Teraz jest 26 lut 2025, 09:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 paź 2009, 10:27 

witam dzisiaj rano gdy odpalilem gre polaczylem sie z serwerem gdy wszedlem na niego to nie moglem zmienic broni na zadna odblokowana bardzo mnie to podirytowalo wiec pomyslalem sobie ze zobacze w swoje statystyki tak wiec jak pomyslalem tak zrobilem wcisnalem esc kliknalem na BFHQ a tam patrze.. 0 pkt 0 zabitych w ogole wszedzie byly 0 jak bym co dopiero sie zarejestrowal w czym moze byc problem?czy wszystko musze znowu zaczynac od poacztku?

PostNapisane: 27 paź 2009, 11:38 

To chyba jakis ogolny błąd EA bo ja tez tak mam , zobaczylem wszedzie zera no to wchodze na bf2stats.net i patrze tam wsyzstko ok , no to wchodze spowrotem na BF zagrac zdobyc punkt zeby zobaczyc czy to czasem nie jest jakis maly blad i po tych punktach dalej zero i co gorsze na Bf2stats.net teraz nie ma mojego konta bo jest napisane ze ma zero punktow :omg:

Nie ma co sie martwic

Sorry, this account has 0 points. Make sure you patched to 1.41 (1.1.2965-797.0) + 1.5 (1.5.3153-802.0). You must also have played on ranked servers before you can view your stats!

Or GameSpy is performing unscheduled maintenance!
Redirecting...

Tak jest na kazdym koncie nawet na najlepszych Oss Roidzie i innych , poprostu jest cos z GameSpy'em i trzeba zaczekac...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2