Teraz jest 26 lis 2024, 16:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 231 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 wrz 2009, 19:18 

Famas, czy to jest bron od medyka?
Nie rozumiem, jestem inny, wszyscy sie jaraja bronmi ktorymi ja nie potrafie wladac xD
FAMAS
G36E/C

Nie kumam kurde, wszyscy na karkandzie w G36 pouzbrajani a ta bron jest tandetna..
Famas ma duzy celownik strasznie, to ten od medyka?

PostNapisane: 3 wrz 2009, 19:34 

Jakos nie widze tej poprawy hitboxow. Placebo? Ea zmydlila wam oczy :omg:

PostNapisane: 3 wrz 2009, 19:40 

Na INF jakoś hitboxy się nie zmieniły, ale za to na CQ to już się postarali :D W końcu można strzelać do heli... a nie metr obok ja robi dodge'a. No i jotkę od frontu za każdym strzałem można ubić, a nie raz na 10 strzałów z TVki...

PostNapisane: 3 wrz 2009, 19:45 

ZiomsonxD napisał(a):
a nie metr obok jak robi dodge'a.

Pewny jesteś ? :D

PostNapisane: 3 wrz 2009, 21:03 

Ja tam uważam że rega poprawili i to znacznie. Eleanor dobrze że uważasz że g36e to tandeta bo zdaniem większości graczy ktoś kto z nią chodzi to lamka z durnym unlockiem (no recoil, siła)

PostNapisane: 3 wrz 2009, 22:17 

Ja czasem chodzę z gienią, ale i tak to jest wszystko do pupy.

AK-101/M16Ax jak i L85Ax czy gienie, są na kaliber NATO 5,56x45. Moc, celność i zasięg ( skuteczność ) powinny być identyczne.
Choć tu ( M16A2 i chyba L85 mają lufę 509mm, AK 450mm ( nie pamiętam dokładnie), a tu zonk. L85 dobre
na dalsze cele, gienia E ma ogranicznik na 3 strzałową serie ( w realu na semi-dwa pociski i auto ).
Elka powinna mieć w EF inną lunetę- zamiast SUSAT'a, to ACOG'a ( pogoglujcie ). AK-101 ma trochę inną podstawę muszki, ale to da się przeżyć...

Let's rock&roll...

PostNapisane: 3 wrz 2009, 22:33 

Zmiany na plus, lepsze hitboxy, poprawiana perla calkiem fajna, no i lotnictwo w koncu mozna stracic.

PostNapisane: 4 wrz 2009, 00:17 

residentMatriX napisał(a):
Ja czasem chodzę z gienią, ale i tak to jest wszystko do pupy.

AK-101/M16Ax jak i L85Ax czy gienie, są na kaliber NATO 5,56x45. Moc, celność i zasięg ( skuteczność ) powinny być identyczne.
Choć tu ( M16A2 i chyba L85 mają lufę 509mm, AK 450mm ( nie pamiętam dokładnie), a tu zonk. L85 dobre
na dalsze cele, gienia E ma ogranicznik na 3 strzałową serie ( w realu na semi-dwa pociski i auto ).
Elka powinna mieć w EF inną lunetę- zamiast SUSAT'a, to ACOG'a ( pogoglujcie ). AK-101 ma trochę inną podstawę muszki, ale to da się przeżyć...

Ale powiedz jedno , jaki My mamy na to wpływ :). Napisz to do Dice pewnie od razu wprowadzą zmiany w patchu 2.50 , ewentualnie odpal PR'a.

