Rodman napisał(a):
Wróciłem do gry po 2 miesiącach, zainstalowałem, zrobiłem PB spatchowałem(1.41), wchodzę do gry i tu się pojawiają problemy. Mam podstawkę BF2 SF ale gram na zwykłym
1 wcześniej miałem wyszukiwanych ok. 1800 serwerów, teraz jest ich raptem 500, a po zaznaczeniu filtra na rankingowe 180, coś się zmieniło, czymś nie wiem? pozamykali? Mam coś nie tak ustawione?
2 Po kliknięciu zaloguj, nie przechodzi mi do głównego okna ze statami, serwerami opcjami itditd tylko automatycznie łączy mnie z jakimś serwerem. co jest nie tak? mam coś skićkane w opcjach? jak to ustawić?
3 jak mogę się połączyć z serwerem "ASTER" czy jakoś tak, nie mogę go wyszukać, nie znajduje mi go w ogóle.
Mam BF2 SF ale gram na zwykłym
1.) Jest nowy patch, 1.5. Żeby go zainstalować musisz mieć grę w wersji 1.41 i dopiero na taką wersję instalujesz 1.5. Po instalacji zobaczysz więcej serwerów rankingowych, gdyż większość z nich została przeniesiona na nową wersję gry.
2.) Nie mam pojęcia, ale może pomoże odp. z punktu 1.
3.) ASTER padł, nie ma na razie .pl serwera CQ a powrotu ASTERa nie ma raczej co się spodziewać.