Teraz jest 23 lis 2024, 20:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 sty 2010, 20:17 

Siemanko wszystkim!

Tak sobie pomyslalem ze chetnie sie podziele z wami ( z tymi ktorzy oczywiscie nie wiedzia o tym ) informacja o ciekawej gierce, a dokladnie modyfikacji do Sourca.
"INSURGENCY: Modern Infantry Combat" bo tak sie nazywa ta gra, to nic innego jak dynamiczniejszy, ciekawszy i bardziej emocjonujacy "młodszy brat" znanej chyba kazdemu grze "Americas Army".
Tworcy okreslaja gre mianem realistycznego Counter Strike'a w Iraqu. Coz, wg. mnie z CS'em to tylko silnik ma wspolny ale nich im bedzie.

Mechanika rozgrywki jest bardzo podobna do znanej nam z BF'a. Czyli mamy pare punktow strategicznych do przejecia.
Gra jest nastawiona na realizm ( brak celownika ,zwykle 1 czy 2 "kulki" i czekasz na spawn) oraz oczywiscie Team Play- bez tego mape bardzo latwo skonczyc wielka przegrana.
Mamy do wyboru dwie "nacje" USA i Insurgents, jak i w kazdej z "nacji" mozemy dokonac wyboru miedzy klasami ktore roznia sie typem uzbrojenia.

Gra posiada pare bugow, ale jest ciagle modernizowana przez grupe zapalonych tworcow :D

Coz gierki jakos specialnie reklamowac i szczegolowo opisywac nie bede, zapraszam jedynie na strone tworcow :

http://www.insmod.org/

a dla tych co nie znaja za dobrze angielskiego zapraszam do odwiedzenia polskiej strony milosnikow tej modyfikacji:

http://www.insurgency.pl/

Zas na koniec musze powiedziec o bardzo niemilej rzeczy jaka wiaze sie "checia" pogrania w te modyfikacje.
Mianowicie wymagana jest jakakolwiek gra na silniku Source ( Team Fortress2 , Half - Life 2, CS:S, DoD itp. / pelna lista znajdje sie na "STEAM" lub na stronie tworcow moda /).

Tak wiec jesli posiadasz jakas gre oparta na silniku Source to polecam zassac Insurgency nie zawiedziesz sie.

Pozdrawiam
Lisek.

PS.
Zawsze mozna zobaczyc filmiki bezposrednio z gry na YouTube - jest ich tam dosc duzo.

PostNapisane: 26 sty 2010, 23:02 

Żeś z tą odskocznią wyskoczył jak beta BC2 wychodzi :P

A tak na serio, widziałem kiedyś parę filmików i wyglądało całkiem nieźle. Biorąc pod uwagę, że America`s Army skończył się dla mnie wraz z wyjściem 3 odsłony, może kiedyś się tym modem zainteresuje. Póki co only BF ;)

PostNapisane: 27 sty 2010, 14:38 

Dzisiaj odpalilem. Spoko, jednak przydalby sie zgrany team, bo bieganie po mapie samemu mija sie z celem.

I porzadny serwer, bo nie bawia mnie bezkarni teamkillerzy.

PostNapisane: 20 gru 2010, 21:34 

Odkopuje temacik.
Moje zaproszenie do gry nadal aktualne.
Jak ktos zainteresowany TeamPlayem to szukac mnie na STEAM jako - "Owsik".

Strefa czasowa: UTC + 2