Teraz jest 29 lis 2024, 01:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 146  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 lis 2009, 19:34 

odinstaluj(możliwe że trzeba całą grę), a potem instalujesz ponownie.

PostNapisane: 12 lis 2009, 19:47 

Zakładam ze w PR bagnety będą tylko na tych mapach gdzie maja zastosowanie np. Tad Sae ale juz na Kashan Desert byłoby to faktycznie bezsensu i śmiesznie by wyglądało :)

PostNapisane: 12 lis 2009, 19:51 

residentMatriX napisał(a):
Wiesz- mi dzisiaj trzeba wszystko tłumaczyć jak dziecku- i to dosłownie...

Powiedz, jak to się robi? Po prostu powiedz- nie wstydź się...

No raczej sam powinieneś się wstydzić skoro nie potrafisz nawet gry P R Z E I N S T A L O W A Ć . . .

Co do ciebie Głowacki http://www.youtube.com/watch?v=b0sc-gS9AqM

Sorry ale od razu mi się ta scena przypomniała, ogólnie dla mnie jest nie pojęte jak dorosły facet może nie znać Star Warsów u kobit to jeszcze zrozumiem ;)

A co do bagnetów - zawsze kojarzyły mi się jako arsenał Insurgentów i można było nimi naprawdę niezłe szarże odstawiać tak że przeciwnik dosłownie nie wiedział co się dzieje :lol:

A co do AAV ... NO NARESZCIE ! :D

PostNapisane: 12 lis 2009, 20:02 

BL00D napisał(a):
Zakładam ze w PR bagnety będą tylko na tych mapach gdzie maja zastosowanie np. Tad Sae ale juz na Kashan Desert byłoby to faktycznie bezsensu i śmiesznie by wyglądało :)

wiesz o one też śmiesznie wyglądały

Obrazek
co nie zmienia faktu że jeździły na patrole (może zły przykład ale już nie chce wymyślać czegoś innego) jak będziemy szli takim tokiem myślenia to Shotgun tez na kashanie się nie sprawdza a jest. W bunkrach bagnetem na pewno będzie można narobić co nieco zła .

PostNapisane: 12 lis 2009, 20:19 

A co do tego wozu opancerzonego: czy ten granatnik będzie miał większą siłę rażenia od standardowego granatnika z jakim biega piechota? Bo jeśli tak, to niezbyt ciekawie będzie wyglądało spotkanie takiego pojazdu z inną apcetką przeciwnej strony.

@UP
Dokładnie o tym samym pomyślałem. Na bunkrach (szczególnie w tych rowach między bunkrami przypominających okopy z I WŚ) z pewnością się przydadzą.

He he, no film na prawdę bardzo zabawny. Ale musisz wiedzieć, że nie jestem dorosły(mam 17 lat, ale jednak :D ), po za tym nie lubię Star Wars, tak jak inni ludzie nie lubią czytać dzieł Mickiewicza. Nie słyszałem, żeby ktoś dotąd dziwił się z tego powodu, że ktoś zamiast przeczytać krzyżaków to sobie "myknął" 15-sto stronicowe streszczenie. Z gatunku Science Fiction bardzo lubię Predatora i Obcego (oglądałem wszystkie części oprócz najnowszych kinowych). A to, że wspomniałem akurat o Tolkienie to nie znaczy, że go aż tak ubóstwiam, przyznaję jednak, że wolę Władców Pierścieni w wersji książkowej niż na ekranie. Znam "dorosłych facetów", którzy nigdy nie przeczytali żadnego dzieła Prusa, albo Mickiewicza. Pewnie uznasz mnie za dziwoląga, gdy powiem, że dla mnie obowiązkową lekturą Polaka jest np. dzieło pt. Krzyżacy. Bo bądź co bądź żyjemy na planecie ziemia i uczymy się historii Polski, a nie Śródziemia.

PostNapisane: 12 lis 2009, 20:30 

granat do mark 19tki ma wiekszy zasieg niz m203 i pochodne, lecz sila razenia zostaje ta sama. AAV7 pewnie bedzie zjadac inne apctki na sniadanie

btw:tak, piszcie mniejsza czcionka, YES WE CAN

PostNapisane: 12 lis 2009, 20:45 

masterceo napisał(a):
granat do mark 19tki ma wiekszy zasieg niz m203 i pochodne, lecz sila razenia zostaje ta sama. AAV7 pewnie bedzie zjadac inne apctki na sniadanie

Tam kij z APCetami, pewnie będzie miał słabszy od reszty pancerz ale wyobraź sobie co zrobi z całym składem piechoty, walnie serią i po sprawie :P

PostNapisane: 12 lis 2009, 21:01 

Faktycznie nie wysiliłeś sie migacz a jesli chciałeś zażartować z naszych Honkerow to przynajmniej zabawne zdjęcie mogłeś wybrać :)

Obrazek

Specjalista ma shotgun na wyposażeniu bez względu na teren w jakim działa i nie widzę powodu (DEV'owie chyba tez) zeby go tego pozbawiać tylko dlatego ze nie ma większego zastosowania, po prostu tego kitu sie nie uzywa chyba ze mamy w planie użycie linki.

A bagnet akurat na bunkrach może sie przydać to prawda.

PostNapisane: 12 lis 2009, 22:51 

masterceo napisał(a):
YES WE CAN

Odnośnie tego cytatu z konijczyka to polecam >>ten klip<<

PostNapisane: 13 lis 2009, 13:34 

Co do Rally Pointów, nie przekonuje mnie to, przynajmniej na pubach gra stanie się praktycznie niemożliwa..

Bagnety? wolę noże. :D
(Co do honkera, trzeba by namówić Paula, żeby w naszym też coś takiego dodał na dachu :wink: )

PostNapisane: 13 lis 2009, 14:36 

Gapis napisał(a):
(Co do honkera, trzeba by namówić Paula, żeby w naszym też coś takiego dodał na dachu :wink: )

Chodzi Ci o ten "róg" na dachu który chroni strzelca przed ścięciem głowy ;) w grze to się nie przyda a po co modifikować coś co jest już zrobione

PostNapisane: 13 lis 2009, 15:44 

Fajnie by było mieć taką buźkę na dachu. :)

PostNapisane: 14 lis 2009, 02:25 

co do aavp - przeciez ten granatnik bedzie slabszy niz zwykle dzialko 25mm.., pozatym granaty beda poruszac sie po paraboli wiec trudniej bedzie trafic w oddalony cel.

PostNapisane: 14 lis 2009, 13:02 

Zrówna się z BTR-60 ?

[GCA] | www.goldencamels.com

PostNapisane: 14 lis 2009, 20:03 

Wilson_wro napisał(a):
co do aavp - przeciez ten granatnik bedzie slabszy niz zwykle dzialko 25mm.., pozatym granaty beda poruszac sie po paraboli wiec trudniej bedzie trafic w oddalony cel.

ale mocniejszy od .50 strykera lub 14.7 chinskiej APCtki, nieprawdaz? a ta parabola zbyt duza nie bedzie, granaty z Mk19 maja naprawde konkretny zasieg, ten filmik to dobrze demonstruje http://www.youtube.com/watch?v=fBeD2rrp9EY&feature=related

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 146  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2