Teraz jest 23 lis 2024, 12:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 520 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 sty 2010, 23:21 

Jest jakaś sensowna różnica pomiędzy pierwszą a trzecią snajperką bo przecież pokazuje że mają te same staty z tym że trzecia zadaje trochę mniej dmg, ale i tak widzę że więcej osób z nią lata ? :P

PostNapisane: 31 sty 2010, 23:35 

Ma wiekszy zapas pociskow w magazynku, nie trzeba niby tak czesto przeladowywac. Nie wiem, czy tez nie ma przypadkiem wiecej amunicji w ogole.

PostNapisane: 1 lut 2010, 00:00 

5 pocisków więcej w magazynku (łącznie 10), nie trzeba przeładowywać po każdym strzale. Zapas amunicji taki sam (20).

PostNapisane: 1 lut 2010, 00:31 

juz mam dosc....przejadla mi sie ta mapa juz..
teraz czekamy na fulla.

PostNapisane: 1 lut 2010, 00:55 

Może mi sie wydaje ale automatyczny shotgun jest strasznie słaby. Z ~6 metrów 4 strzały na klatę. Powinny być raczej 2.

PostNapisane: 1 lut 2010, 01:05 
Oldboy Battlefield.pl

ja tez mam dosc.:
-reconow biegajacych z c4 by wysadzac skrzynki a nie uzbrajac;
-reconow z ich sniperkami
-reconow oblepiajacych UAVki c4 by ktos inny mogl wleciec prosto w skrzynke, wysadzajac ja, a po wszystkim UAV nie jest nawet drasniete ( nie ma to jak 5 minut na runde...)
-nozownikow z samonaprowadzaniem
ale to co mi sie przytrafilo ostatnio... mianowicie wchodzilem do czolgu i nagle sruu i po czolgu (nie nie artyleria) na death camie patrze facet siedzi w bradleyu za gora nie widzial mnie nawet a zabil... mysle bug i czekam na drugi czolg, wchodze i.. GINE KUR... JESZCZE RAZ.. i kto mnie zabil?? ten sam gosc...

a pozatym granatnik jest do dupy, a medyk popierdala przez mape z ogromnym rkmem z zapasem amunicji i to z predkoscia i na odleglosc ktora moglaby zawstydzic niejednego keninskiego biegacza.

I po jaki Ch. inzynierowi tlumik???

...more to come!

PostNapisane: 1 lut 2010, 02:18 

SLuchaj co do tego czolgu....to sam nie wiem co to karwa jest.
Ale dead kamera pokazuje mi czesto kogos w drugim koncu mapy....ze niby mnie zabil.

PostNapisane: 1 lut 2010, 02:24 

Mi sie tez powoli nudzi, ale dokoncze odkrywanie wszystkich aktualnie dostepnych bonusow i sie zobaczy.

Co wlasciwie daje ten pistolet ze strzalkami?
I jest tu cos w rodzaju wstrzymania oddechu or sth zeby celownik w snajperce nie latal czy to tak ma byc?
I ogolnie to przyblizenie x12 to od razu jest na full czy jakos trzeba recznie zwiekszac?

PostNapisane: 1 lut 2010, 02:34 

Z tymi killami z połowy mapy to jest tak że jak spotujesz na pałę, nawet jeśli nikogo nie widzisz, to jest jakaś szansa, że kogoś wyłapiesz. A wtedy pozostaje już tylko napier...ać w miejsce gdzie mamy markera :D

PostNapisane: 1 lut 2010, 09:44 

ten spoting jakos tak niedokonca dziala. czasem ledwo goscia zobacze i uda mi sie go zaznaczyc a czasem gosc przebiega obok mnie i nie da sie go zaznaczyc. Wie ktos czy to blad czy cos nie tak robie?

PostNapisane: 1 lut 2010, 09:57 

Mnie się wydaję że spotting ma cooldowna że tak określę, że jak raz użyjesz i nie trafisz musi minąć jakiś czas zanim znowu zaznaczysz. Jeżeli tak to działa to super sprawa, właśnie żeby na pałe nie spotować ;)

Ja uważam, że za szybko strzelne są te bronie, strzelam klilka rundek i no ammo :o ciężko jest zabić więcej niż 1 na jednym magazynku, aczkolwiek zdarza się że pojadę 2 i no ammo :o jedyne co to medyk ma za dobrą giwerę zabijałem 5 kolesi i jeszcze 100 kulek zostawało (z 200).

Podoba mnie się motyw z paczkami na ziemi, że działają jak w bf42, czyli powoli uzupełniają, a nie wszystko na fula jak tylko wbiegniesz jak w BF2.

PostNapisane: 1 lut 2010, 10:35 

Potrzebny pasek HP. Troche dziwne ze wrog ktorego zbilem dostaje dokladne info nt mojej kondycji a ja sam nie wiem jak mocno oberwalem po takim pojedynku. Rzucam potem apteczeke i siedze jak idiota nie wiedzac czy mam juz full hp czy dopiero polowe.
Zoom an niektorych broniach jest fatalny (zwlaszcza na karabiach maszynowych medyka imo). Zaczynam strzelac do kolesia i po prostu trace go zo oczu bo widok broni + efekt wystrzalu na spolke z ogolnie nieczytelna grafa (bialy zolnierz na bialym tle) sprawia ze malo co widze i jezeli wrog robi strafe'a to w wiekszosci przypadkow konczy sie to moja smiercia. Dlatego ze strzelalem w snieg a nie we wroga ktorego nie widzialem.

Wie ktos moze ile trafien od frontu z rpg wytrzyma czolg? Ja tak sobie strzelam w te czolgi i czasami dostaje info ze zdobylem punkty za uszkodzenie pojazdu a czasami nie. Tak jakby gra nie rejestrowala trafienia. Bo chyba czolgi tu nie sa az tak przypakowane (od frontu) ze rpg nic im nie robi?

PostNapisane: 1 lut 2010, 10:40 

Na pewno są hit boxy jak w każdym BFie, podejrzewam że jak zrobi się odpowiedni DMG nalicza punkty.

Jak dobrze zauważyłem w tył robi się 50%.

PostNapisane: 1 lut 2010, 10:43 

A wie ktos jakie sa skladowe wartosci skilla w "leaderboards". Wczoraj przed poludniem mialem -121 a wieczorem 25. No niepowiem, coraz lepiej gram, i w koncu zaczynam ogarniac co sie dzieje na mapie :) To moje pierwsze zetkniecie z bf wiec niesmiejcie sie :)

apropo pojazdow pamietajcie ze jest mozliwosc upgrade'u pancerza perkiem i wtedy skubaniec jes w miare wytrzymaly. Wczoraj ruskim, podczas przechodzenia z 2 do 3 etapu, podkradlem lekki czolg (mialem wlasnie ten upgrade) i mieli problem zeby mi go zniszczyc.

Przegladalem sobie wczoraj unlocki jakie mozna odblokowac. I u medyka jako addon do boni mozna odblokowac cos (moj angileski jest na srednio-niskim poziomie) co wspomaga celowania z lkm'ow podczas lezenia, podejrzewam ze nozki (ach ta dedukcja :)) Czyzby mieli zamiar przywrocic lezenie?

A jeszcze jak by tego wszystkiego malo bylo, pojawily sie juz haxy do bc2 ;/

PostNapisane: 1 lut 2010, 13:12 

A tu taka ciekawostka:
Obrazek

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 520 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 35  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2