Teraz jest 23 kwi 2025, 20:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2003, 18:13 

KasereK, nie rozluźniaj mnie. Argument o Twoim wieku padł wyłącznie z Twoich ust jak na razie, więc daj spokój. Co do kulturalnego kibicowania, bez k**** i ch**** - wybacz, ale jak są emocje, to są też i przekleństwa. Nie będę kibicował z loży vipowskiej, popijając w skupieniu drinka. A jak dostanę kicka z kanału, to przestanę uczestniczyć w żałosnym oglądaniu cyferek i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2003, 18:28 

to my jesteśmy dla kibiców a nie kibice dla nas, to popierwsze. a po drugie nie znam sie na ircach :lol: i musicie coś wymyśleć żeby było dobrze nastepnym razem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2003, 18:29 

ha... Cubi - brawo

Boby7[PL]:
NIE cenzurowanym przez Małolatów :twisted:

Mati.pl:
kaserek dzieciaku oderwij sie od opa

Hym tak wam spieszno do zrobienia z BFa sceny taka jaka jest scena CS`a ?
Jezeli tak to odpowiedzcie sobie na zaje*iscie proste pytanie:
Dlaczego podczas wszystkich meczy repr. i klanowych kanaly maja pozakladane +m a tylko 'wybrani' moga komentowac ?

Nie robice z BFa sceny taka jaka jest scena CS`a... chlopaki spokojnie.

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2003, 18:37 

I o co ta klutnia powiedzcie mi ??
Jak ktos chce ogladac mecz to niech oglada w spokoju, jak chce kibicowac to niech idzie na kanal #kibole 2 scoreboty ustawic i po sprawie.

Cubi---> wyobraz sobie sytuacje, ze w radiu sluchasz relacje z meczu, a zamiast tego puszczaja ci krzyk kiboli na stadionie "ZJEB** TE QR**" i tylko ledwo w tle slychac komentatorow, precierz to bez snesu.
Raz ogladalem mecz dignitasu i kolesie kibicowali its, ale to robili w ten sposob, ze bot nie byl w stanie nic przekazac to sie wku**** i wyszedlem, bo przyszedlem obejrzec mecz, a nie posluchac, jak ktos pier**** glupoty w jezyku ktorego nie znam, a wybraz soebie ze przyjdzie jakis koles z zagranicy i bedzie chcial obejrzec mecz i co zobaczy ?? "zaje*** qr**" ??
Albo beda nasi przeciwnicy i bedzie napisane przez naszych kiboli "ZAJEB** TE PIER***** QR**" moga zrobic screena przetlumaczyc(tak jak PRGK-42 z 515team) i zrobic nam przypal, ze na oficjalnym kanale naszego TP sa obelrzywe slowa na naszych rywali i nie mamy tolerancji, popatrzcie na to tez w ten sposob. I bedzie dyskwalifikacja z zawodow, chcecie tak ryzykowac i zmarnowac nasza prace ???
To nie jest trudne odpalic 2 kanal, prawda troche utrudnia zycie, ale bez przesady, nie az tak aby awanture robic !!!

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2003, 18:40 

Panowie rzucacie sie na niego jakby Wam matki zgwalcil, dajcie loozu.Ja wczoraj jak widzialem co sie dzieje to musialem isc sie wyzyc i pograc bo nie dalo sie tego ogladac.5 linijek textu na kanale przeskakiwalo w 1 sekunde, na innych meczach bylo inaczej...lecial sobie scorebot a wszyscy spokojnie ogladali a jak chcecie sie wydzierac to przeciez da rade zalozyc TSa i mozna sie dam drzec ile sie komu zywnie podoba, latwiej jest mowic niz pisac nie?
Popieram calkowicie pomysl Piasecznika i wydaje mi sie ze nic i tak nie pomoze to 2 kanaly sa dobre, to tak jak na meczu, sa Ci od kibicowania co spiewaja i Ci co sie leje jak durnie i tylko czekaja na sygnal zeby zlac kibicow przyjezdnych!
Dziekuje!

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2003, 19:03 

KasereK napisał(a):

Update:
Nie chce byc kablem, ale to Coug postanowil moderowac a ja mu w tym pomoglem.

patrz podpis:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2003, 19:27 

Pepsee, Maniek ma racje. Ok kibicujmy, ale jak widze teksty "zgwalcimy wszytkie Hiszpanki" , albo 10 linijek Polska, Polska, jedna linijke bota i znowu 10 linijek Polska, Polska, czy "Not Live" :wink: to bez sensu jest to ogladac. Dlatego (o tym wspomnial Coug), nastepnym razem poprosze 2 kanaly 'live" z botem gdzie NIKT nie ma prawa glosu OPa tylko dla bota :) i jednego admina (tylko bot ma sie pokazywac) i drugi kanal ten ktory caly czas dziala #team-poland.bf

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2003, 19:29 

Maniek A. napisał(a):
Raz ogladalem mecz dignitasu i kolesie kibicowali its, ale to robili w ten sposob, ze bot nie byl w stanie nic przekazac to sie wku**** i wyszedlem, bo przyszedlem obejrzec mecz, a nie posluchac, jak ktos pier**** glupoty w jezyku ktorego nie znam, a wybraz soebie ze przyjdzie jakis koles z zagranicy i bedzie chcial obejrzec mecz i co zobaczy ?? "zaje*** qr**" ??

