Teraz jest 20 lis 2024, 10:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 gru 2009, 15:35 

Witam. Wiem, że podobnych tematów jest sporo, ale pamiętam, że był kiedyś na forum taki temat (podobny do FAQ v1.5), gdzie było po kolei opisane jak zainstalować 1.41 i potem 1.5. Pamiętam, że jak patchowałem poprzednio BF2 to właśnie z niej korzystałem i wszystko mi ładnie śmigało - czy on jeszcze jest na forum?
No a teraz problem który napotkałem.
Zainstalowałem BF2 + SF, rozpocząłem instalację PATCHa 1.41, zakończono pomyślnie, chciałem zainstalować 1.5, ale w połowie wyskoczył mi błąd z mapą Highway_Tampa, że coś tam jest uszkodzone i nie można znaleźć. Czyżby patch był "walnięty"? Przerwałem instalację, i chciałem uruchomić BFa w ramach testu, a tu mi wyskoczyło "brak ikony" po kliknięciu na ikonę...?! O co biega, bo nie umiem sobie z tym poradzić...
A i jeszcze jedno - co to jest błąd EReg? Wyskakuje po instalacji GameSpy... Mimo iż instalacja przebiegła pomyślnie...

Z góry dzięki za nakierowanie na ten temat, lub pomoc w rozwiązaniu mojego problemu...

PostNapisane: 30 gru 2009, 15:50 

Może spróbuj jeszcze raz wszystko od nowa zainstalować, a patcha pobierz z innej strony.

PostNapisane: 30 gru 2009, 16:32 

Patch był stąd ściągany więc nie powinien być walnięty...
No ale jest. Sprawdziłem. Do aktualizacji PB po instalacji 1.41 wszystko jest OK, gra potem działa. Przy instalacji 1.5 przy mapach z EF itd. wyskakują błędy, przez to nie mogę na nich grać i mnie z nich wywala.

Poprosiłbym sprawdzone, pewne i w 100% sprawne źródło do zassania patcha 1.5- będę wdzięczny. Przy okazji - jeśli jest kilka linków do wyboru, podajcie mi proszę ten, gdzie jest najwięcej seedów, bo z moją prędkością internetu i tak będę to ściągał pół dnia.

Pozdrawiam i dzięki ;)

PostNapisane: 30 gru 2009, 17:05 

Nie musisz ściagać z torrentów, bo można spokojnie ze strony (nazwiązując do seedów) z tego co pamiętam ja pobierałem z tąd :arrow: http://pccentre.pl/download/download_pr ... 4;r=link_1

PostNapisane: 30 gru 2009, 18:06 

Wszystko Ci działa jak należy?

PostNapisane: 30 gru 2009, 18:26 

Tak wszystko jest jeśli chodzi o grę i patch ok. Chodzi bardziej o źródlo bo to już trochę temu ściagałem.

PostNapisane: 31 gru 2009, 00:06 

Ok ściągam z tego twojego źródła, mam nadzieję, że zadziała jak należy.
Na 1.41 wszystko śmiga, na singlu pięknie ładnie, ale włączyłem multi, a tu same serwery z pingiem od 700 w górę - co co chodzi??? Wcześniej tego nie było...

PostNapisane: 1 sty 2010, 15:24 

Ściągnąłem i zainstalowałem, bardzo dobrze wszystko działa, żadnych problemów - dzięki za pomoc kolego ;)

A jeszcze jedno - zauważyłem w opcjach w sterowaniu zakładkę FALCON której wcześniej nie było. Czułość samolotu i heli mam ustawioną normalnie w sterowaniu - teraz pytanie - jak poustawiać to w FALCON, żeby jeszcze lepiej się latało - wiem, że metoda prób i błędów nie boli i jest dobra, ale tam tych opcji w każdej konfiguracji wyjdzie miliard, więc może powiecie mi jak macie co ustawione (jakiś screen) i dobrze się lata?

Pozdrawiam! ;)

PostNapisane: 1 sty 2010, 15:35 

A masz Falcona ?

PostNapisane: 1 sty 2010, 15:58 

Witam.Mam problem z zainstalowaniem patcha 1.41,potrzebuje łobuz dużo miejsca na systemowym dysku żeby się rozpakować a u mnie krucho z miejscem:( Czy istnieje jakiś sposób żeby obejść ten problem?

PostNapisane: 1 sty 2010, 16:19 

Ja bym to rozpakowal np. na pendrive albo jakims ajpodzie.

PostNapisane: 2 sty 2010, 22:29 

Panowie - jest kolejny problem. Wszystko super fajnie, ale na nocnych mapach Devil's Peach itd. mam kompletnie rozmyty jasny ekran, jak spojrzę w ziemię to jest ok, na noktowizorze czasem coś widać a czasami jest kompletnie zielono i nie widać nic. Dodam, że ten problem występuje na Multi, bo na singlu wszystko śmigało, jak testowałem.

Grafa na najwyższych.

Aha i jeszcze jedno. Wchodzę w BF SF, gram sobie, rozłączam się z serwerem, wchodzę w ulubione i wybieram serwer ze "standardowego" BF2 (z patchem 1.5, itd.), wczoraj mnie połączyło po chwili w której był czarny ekran przerzuciło mnie na łączenie z serwerem , a dziś mnie wyje***o na pulpit - o co chodzi?

Z góry dzięki za pomoc.

PostNapisane: 3 sty 2010, 01:16 

Wygląda to mniej więcej tak:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tak wyglądało i na Średniej Jakości Oświetlenia, oraz tak to wygląda na Wysokiej...

PostNapisane: 3 sty 2010, 03:11 
Redaktor Battlefield.pl

Zainstaluj.najnowsze.sterowniki.od.karty.graficznej.com

I'm as cold as the cold wind blows

Strefa czasowa: UTC + 2