PostNapisane: 4 wrz 2009, 10:13 

poprawili hit registry?? 3-4 bursty z m16 na 2 metry od goscia ktory po 3 moim wystrzale skapowal sie ze strzelam do niego,oddal mi 2 kule i padlem....kolesie wyciagaja mnie 2 metry za przeszkodami...komu poprawili te hitboxy jak ja dalej strzelam po modelach a nie po ich HB?? pograj gathera na zagranicznych serverach a nie tutaj u nas w pl po pubach...ci co mieli rega nadal go maja i moze nawet lepszego a ci co go nie mieli to dalej go nie maja...byc moze u nas w .pl jest duzo lepiej ale jak juz wbija sie na zagraniczny serv. zeby obczaic gathera to nie ma zadnych zmian...oprocz tej ze do gosci trzeba jechac z "kucaka"...ta gra jest za dynamiczna zeby zrobic z niej 2142....tam przynajmniej nie bylo az takiej dynamiki,jakos wolniej sie bieglo,wolniej leczylo itd. dlatego strzal z przykucniecia mial sens...bf2 jest szybsza gra bardziej dynamiczniejsza i wprowadzanie strzalu z kucaka w miejscu spowalnia akcje w czasie gry..bezsens,hitboxy nieznacznie poprawione ale w cq-nie gram ale slyszalem opinie innych,moze zeby pronowanie zostawili to te ich "poprawiony hit registry" moze mialby sens,teraz nawet i ci ktorym nie wchodzilo tak super maja nadal ten sam problem i to nie jest tylko wylacznie moja ocena..spotkalem sie z ta krytyka wsrod wielu graczy...1.5-kolejne spier**** Bfa.

PostNapisane: 4 wrz 2009, 11:20 

Bzdura i jeszcze raz bzdura.

Zmiany, które wprowadzono nie zmieniły dynamiki gry prawie w ogóle. Mało tego, grę trochę przyspieszyły bo teraz nie ma sensu się kłaść - a jak ktoś robił bunny to robi go nadal, z tym że zamiast padać na ziemię - kuca. Oczywiście, że będzie whine - zwłaszcza od mniej doświadczonych graczy.

Hitboxy poprawiono , nie jakoś bardzo , ale jednak poprawiono i jest to opinia najlepszych graczy sceny europejskiej , włącznie z graczami typu Latino , Born czy Whitner. Także, Gabcio - znowu błąd. Nie jest to ogromna różnica ale jest ona nieznacznie widoczna. Różnica jest taka, że teraz spray jest mniej celny i pewnie dlatego narzekasz, że nie można zabić. W głowy wchodzi więcej, jak celujesz.

Oczywiście, jeśli chodzi o prone - wiele osób narzeka i wielu graczom się to nie podoba i to tyczy się również tych najlepszych. To po prostu kwestia gustu i tego jak ktoś grał wcześniej - styl gry ma tu spore znaczenie. Ci, którzy do patcha przygotowywali się od jakiegoś czasu i nie wciskali "Z" na potęgę poczują nawet małą ulgę , bo nooby jak prone'owały - tak dalej to robią z tym , że nie trafiają ;-)

PostNapisane: 4 wrz 2009, 11:46 

Jak dla mnie hitboxy są lepsze tylko na Pearl a na karku i innych starych mapkach jak było tak jest , a nie wiem czy to tylko u mnie ale czy nie wydaje sie wam że zwiększyli zasięg widzenia ?

PostNapisane: 4 wrz 2009, 12:52 

Eddie: nie da się poprawić hitboxów tylko na jednej mapie :)

PostNapisane: 4 wrz 2009, 13:16 

Ogolnie oplaca sie zainstalowac tylko dla 2 mapek inne to straszny temat... to jest moje zdanie.
Pozdtym jakos dziwnie sie u mnie instalowal bo musialem czekac na odpalenie pliku exe chyba z 5 minut.
Tak pozatym to relaxacja.

PostNapisane: 4 wrz 2009, 14:26 

wieszax napisał(a):
Pozdtym jakos dziwnie sie u mnie instalowal bo musialem czekac na odpalenie pliku exe chyba z 5 minut.

nie przejmuj się. :D
u mnie to normalne z patchami. :lol:

PostNapisane: 4 wrz 2009, 14:30 

EDDIE_PL napisał(a):
Jak dla mnie hitboxy są lepsze tylko na Pearl a na karku i innych starych mapkach jak było tak jest , a nie wiem czy to tylko u mnie ale czy nie wydaje sie wam że zwiększyli zasięg widzenia ?

Mam dokładnie takie samo wrażenie, nawet na naszym serwie akurat kiedy były lagi to przeszliśmy na Pearl i od razu lepiej się trafiało.
Wiem że nie można zmienić hitboxów tylko dla jednej mapy ale coś w tym jest ;)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 231 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2