panicz napisał(a):
"Wujek_WilQ"]TO JEST BETA !!!
Ile razy można powtarzać? Po to ona jest żeby finalną wersje dobrze zrobić i z optymalizować. Sracie żarem za przeproszeniem.
bzdury gadasz, do premiery miesiąc i z optymalizacją już nic nie zrobią do tego czasu, bardzo możliwe że płyty już tłoczą i lada moment będą wysyłać do dostawców
TURB0 - kolejny bajkopisarz, gra nie obsługuje nvidia physx więc nie wiem co ci daje wyłączenie w sterownikach fizyki ale na pewno nie wzrost fps
odnośnie działania na moim sprzęcie (corei7 920@4ghz, 6gb ram, ati 5870 sterowniki 8.70 (beta 10.1 rc2) ), gra działa dość przeciętnie, przy ostrej zadymie potrafi spaść do 30fps i to po małej optymalizacji
AA- wyłączone ansio-x8, bloom, hsao -wyłączony, rozdzielczość to 1920x1200, 30fps w grze sieciowej to zdecydowanie za mało, dodam tylko że grę zainstalowałem na dysku ssd i wcale za szybko się nie ładuje, także proszę mi tu farmazonów nie pisać że na core2duo i jakimś 8800gt działa bardzo dobrze, zainstaluj frapsa zrób screena przy ostrej bitce i zobaczymy ile masz na nim klatek, zresztą Kessol uczciwie napisał ile ma klatek na swoim sprzęcie a gtx275 jest sporo mocniejszy od 8800 czy 9600gt, DICE się po prostu nie przyłożyło zrobili konwersję z ps3 bez jakiejkolwiek optymalizacji względem pc, co zresztą widać po wielkości map (większe nie zmieściłyby się w pamięci konsoli), jak i szybkości działania tej gry która pod względem oprawy video nie wiele przewyższa Lost Planet czyli gierkę z przed 2-3lat
Z ciekawości, zmniejsz rozdzielczość.