Akurat ten argument nie jest zbyt sensowny. Będziemy dostosowywać reguły do jednego kibica z zagranicy czy do 70 z Polski? Jak chcemy być tacy tolerancyjni to trzeba wprowadzić scorebota w wersji Braille'a dla niewidomych. Koniecznie :)

Maniek A. napisał(a):
Albo beda nasi przeciwnicy i bedzie napisane przez naszych kiboli "ZAJEB** TE PIER***** QR**" moga zrobic screena przetlumaczyc(tak jak PRGK-42 z 515team) i zrobic nam przypal, ze na oficjalnym kanale naszego TP sa obelrzywe slowa na naszych rywali i nie mamy tolerancji, popatrzcie na to tez w ten sposob. I bedzie dyskwalifikacja z zawodow, chcecie tak ryzykowac i zmarnowac nasza prace ???

Chyba popadasz trochę w paranoję. A forum i komentarze na stronach też śledzą i jak coś jest nie tak to przesyłają do władz clanbase? Bez jaj.
Zresztą ostre bluzganie w stronę przeciwników też potępiam, bo to takie bez sensu. Ale od czasu do czasu można posłać im uszczypliwą uwagę, wszak to konfrontacja, nerwy i kibicowanie!! :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2003, 19:31 

3ba bylo mowic od poczatku, ze ma byc kanal do kibicowania, a drugi do ogladania, tylko po co :?:
czy my gramy w szachy, ze mamy ogladac w ciszy :?:
klimat jest jak cos ktos walnie itp
okej mozna mniej napisac, ale komentarze sa w porzo
no i to operowanie na kanale, tylko dla wybranych to bylo k...o czystej wody i tyle
bylo minelo, ale niech ci co dpprowadzili do tego burdelu walna sie w piers i przeprosza i bedzie nice i easy :!:
i te stale gadanie o zniszczeniu sceny to jest smieszne i prosze skonczyc, bo mnie nie interesuje co sie dzieje np CS :(
na drugi raz nie mowcie, ze gracie, ze jest score bot dowiemy sie wyniku (jak w relacji telewizyjnej, tzw. news) i sie wtedy podniecimy i nikt do nikogo nie bedzie mial pretensji :!:
mysle, ze ciagniecie na sile tego tematu jest bez sensu, niech umrze w spokoju, bo jego rozdrapywanie wk.... ludzi :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2003, 20:22 
Moderator forum

Chyba wiem o co chodzi w tym cały zamieszaniu.
Kaserek w pewnym sensie nie jest wszystkiemu winien.
Na kanale miałbyć spokój i porządęk.
Pamiętam swój pierwszy pobyt jako kibica na kanale, w trakcie nierozegranego meczu z ESP.
Sam wyrażałem swój naganny stosunek kierowany głównie do oponentów, ale z wyczuciem i kulturą i co ważne z niezrowumieniem ich zachowania (zasłużona porażka w drugim podejściu).
To co często widuję w trakcie rozgrywki przerasta wszelkie zasady zdrowej kultury i rozsądku. Owszem ... ktoś rzekłby "po to jest kibic, aby kibicować". Jednak kiedy człowiek co 2 sekundy czyta bluzgi, jazdy, niecenzuralne hasła dyskryminujące opononentów - nie wygląda to przyjemnie i przypomina "podwórkowe spotkania w piaskownicy". Niesmacznie się robi jeśli owe treści i zachowania wychodzą (wypełzają) od znanych graczy oraz forumowiczów naszej sceny.

Generalnie jest wesoło i sympatycznie, ale czasem faktycznie ... robi się ostro. Może to kwestia wytrzymałości "operatora" kanału ? :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2003, 20:51 

KasereK napisał(a):
Boby7[PL]:
NIE cenzurowanym przez Małolatów :twisted:

Nie no... Chyba sie nie obraziłeś? Przeca walę z dużej litery! Na dodatek wcale nie wiedziałem ile masz lat... Strzelałem w ciemno :lol:
Ja się trochę kiepsko poczułem gdy NAKAZAŁEŚ zmianę nicka, a później i tak nie mogłem pisać, chociaż bluzga (bez autocenzury) z mej strony nie uświadczysz. Okrzyki "patriotyczne" też wznosiłem z umiarem. Mimo to dostałem "morda w kubeł" :cry:
Po tym wszystkim zauważyłem, że voica mieli wybrani... Jak cenzura to dla wszystkich!
Zimny kubeł, powiadam Ci... Zimny.
PS: Jak już na ircu pisałem: dwa kanały! Jeden z botem i komentatorami (ma być dwóch, jeden "narwany" drugi bardziej "taktyczny), drugi kanał "open" dla wrzeszczącej gawiedzi, żądnej krwi przeciwników. Będzie fajnie!

PS: Kaserek! Przysiegam! Nic do Ciebie nie mam... Możesz mi mówić: "dziadziu" 8)

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2003, 21:40 

Pomysł z dwoma kanałami jest do przełknięcia, ale nie rozumiem tych którzy są chętni do "zaprzestania kibicowania" i "usunięcia IRC'a" bo co tym osiągniecie ?? wyrzućcie kompa od razu przez okno bo ktoś w BF jest lepszy od was czy inny robi TK na spawnie. Ludzie co wy chcecie ?
Przecież każdy chce im kibicować, każdy chce, aby był jako taki porządek i kultura.

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2003, 22:09 

KasereK napisał(a):
Zeby Wam sie zrekompensowac, z Cougiem, na nastepny raz szykujemy mala niespodzianke :)

Rekompensowac? nie wydaje mi sie zeby bylo za co.

Scorebot jest po to zeby bylo cos widac z meczu. Niestet jak sie zbierze 70 osob i kazdy ********* i flooduje to nic nie widac i traci to sens.
Jak sie komus nie podoba to niech komentuje sobie na kanale np #lol co za problem? Pamietajcie tez ze po to jest wymyslone pojecie operator zeby ten ktos pilnowal porzadku i twoje argumenty Pancho o "pokazywaniu wladzy" sa poprostu smieszne. Jak komus sie nie podobaja zasady ogladania meczy na #team-poland.bf to niech sobie sam zalozy bota na swoim kanale, kazda lamka to potrafi wystarczy chciec. Tak wiec dopoki sami czegos nie zrobicie nie komentujcie i pamietajcie ze nie kazdego bawia wasze oczojebne floody utrudniajace ogladanie meczu.

nastepnym razem bedzie tak:
#team-poland.bf - komentarze, bez bota
#team-poland.live - moderowany z botem

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2003, 22:23 

rozumiem frustracje kibicow ale przecierz po to jest sorebot zeby wiziec jaka jest sytłacja (mnie naszczescie wtedy nie byl bo bym sie tylko wkur*** ze nie wiem co sie dzieje na meczu a tylko slysze a raczej widze jakies kur** itp) zrozumcie to ze kicice niestety ale pokazali sie ze złej strony jest kibic i kibic a wyklinanie itp wskazuje na to ze ktos przychodzi na mecz wyłacznie poprzeklinac bo jest na co albo na kogo :? to tak jak z pseudo kibicami ktorzy po meczu leja sie i własciewie nie przyszli na mecz tylko na wyzynanke. Uwarzam ze pomusł z 2 kanałami jest dobry skoro nie widac scorebota to po co wogole przychodzic na mecz skoro mozna wejsc na jakis kanał i sobie klnąc do woli :?:

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2003, 22:32 

Pancho napisał(a):
Maniek A. napisał(a):

Akurat ten argument nie jest zbyt sensowny. Będziemy dostosowywać reguły do jednego kibica z zagranicy czy do 70 z Polski? Jak chcemy być tacy tolerancyjni to trzeba wprowadzić scorebota w wersji Braille'a dla niewidomych. Koniecznie :)

Maniek A. napisał(a):

Chyba popadasz trochę w paranoję. A forum i komentarze na stronach też śledzą i jak coś jest nie tak to przesyłają do władz clanbase? Bez jaj.
Zresztą ostre bluzganie w stronę przeciwników też potępiam, bo to takie bez sensu. Ale od czasu do czasu można posłać im uszczypliwą uwagę, wszak to konfrontacja, nerwy i kibicowanie!! :)

Dobra ale TO JEST OFICJALNY KANAL TEAM POLSKA, wiec to nie jest ani paranoja, ani przesada. Na oficjalnym kanale musi leciec mecz, bo na przyklad zagraniczniaki tez moze beda chciec przesledzic mecz!! Dlatego musza byc 2 kanaly, gdzie bedzie wolnosc slowa, a na drugim bedzie wolnosc ogaldania i sledzenia toku wydarzen. Na oficjalnym kanale trzeba byc kulturalnym i uprzejmym, pokazac Polske z najlepszej strony!!

Ja na przyklad jak bym ogladal mecz na scorebocie to nie interesowal by mnie napis POLSKA tylko, czy zdobyli flage czy stracili i czy ich zabijaja.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2