Teraz jest 26 lis 2024, 16:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 231 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 wrz 2009, 14:34 

Gram 4F więc nie zauważyłem znaczących zmian dla mnie, po za tv missle. Nie wiem czy to dobry pomysł był- teraz walka heli będzie bardzo wyrównana na Dragonie.

Podobają mi się nowe mapy i pojazdy, no i to że plackowy cq jest pełny :)

PS Daszek- mleko mleko mleko mleko

PostNapisane: 4 wrz 2009, 14:59 

sswisstak napisał(a):
Gram 4F więc nie zauważyłem znaczących zmian dla mnie, po za tv missle. Nie wiem czy to dobry pomysł był- teraz walka heli będzie bardzo wyrównana na Dragonie.

Podobają mi się nowe mapy i pojazdy, no i to że plackowy cq jest pełny :)

PS Daszek- mleko mleko mleko mleko

Jak kiedyś Dragon pokazywał klasę strzelca , tak teraz po zmianie koloru pałeczkę przejmie Midnight Sun :) Na jednej ułatwili to na drugiej udupili całe EA ich patche. Łatka jak dla mnie jak najbardziej na +.

PostNapisane: 4 wrz 2009, 15:08 

Fryzjer mozna sobie pogadac jak strzelasz w goscia i go zabijasz...mi sie to nie udaje i nie jest to sprawa tego ze nie potrafie/nie umiem grac. Na jakims pubie ok...gdzies na gatherze trafiam na server ze jest zal nie czuje roznicy od 1.41 z wyjatkiem braku prona,nie interesuje mnie opinia regerow z europy im zawsze lepiej wchodzi,mialem nadzieje ze poprawia te gre na tyle zeby wszyscy bez wzgledu na poziom,net itd. strzelajac do goscia czy z zoomem czy bez przynajmniej ich trafiali,ja w dalszym ciagu nie mam nawet dustow na modelach..poprostu strzela sie dalej w powietrze...takze to jest moja osobista opinia na temat tego patch poniewaz u mnie na moim kompie z moim lacze jest nadal gowniano i proba udowodnienia mi tego ze poprawili cokolwiek mija sie z celem

PostNapisane: 4 wrz 2009, 15:28 

Gabcio w bf przynajmnie w 2 chyba nigdy nie bedzie poprawnych hitboxow tak jak np. sa w Crysis. Zgadzam sie ,ze hitobyx w bf2 sa jak najbardziej dla kazdego wzgledne :) Ja odczuwam mala roznice na plus ,ale na ile to jest obiektywne to juz inna bajka. Niedlugo wyjdzie OF2 mam nadziej ,ze tam nie bedzie takich problemow.

Co do mapki perly to moze macie takie wrazenie za sprawa chinskiego ak, wydaje mi sie wyjatkowo celne.

PostNapisane: 4 wrz 2009, 15:55 

tez czekam na ten tytul,mam nadzieje ze bedzie dobry na tyle zeby w nim pozostac

PostNapisane: 4 wrz 2009, 17:37 

Powiedzcie o co chodzi w tym "Falcon" ? Co to są za ustawienia ? Może mi ktoś przybliżyć ich działanie ?

PostNapisane: 4 wrz 2009, 17:43 

IMO tak jak wcześniej nie wchodziło tak teraz też nie wchodzi (no ale czego się spodziewać po radiówce:E)
Zmiana z pronem może być, gorzej tylko, że jak się wstaje to celownik nadal jest rozszerzony i przez chwilę nie mogę strzelać a to wystarcza, żeby ktoś mnie zabił (mówię o sytuacji gdy się kryję za jakąś przeszkodzą ;) )
Mapki nowe fajne, na OBP 16 gra US jeszcze jakoś sensownie wygląda ;)
Zablokowanie spotowania dla komendanta - totalny bez sens, teraz nawet na komendanta nie wchodzę, bo zaraz dostaję bloka i wtedy się nudzę:D

PostNapisane: 4 wrz 2009, 17:45 

Pow3LL92 napisał(a):
Powiedzcie o co chodzi w tym "Falcon" ? Co to są za ustawienia ? Może mi ktoś przybliżyć ich działanie ?

http://www.youtube.com/watch?v=zx7XJtcf ... re=related

PostNapisane: 4 wrz 2009, 18:15 

Rozumiem, urządzenia nie posiadam więc nie dla mnie ;D Dzięki za pomoc ;D

PostNapisane: 4 wrz 2009, 18:20 

Wpadłem na chwilkę na .pl i:
-jesli wsparciem dla visty mozna nazwac moje 30fpsów (zwykle mam ~~180) to ...WoW jestem pod wrażeniem ,
- zalosnie to wyglada jak teraz kazdy próbuje strzelac na kucaka (te same osoby kilka dni wczesniej uzaleznione od prone-n00bingu ^^ )

PostNapisane: 4 wrz 2009, 18:46 

Juz gorzej gry to spier***** sie nie da :roll:. Te kucanie to Uahhh... 30 pociskow z m16 a koles nadal biega + apteczka pod nogami. Rzeczywiscie gra nabrala ogromnej dynamiki.

PostNapisane: 4 wrz 2009, 18:47 

bodeek napisał(a):
ZiomsonxD napisał(a):
a nie metr obok jak robi dodge'a.

Pewny jesteś ? :D

Yep! Niby hitboxy jeszcze troche zostają z tyłu, ale ogólnie trza łupać bliżej heli... nie, żebym to popierał, bo lubiłem stare hitboxy, ale trzeba było sie chwile pouczyć ;]

PostNapisane: 4 wrz 2009, 19:32 

Dzojo[PL] napisał(a):
gorzej tylko, że jak się wstaje to celownik nadal jest rozszerzony i przez chwilę nie mogę strzelać

Napewno przeczytales caly temat?Rozszerzony celownik po wstaniu jest łatwy do "ominięcia".

PostNapisane: 4 wrz 2009, 20:04 

Pokor napisał(a):
Dzojo[PL] napisał(a):
gorzej tylko, że jak się wstaje to celownik nadal jest rozszerzony i przez chwilę nie mogę strzelać

Napewno przeczytales caly temat?Rozszerzony celownik po wstaniu jest łatwy do "ominięcia".

Tak wiem....

PostNapisane: 4 wrz 2009, 20:08 

Wiecie co, mam problem.

Kuźwa mać, ściągnąłem patcha 1.5. Usunąłem BFa, i zainstalowałem od nowa- zrestartowałem kompa.
Zainstalowałem patcha 1.41-zrestartowałem kompa.
Zainstalowałem patcha 1.5-zrestartowałem kompa.

Zainstalowałem update do Higway Tampa- właczam BF2. Robi się czarny ekran, i po chwili wraca do pulpitu, i oczywiście się nie uruchamia...

Co robić? W czym tkwi problem?

Let's rock&roll...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 231 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2