Teraz jest 18 lut 2025, 23:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 wrz 2009, 10:47 

No dobra, ale co to wnosi :?: Chciales sie wykazac czy jak :?: Zostac dobrym wujkiem odstraszajacym innych przed gra :?: Masz tu jeszcze temat o bitefight i mybrute i chyba jeszcze o czyms, wiec czyn swoja powinnosc wojowniku :!: Ku chwale koszy na smieci :!: Z gra jak z gra, sa tacy, ktorym sie podoba, a sa i tacy, ktorzy wola inne. Sa tez tacy, ktorych takie gry nie interesuja. Nikt jednak nie zmusza do gry, wiec ocb :?:

Nadal podziekuje jak ktos mi opowie co sie dzialo w ostatnim czasie.

PostNapisane: 9 wrz 2009, 12:28 

Ja tam dużo to nie wiem. Z tego co mi sie o uszy obiło to u Wegrów jest jakies powstanie (na ziemiach Austrii) i reszta państw PEACE poparła rebelie xD Króla Indonezji dojechał jakiś admin i aktualnie ma bana co jakoś tam utrudnia Indorą walke w USA. A Ruskie wypieli sie na PEACE gdy przyszło do podpisywania pokoju z USA i Kanada podajże i to tyle z takich głównych info. Poza tym obroniliśmy Grecje przed Turkami i chyba Chorwację przed Serbami czy jakoś tak no i w miare szybko odbilismy Hiszpanie ale co tam sie dzieje to nie wiem (pisza w niezrozumialym dla mnie jezyku ;) )

Ogólnie wszystko do przodu, ale jakoś dziwnie to wygląda. Jak głosi prawo murphiego "Jeżeli myślisz, że idzie dobrze - na pewno nie wiesz wszystkiego" ;)

PostNapisane: 10 wrz 2009, 08:58 

o dzieki :D bo ostatnio tez tylko 2-klikam i na akcjach jestem bo remont w chalupie i nie ma jak siedziec :D

PostNapisane: 16 wrz 2009, 21:39 

Grubber też gra? Pod jakim nikiem? ; )

Nie wiem, czy zauważyliście, ale dzisiaj mieliśmy mały baby-boom : D Najśmieszniejsze jest to, że jego "winowajcą" jest Pan Śledzik na NK : D : ) Ponad 900 graczy przyrostu dzisiaj. Pewnie i tak zostanei z nich mniej niż 100, ale to zawsze coś : > Buzzy pracuje cały czas nad konkretną reklamą w mediach i miejmy nadzieję coś z tego wyjdzie..

PostNapisane: 17 wrz 2009, 08:58 

To na razie jeden dzien. Trzeba doliczyc, ze czesc wejdzie na NK dzisiaj. Czesc np. jutro, wiec mysle, ze liczba jeszcze troche wzrosnie. Z komentarzy mozna tez wyczytac, ze pare nowych osob z ostatnich 2 dni jest z demotywatorow. Nie wiem jak wyglada tam reklama, ale moze tez troche osob sie pojawi. Jak zwykle czesc zrezygnuje, ale czesc zawsze moze namowi znajomych reflinkami na gg czy czyms innym i moze te 11-12k sie pojawi.

Grubber tez gra i nawet zarejestrowal sie mojego tutejszego reflinka, wiec jednak reklama czasem cos daje :)
Smialo, wiec dolaczac do gry: http://www.erepublik.com/en/referrer/JUHAAA :wink:

No i politycznie teraz. Oczywiscie dzieki Grubber za skrot ostatnich tygodni walk :) Inwazja USA z ostatnich dni troche ostygla. Ruscy po momentach kiedy tracili i 4 regiony dziennie na rzecz USA, teraz bronia sie i wiekszosc terenow zostaje u nich. Ciekawa sytuacja z Ukraina, gdzie polowa kraju ma juz dosc PEACE i za jakis czas jest szansa, ze bedzie nowy sojusznik :) Ja osobiscie sie ciesze bo region High zdecydowanie wole od Niemcow badz Ruskich bo i szansa na babyboom wtedy jest. W rywalizacji i tak wiekszej roznicy by nie bylo bo kazdy z tych krajow ma te same MPP.

