Legion napisał(a):
zamiast tworzenia jakis barier i zakladaniu hasel , moze lepiej poprostu uczyc Polakow co trzeba wpisac zeby jakis klops dostal kicka.
no i wiecej checi panownie , bo nie raz widze ze sa powazne osoby z powaznych klanow ale glosowac sie nie chce
a haslo zrobi podzialy na lepszych i gorszych.
wezcie pod uwage taka sytuacje ze jakis dzieciak idzie do kafejki i akurat ma pieniadze i chce popykac w BF i co ?? i gowno bo niewiadomo skad musi wziasc nagle haslo...nie podoba mi sie ta opcja.
bardziej bym byl za tym zeby utworzyc jeden zajebisty polski serwer i na niego haslo dac , a reszta niech pozostanie wolna.
Dokładnie-tez uwazam że problem nie lezy w Hasle(or jego braku) tylko w nieumiejętnosci(lub raczej lenistwie-co tyczy sie także i mnie,tez czasem nie chce mi sie konoli wywoływać...)
Mysle ze poprostu nalezy sie nauczyć(wiem kazdy potrafi,bardziej chodzi mi o chęci,o to aby weszło nam to do nawyku!!!) głosowac i nic wiecej...reszta rozwiązan to przegięcie pały,co by sobie tacy Czaesi pomysleli np.???Hasło na Polskich serwach nara Polacy z naszych sewrwów-ja osobiscie bardzo lubie grać na Czaekich serwach-fajni ludzie i rozgrywka na poziomie,oni takze u Nas grają...aż mi sie głupio na samą mysl robi...wyobrazni troche...
Heh ja niezapomne Hulka z DC(pamietasz RedS ?)-skubaniec uznał ze pobawi sie niszcząc helikoptery(-60 czy jakos tak)...dopuki kolba nie zaczeła mu bic było bardzo fajnie,potem lipa...i też nikt nie głosował....