Teraz jest 23 lis 2024, 19:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 gru 2009, 01:46 

Zakładając ten temat chciałbym przestrzec innych graczy przed graniem na tym serwerze!!!
Dlaczego??? Więc tak, grałem sobie na owym serwerze około godziny 23.00. Dość dobrze mi szło ratio ok. 3.00 za sprawą samolotu i helki. Niestety adminowi się to nie podobało i pomyślał sobie... Wiem!!! Zbanuje go za czity bo mnie zabił i ma dużo punktów, przez niego mogę nie mieć złota. Przecież to jest śmieszne, żeby tak nieodpowiedzialni ludzie stali na takim stanowisku. :lol: Jeden gra lepiej, drugi gorzej tak już jest i będzie. Z niecierpliwością czekam na odpowiedź kogoś z administracji serwera.

PostNapisane: 30 gru 2009, 13:12 

Już biegną z kwiatami cie przepraszać...

I co za każdym razem jak dostaniesz bana będziesz tu "przybiegał" i płakał :?:

PostNapisane: 30 gru 2009, 15:48 

Nie przyszedłem tu się żalić :D , po prostu nie mogę puścić płazem tego, że pseudo admini serwera *LAS* dają niesprawiedliwe kicki i bany. Ktoś powinien zareagować w tej sprawie. Chcę z innymi graczami podzielić się doświadczeniem dotyczącym tego serwera. Ten ban nie ma dla mnie jakiegoś dużego znaczenia, ponieważ nie lubiłem tego serwera już wcześniej i chciałem zmienić tę opinie. Niestety jeszcze bardziej udowodniono mi, że nie opłaca się tam grać.

PostNapisane: 31 gru 2009, 00:28 

Nawet jeśli są idiotami, to płacą za ten serwer w przeciwieństwie do Ciebie. To nie miejsce na żale...

PostNapisane: 31 gru 2009, 01:16 

Kolejny raz powtarzam, że się nie żale. Może admin, który mnie zbanował jest podwładny komuś wyżej postawionemu w klanie i ten ktoś chciałby wiedzieć co złego się dzieje na jego serwerze.

PostNapisane: 31 gru 2009, 16:39 

wiesz ja tam grywam dość często i gram se tak akurat dziś i jestem 2 tuż za *las*Manek
miałem 127 15 56 7 latałem samolotem po chwili patrze a tu
"Banning Raayman93 for padding stats"

jednym słowem żałosne...

PostNapisane: 31 gru 2009, 18:03 

Wiesz, można to określić tak: są ludzie i ludziska

PostNapisane: 31 gru 2009, 21:29 

Powiem Ci jedno ja osobiście mam głeboko w dupie czy dostałeś tam bana i za co oraz podejrzewam że 99% osób z tego forum podziela moje zdanie. A jak widzę kolejny temat dostałem banana na serwerze X to odechciewa mi się tu zaglądać a autorowi kolejnego lamentu i płaczu zbanował bym konto na forum .

PostNapisane: 1 sty 2010, 10:53 

Komar, jeśli masz to naprawdę gdzieś to niepotrzebnie się tu udzielasz. To jest forum i mam prawo założyć taki temat, jeśli tobie się to nie podoba to nie trać swojego i mojego czasu odpisując tutaj.

PostNapisane: 1 sty 2010, 14:04 

Ale z takich tematów robi się burdel. Jak te serwery naprawdę są takie złe, to prędzej czy później stracą swoich fanów.A lament o bana na jednym z kilku tysięcy serwerów jest żałosny.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2