PostNapisane: 17 wrz 2009, 23:56 

Ano klikam co jakis czas. Dorobilem sie 15 lvl i robie rozpierdziel w czasie walk xD (ta moja niesamowita sila 5!!) Nick moj Tomek vel Grubber sie zowie. Aktualnie mieszkam sobie u rumunow i staram sie dorobic kokosów ;D

PostNapisane: 18 wrz 2009, 09:39 

Gram tyle czasu i nadal nie moge pojac zasady z przejmowaniem inicjatywy po wygraniu/przegraniu bitwy. Rosja przegrala w Louisianie, zdarzyla jednak przed porazka uruchomic bitwe o Utah. Myslalem jednak, ze po przegraniu w Louis traca 24h. Utah zdarzyli zaatakowac przed rozpoczeciem tego czasu to co innego, ale po porazce takze w Utah myslalem, ze inicjatywa przechodzi na strone USA. Tymczasem mamy kolejna bitwe o Louisiane. Czyli nawet jezeli Rosja bedzie ciagle przegrywac, ale przed koncem jednej bitwy rozpocznie kolejna to caly czas ma inicjatywe :?: Nie ma ograniczenia, ze po tylu i tylu przegranych walkach z rzedu inicjatywe dostaje USA :?:

PostNapisane: 18 wrz 2009, 12:45 

Tak, Rosja może w nieskończoność atakować - nie utraci inicjatywy. Jest tylko jeden sposób... Załóżmy, że są dwie bitwy - bitwa A i B. Bitwa A kończy się za 10 sekund i będzie wygrana przez USA, bitwa B kończy się za 10 godzin. Prezydent USA daje retreat z bitwy B i wygrywa bitwę A. Wtedy inicjatywa przechodzi do USA : ) Niestety jest to niemożliwe, bo do zabawy dołączyła Kolumbia... Bez pomocy z zewnątrz USA cały czas będzie w defensywie. Weźmy jednak pod uwagę, że wschodnie wybrzeże jest w zasięgu Hiszpanów, więc sytuacja nie jest aż tak zła, na jaką wygląda : >

Myślę, że wygramy.

PostNapisane: 19 wrz 2009, 11:33 

Słyszałem o jakimś pokoju z Węgrami :shock: Nie mam czasu przebijać się przez artykuły, ostatnio jestem w fazie dwukliku :) Prawda to?

PostNapisane: 19 wrz 2009, 14:33 

Ciekawe jak by to mialo wygladac. Jezeli chodzi o pokoj Wegry vs USA to Rosja zostaje w czarnej dupie można by rzec.

PostNapisane: 19 wrz 2009, 20:18 

E tam Blachor z tym pokojem wyglada to tak, ze wielu Wegrow nas lubi, wielu Polakow lubi Wegrow i tak sobie cukierkuja. Napisala kobita albo raczej wkleila artykul jakiegos Wegra o tym ,ze chetnie on widzialby nas w PEACE, ludzie poczytali i teraz gadaja jak to fajnie byloby miec z nimi sojusz. Nikt jednak nie wie jak to zrobic bo kazdy chcialby miec pokoj najlepiej z Wegrami, Chorwacja i Hiszpania. Czesc polaczyla by nas jeszcze z Serbami i w ogole ladnie pieknie. Wszyscy sie kloca, kazdy widzi to inaczej, jedni sie obrazaja na drugich, a Rumunii z lekka nie wiedza co sie dzieje i czy moga nam ufac. Ogolnie taka bezsensowna klotnia po jednym artykule, a o sojuszu z Wegrami i tak (przynajmniej w najblizszym czasie) nie ma mowy.

PostNapisane: 20 wrz 2009, 00:21 

Epickie zwycięstwo w Northwest Territories w Kanadzie! Do tego świetny manewr wykonany przez Norwegów i wreszcie odzyskaliśmy inicjatywę! : ) PEACE będzie musiało sporo pogłówkować żeby wyjść z tej sytuacji..

HAIL EDEN
FAIL PEACE

PostNapisane: 20 wrz 2009, 10:39 

E.M.C dało czadu na koniec bitwy ;)

PostNapisane: 9 lis 2009, 17:52 

hmm zbanowano mi konto, czy ktoś mógłby się dowiedzieć dlaczego (mam jedno konto i mieszkańca) i jak je odzyskać? byłbym bardzo wdzięczny

nick mieszkańca bagno

PostNapisane: 9 lis 2009, 18:29 

Obrazek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2