
Zenujace, az sie gotuje ze zlosci.
EA Ciule oddawac moje 90 zl patafiany !
Po pierwsze - nie wiem, gdzie kupiles boostery za 90zl, skoro BF2 + SF + 2 boostery za 70zl sprzedaja.
Po drugie - powinienes sie cieszyc, ze te boostery dolaczyli do patcha, poniewaz 2-3 tygodnie temu sprawdzalem, ile osob na nich gra - wg game monitora wieczorem w Euro Forces gralo 30 osob, w AF bodajze z 15. Teraz jest to odpowiednio po 1200 i 1500 , a w BF2 okolo 12 000. Bedziesz mial przynajmniej z kim pograc, bez czatowania, zeby ktokolwiek wszedl na server z boosterami.
Tak, tez juz myslalem ze pogram, ale po co ja je kupywalem ?
W media kupilem i w pogorii w empiku. w media EF za 44.99 a w empiku w pogorii AF za 49.99
Ahm, przynajmniej mam pudelka i te kartki, hura...
@down
a tak ps, to nie wiem o co chodzi z Tymi czarnymi ekranami i alt + tab, u mnie dziala normalnie

Windows Vista SP1 jakby cos, i nigdzie nie grzebalem, mam swoj komp, nikt wbija.
Wybaczcie, ale to jakas glupota, wbijam sie na jakis serwer, wydaje sie w porzadku, 38/44 graczy, a tutaj wiadomosc servera.

nigdy wczesniej nie widzialem ograniczenia na punkty na serwerze na jakim gralem, odpowiedzi ,,to pewnie padding''to ja nie uwazam tak
Chyba normalny server, pisze nawet ,,No clays on flag''