Teraz jest 23 kwi 2025, 19:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 16:04 
Moderator forum

dragon napisał(a):
dobrze ze tu chodzi o polska scene, bo takich jak ja jest w cholercie, narazie nikogo na polskich serwerach grajacych dosc czeto z podobnym nickiem do mojego, choc zdarzaly sie ale z innego kraju i w innym klanie :D

Jako jedyny nie musisz się przejmować - masz bardzo rzadki nick :wink: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 16:17 

to ja wnosze o zastrzezenie nastepujacych nickow:

massca
arcy|massca
[VietVet]Walter Sobchak
[TopDawgz]JennaJameson
RustyBrown'sRingDonuts
JohnyTematemSpalony
RoccoSiffrezi
i jeszcze pare innych ktorych juz nie pamietam :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 17:06 

Kiedys sie z Colarem zamieniłem na NIcki, strasznie dziwnie jest strzelac do siebie samego:)

Przy okazji popsułem mu troche KDT :P

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 17:09 

Ja jak narazie niewidzialem zadnych chinskich podrobek mojego nick'a :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 17:23 

e tam ja mam nick wyspa i jakos nigdy innej wyspy nie widziałem (dziwne nie taki prosty nick) ale mam swojego nabuchomodozora lturego nikt nie podrobi (niby w znanym filmie jest taki stateczek o takiej nazwie no i krul taki perski był tyle ze z n a nie m) ale grajac w jakiekolwiek inne gry nigdy nie spotkałem takiego drugiego :D pozaty, duzo ludzi mowiło na mnie nabiuchomobuldorzer lub nabuch albo po prostu nab (ehh szkoda ze nie da sie nicka na forum zmienic)

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 17:38 

Wyspa napisał(a):
nabuchomodozora lturego nikt nie podrobi (niby w znanym filmie jest taki stateczek o takiej nazwie no i krul taki perski był tyle ze z n a nie m) ale grajac w jakiekolwiek inne gry nigdy nie spotkałem takiego drugiego :D

Jeszcze a propos długich nicków. Prawdziwym błędem w sztuce jest bycie snajperem i posiadanie bardzo długiego nicka :) Spotkałem paru takich, ciąg dwudzistu i więcej literek. Nie ważne jak bardzo się ukrywali, niechcący przejechałem po ekranie i napis prawie na całą szerokość ekranu :) Dzięki czemu szybko można było namierzać i likwidować takich cwaniaków :)

Jest też taki koleś o nicku OCH i chyba ciąg spacji. Dzięki czemu, jak cię zabije, to nie widać przy użyciu czego to zrobił. Wygląda to dość tajemniczo :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 17:47 

no ja niestety mam problem ze swoja xywka :evil:
pare razy zdazylo mi sie widziec kogos o takiej nazwie :) kiedys nawet gralem z takim (ktos musial sie zdziwic,kiedy zpobaczyl np. "Qba killed Qba" :D)
probowalem nawet zmienic na Coobacabana, ale wole jednak te "3 literki"

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 17:59 

Kal-El napisał(a):

moze chlopak ma taka ksywke od zlobka a wy jemu mowicie zeby zmienil, sami sobie zmienice :!:

Ja mialem inna ksywe gdy zaczełem grać w BF ale zmieniłem gdy zobaczyłem gościa o tej samej chociaż nie na polskim servie a miałem tą ksywe w CS,Mohaa,Mohaas i paru grach strategicznych i nie płacze poprostu ktoś był pierwszy i już

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 18:16 

Pancho napisał(a):
Wyspa napisał(a):
nabuchomodozora lturego nikt nie podrobi (niby w znanym filmie jest taki stateczek o takiej nazwie no i krul taki perski był tyle ze z n a nie m) ale grajac w jakiekolwiek inne gry nigdy nie spotkałem takiego drugiego :D

Jeszcze a propos długich nicków. Prawdziwym błędem w sztuce jest bycie snajperem i posiadanie bardzo długiego nicka :) Spotkałem paru takich, ciąg dwudzistu i więcej literek. Nie ważne jak bardzo się ukrywali, niechcący przejechałem po ekranie i napis prawie na całą szerokość ekranu :) Dzięki czemu szybko można było namierzać i likwidować takich cwaniaków :)

Jest też taki koleś o nicku OCH i chyba ciąg spacji. Dzięki czemu, jak cię zabije, to nie widać przy użyciu czego to zrobił. Wygląda to dość tajemniczo :)

e tam ja nie bawie sie w siedzenie w krzakach ze smajperka ;) wole sobie polatac lub poczekac w krzakach z detonatorem :twisted: coz wiekszy efekt a strzelba do snajpowania sie nadaje (pamietam ze kiedys zastrzeliłam snajpera z bardzo dalekiej odległosci kiedy on mierzył we mnie ale to był chyba tylko fuks chodz od tamtej pory trenuje strzelanie z odległosci bez lunety) ale w sumie moglbym miec mojego naba a i wyspa jest krutkie takrze o 'wykrywalnosc sie nie martwie :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2