Witam, moj kolega ma taki problem.
Wiec pisze w jego imieniu.
Cytuj:
PnkBstrA
![Obrazek](http://img216.imageshack.us/img216/5815/beztytuulyy.th.jpg)
Probowalem rozwiazac ten problem w ten sam sposob co ja u siebie, poniewaz takze mialem spiecie z PnkBstrB.
Lecz u niego to nie skutkuje. Dodam, ze posiadamy takie same sysytemy operacyjne
Cytuj:
Windows Vista SP1
takze... lol.
Ale uwazam, ze nie jest to pierwszy problem na tym forum, z tymi plikami.
Restart kompa, uruchamie jako administrator, update PB nie skutkuje..
Plik znajduje sie pod adresem
C:\Windows\system32Problem z moim problemem (:)) rozwiazalem nastepujaco, wycielem wszystkie pliki z C:\Windows\system32 pod tutulem PnkBstr i inne z tej samej daty, wkleilem na inny dysk (D:) poczym uruchomilem PnkBstrA z dysku D: i wycielem ponownie wklejajac do C:\Windows\system32
Potem restart PC i gra toczy sie.
Prosze o pomoc.
EDIT:
Przeczytalem, sprawdze.
Cytuj:
Co do częstego pytania jak wyłączyć PnkBstr.A.exe, PnkBstr.B.exe to robimy to tak:
Start Uruchom wpisujemy: msconfig Przechodzimy na zakładkę usługi, tam znajdujemy proces ktory nas interesuje i wyłączamy go, jednak potem trzeba go włączyć przed grą z powrotem.
@down:
Wybaczcie, nierozumiemy, nie wiemy jaka aplikacja ma zostac wylaczona/wlaczona ktora ma zwiazek z problemem.
EDIT:
nie wiem czy dodawalem, w BF:2142 takze sie nie da grac, kickuje za to samo [tez tak mialem]
Ale ja odinstalowalem BF:2 i chcialem jeszcze raz zainstalowac, lecz sie nie dalo, ale wtety pomoglo to co pisalem wyzej. I zainstalowalem bez problemu, update do 1.41 i gites malines. Problem w 2142 takze zniknal.