Teraz jest 28 lis 2024, 18:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 gru 2003, 15:38 

Panowie wiem ze nudze Was moimi problemami ale kto mi pomoze jak nie Wy. Od wczoraj dzieje mi sie taka sprawa ze wywala mi BFa w momencie konca ladowania mapy Gazala, objawia sie to tym ze slysze dzwiek Bledu krytycznego z windowsa, BF znika a ja jestem w windowsie, system nowy, BF tez na nowo zainstalowalem i dalej ten shit.Aha i dzieje mi sie to tylko w MP, jak odpale sobie z botami to dziala dobrze!

Bede wdzieczny jesli mi pomozecie bo ta mapka taka fajna, i te samoloty :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2003, 15:52 

dziwne rozumiem gdyby wywalało na wszystkich ale tylko jedna coz musi byc pliczek uszkodzony albo po prostu trafiłes na taki serv nie wiem juz sam radze reinstalowac i zobaczyc czy dalej bedzie to samo jezeli tak to moze ryska na plytce i zle ci gazale czyta juz sam nie wiem

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2003, 16:24 

plyty zmienialem, BFa przeinstalowalem, probowalem na roznych serverach, naprawde nie wiem co sie stalo!

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2003, 16:27 

Kup oryginał? :D

Hmm... Jest kilka możliwości. Najlepiej to sprawdź grę na innym kompie. Jeśli będzie ten sam błąd to coś z plikami, jeśli nie to coś z towim kompem...

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2003, 17:33 

Oryginal mam i moze nie wiesz ale jestem od demka tej gry na scenie wiec nie nabijaj sie ze mnie tak jakbym byl jednym z tych co piraty maja!

Czy kto mi powie czy np wyczyszczenie rejestru z BFa i temp_internet_files moze pomoc?

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2003, 18:23 

oto kilka moich rad:

1-Zadzwoń do cenegi może ci pomogą
2-usuń wszystkie śmieci batlefielda (z rejestru i z dysku) i zainstaluj ponownie
3-sprawdż na inym kompie

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2003, 18:58 
Moderator forum

przeskanuj sobie dysk norton disk doctorem lub podobnym, moze dysk masz uszkodzony w miejscu gdzie lezy ta mapa

irekw jak zwykle dal swiatle rady, zwlaszcza #3 mi sie podoba, co on ma sprawdzic na innym kompie? jak mu sie diodki pala?

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2003, 19:01 

Okazalo sie ze moj profil mnie wywalal, jak wrzucilem sobie inny to chodzilo, doszedlem do wniosku ze to ustawienia grafiki, zmienialem kombinowalem, zainstalowalem DirectX 9.0b i chodzi jak ta lala, wiec jakby ktos mial taki problem to walic tutaj!

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2003, 11:03 

HAA okazalo sie ze jednak to sa moje pamieci, wywalilo mi mase bledow na 255MB'ajcie jak robilem memtest86 (polecam ten programik) i Gazala widocznie uzywa te sektory pamieci ktore mam zwalone (zle ustawione)!

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2003, 11:54 

Pinki przy tym kup oryginał umieściłem uśmieszek. Nie będę ci mówił co to w takim razie oznacza.

Holman czemu mnie też nie zjechałeś? Ja też umieściłem podobną porade do Irekw. Jeśli bowiem by sprawdził na innym kompie wiadomo by było czy to coś z nośnikiem czy z kompem.

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2003, 12:14 
Moderator forum

Dowodca_Pawel napisał(a):
Pinki przy tym kup oryginał umieściłem uśmieszek. Nie będę ci mówił co to w takim razie oznacza.

Holman czemu mnie też nie zjechałeś? Ja też umieściłem podobną porade do Irekw. Jeśli bowiem by sprawdził na innym kompie wiadomo by było czy to coś z nośnikiem czy z kompem.

nie ma problemu, jesli rownasz do poziomu troli to prosze bardzo moge cie zjechac: w jaki sposob wyobrazasz sobie sprawdzenie gry na innym kompie? nie da sie wziac dysku do kogos innego bo BF ma swoj klucz w rejestrze czyli w systemie a windows dostosowuje sie m.in. do konkretnej plyty glownej wiec wsadzenie samego dysku do innego kompa i odpalenie systemu nie wchodzi w gre bo zrobiloby to masakre w plikach systemowych, a co do bledow cd to wszystkie mapy sa na twardym a nie na cd wiec rysa na kompakcie mialaby znaczenie tylko przy bledach instalacji, bf przy starcie i czasem w czasie gry tylko sprawdza jaka plytka siedzi i nic z niej nie doczytuje w trakcie dzialania

Ostatnio edytowano 7 gru 2003, 12:20 przez Holman, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2003, 12:18 

irekw - o co chodzi z tym : "usun wszystkie smieci battlefielda (z rejestru i z dysku) i zainstaluj ponownie" .
A moze ktos inny zrozumial sens tego ??

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2003, 12:21 

Trollem chyba zostaję się przez treść, a nie ilość bycia na forum? Jeśli przez to drugie to fajnie... Nie porównuje się do trolla. Nie lubie zresztą tego określenia. Wole już by ktoś mnie nazywał lamką w jakieś dziedzinie. Nie jestem w sprzecie zapan brat dlatego myślałem że to może być sprawa nośnika czyli CD. Może to błedna teoria ale czy trzeba z tego powodu odrazu wyśmiewać?

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2003, 12:36 

Pzeciez napisalem ze to bledy w sektorze pamieci wiec po co ta gatka a co do Irkaw to na drugi raz pisz wyraznie o co chodzi bo przeciez nie wiadomo bylo co masz na mysli!
EOT :!:

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2003, 15:55 
Oldboy Battlefield.pl

Holman napisał(a):
nie ma problemu, jesli rownasz do poziomu troli to prosze bardzo moge cie zjechac: w jaki sposob wyobrazasz sobie sprawdzenie gry na innym kompie? nie da sie wziac dysku do kogos innego bo BF ma swoj klucz w rejestrze czyli w systemie a windows dostosowuje sie m.in. do konkretnej plyty glownej wiec wsadzenie samego dysku do innego kompa i odpalenie systemu nie wchodzi w gre bo zrobiloby to masakre w plikach systemowych,

:lol: :lol: co sie nie da ?? :lol: :lol: :lol: lol nad lole
da sie jak zamieniasz np - via na via sis na si nv na nv itd... choc da sie tez - z intel na via ale w 2 strone nie - dziwne nie?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2