Teraz jest 22 paź 2019, 04:09

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: patch 1.5
PostNapisane: 3 sty 2010, 21:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 paź 2009, 15:38
Posty: 24
witam mam pytanie (może troche głupie) czy warto instalowac patcha 1.5 i jeżeli tak to co on poprawia???


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: patch 1.5
PostNapisane: 3 sty 2010, 21:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2614
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
Warto, bo daje Ci On ranking.
+ Jakas tam mape i wogole jest fajny (LOL)
Za jakis czas bedzie 1.51 do ktorego konieczny bedzie wczesniej zainstalowany 1.50.

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: patch 1.5
PostNapisane: 3 sty 2010, 22:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2009, 19:46
Posty: 338
Hmm patch 1,51. W sumie to myślałem, że nie będą dawać już żadnych patchy do tej gry, a tu taka niespodzianka.

_________________
http://www.2142-stats.com/Maties+stats.html


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: patch 1.5
PostNapisane: 4 sty 2010, 16:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 paź 2009, 15:38
Posty: 24
dziękuje za odpowiedź Eleanor


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: patch 1.5
PostNapisane: 4 sty 2010, 16:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 sty 2008, 19:39
Posty: 427
Lokalizacja: Elbląg
Jak najbardziej. Pisałem Ci w twoim temacie. Ranking, dużo serwerów, darmowe booster packs, wyższy poziom, mniej cheatów ;)

_________________
www.devilpage.pl
www.manutd.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: patch 1.5
PostNapisane: 13 sty 2010, 17:34 
Offline

Dołączył(a): 13 sty 2010, 17:31
Posty: 1
A ja mam jedno pytanie. Pobrałem patcha, ale gdy uruchamiam instalację to nic się nie włącza. Żadne okienko, kompletne nic. CHciałbym bardzo zagrać w multiplayer, ale przez to nie wiem jak ;(


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: patch 1.5
PostNapisane: 16 sty 2010, 14:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2008, 12:53
Posty: 441
Lokalizacja: Poznań
TheDraom napisał(a):
A ja mam jedno pytanie. Pobrałem patcha, ale gdy uruchamiam instalację to nic się nie włącza. Żadne okienko, kompletne nic. CHciałbym bardzo zagrać w multiplayer, ale przez to nie wiem jak ;(

Człowieku od tego są problemy a nie edycja.....

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.maxfloplay.pl/ | #MaxFloPlaY @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL