Teraz jest 23 kwi 2025, 20:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 21:41 

Cytuj:
Stawiacie swoich kolegow w bardzo nie wygodnej sytuacji. Obojetnie co nie zrobia beda sie czuli winni wobec kogos.

Dokaldnie. Dla mnei ta sytuacje jest dosyc smieszna.

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 21:46 

Pinky napisał(a):
nikt mi nie powiedzial ze dniem repry jest czwartek
moja sprawa gdzie ten klan jest i skim gramy wiec nie interesuj sie tym nie jestes jakims bogiem tej sceny
a nicki moge miec jakie mi sie podoba i wyrazalem z matim swoje zdanie a to ze nie odpisal bo pewnie nie ma go przy kompie

hehe odpisac odpisal tylko niestety nic zwiazanego z tematem bo juz poprostu nie mial co.

A to Pinky ze ci nikt nie powiedzial ze dniem repry jest czwartek to juz nie nasz problem. Masz swoich ludzi w repr imo.

Nie jestem bogiem i mam gdzies czy gracie z klanem z USa czy kambodży chodzi tylko o to ze jest to dla was wazniejszy mecz od najwazniejszego meczu repry w grupie, nie zrozum mnie zle ale przekladalem juz dla repry znacznie wazniejsze mecze niz o 2 punkty i to nie raz.

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 21:47 
Moderator forum

Dla mnie jako gracza 3M i pseudo gracza Reprezentacji nie ma wogole o czym mowic...
Sytuacja wynikla z niedogadania sie ale mozna jeszcze to naprawic...
Panowie zamiast obrzucac sie miesem na forum sprobujcie dojsc do porozumienia...Z WA rowniez bylo tak ze grali swoje mecze a nie reprezentacje i jakos nikt na forum nie robil afery...
Jeszcze raz powtarzam: dogadajcie sie na GG albo tu bo cholera i jedna i druga sprawa jest waznaa do kompromisu mozna dojsc bardzo latwo...
I prosze was o kulture jezyka i nie "wypominanie" sobie z jakim latwym przeciwnikiem oni graja i co z tego wynika...powinniscie wieddziec ze w CB z kazdym moze byc ciezko, a 3M nie ma servera a grac musi...
To tyle...pamietajcie ze ja patrze na ten topic...chce widziec konkretna dyskusje na temat jak sytuacje rozwiazac...albo spadac mi na priv...
Ps. jak zobacze jeszcze tyle bluzgow to bede kasowal caly topic...bez wzgledu na tresc...nie jestem w nastroju do gwiazdkowania co 2 slowa...

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 22:29 
Oldboy Battlefield.pl

a ja skomentuje to tak:
Szlachecka prywata....
priorytety ludzie!

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 23:36 

Coug napisał(a):
Pozatym to najbardziej wiesniacki sposob na zalatwianie sprawy jaki widzialem. Zadnego pytania, prosby wczesniej. Od razy jak to sie mowi z ryjem na forum, zmiana nicka na ircu na ATP co nie trudno sie domyslec oznacza Anty TP itp shity.

Oj mati to ja Cię broniłem przed Cubitussem, byłem wyrozumiały dla waszej irytacji, co więcej na swój sposób ją rozumiałem, a tu takie postawy? Jakieś ATP. Żadnego dogadywania się z szefami repry. Wszystko, aby skłócić i popsuć atmosferę. Wyjątkowo szczeniackie postawy. Wstyd panowie, wstyd.

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 23:37 

coug nie wypowiadaj sie w takim tonie :!:
kriz wyluzuj sie
pinky looz too
ale mi chodzilo nie o prywate, tylko o godne potraktowanie nas, bo mozna sie dogadac, powiedziec wczesniej, a my jako klan nasze sprawy kladziemy na piedestale to jest jasne, a repra jest wazna ok, ale kazdy musi sie szanowac... a ja poczulem sie troche beznadziejnie, bo nikt nie mowil wczesniej o terminie, bo nie bylo go zapisanego w cb NC, wiec nie moow mi coug o 3 tygodniach...
tyle

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 23:56 

22 Nov 08:07:32 Challenged for 11 Dec 21:00 2542064 Coug' of POL

no tak nie 3 tygodnie, zaledwie 17 dni.
i tak sobie przez 17 dni wisialo i bylo widzialne dla kazdego. Pozatym nie widze problemu skoro nie widzicie na cb kiedy mecz repry zeby porpostu spytac kogos kiedy jest planowany lol?

Pozatym mati nie wypominaj mi tonu wypowiedzi, najpierw ocen ton twoich i Pinky'ego wiadomosci.

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2003, 00:57 

Was wszystkich chyab pojebało...

POLSKA to nasz kraj - SPQRu, Arcy, PRGK-42 i innych...

Czy ktoś rozumie, że w Unii Europejskiej nie przepadają za nami, a dlaczego? Dlatego, że MY (POLACY) nigdy nie umiemy zrobić czegoś razem. Już myślałem, że NC będzie antyprzykładem takiej postaci rzeczy.

Nie będę nikogo obrażał, bo nie jestem tutaj stroną sporu. Ale powiem komicznie - jeśli ten mecz się nie odbędzie "dzięki" 3M to Szmata zapominasz o pizzy w 14ce, a poza tym nie będzie mi się chciało spotykać ze sceną battlefielda. Bo co to za scena.... Myślałem, że "jeden za wszystkich, wszyscy za jednego" A widzę.... Ech... Fuj... Rzygać się chce...

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2003, 00:57 

a to widac czy ja mowie glosno czy cicho czy np zeby gryze z nerwicy jak pisze, dobra panowie zamknijcie ten topic, zagram z tymi ludzmi co mam a nie mam dobrych!

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2003, 02:11 

ej , chlopaki, o co chodzi?

Pinky , dacie rade zagrac z tymi kanadyjczykami rezerwą spoko. Albo jakos przełożyc czy cos.
Nie wyzywajcie sie chłopaki bo to bez sensu przeciez. kamon

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2003, 02:32 

Ja radze 3M - i to jak najbardziej szczerze, bo ich lubie i szanuje - zeby dali no showa. i nie dlatego, ze ja chce miec ich graczy, tylko dlatego, ze takich meczy sie nie gra, za duze ryzyko. raz zesmy tak zagrali i przewalili. tak zesmy zestresowani byli przed meczem, ze dostalismy 95 pktów w plecy. a do zyskania bylo 26. przemyslcie to. no show to zadna ujma imo. 10 pktów mozna szybciej odrobic niz -100.
A do tego prosba tym samym do wszystkich CLów - nie umawiajcie, please meczow na czwartek wieczorem. W miare mozliwosci. i czasami looknijcie na kalendarz CBowski reprezentacji (http://www.clanbase.com/league_schedule ... =1&poule=1). i wtedy nikt nikomu nie wejdzie w parade.
luz.

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2003, 04:36 

Mysle, ze (Mati,Pinky) nie ma co robic tragedii. Macie w skladzie 22 osoby, w meczu repry zagra pewnie 3 z nich, nadal zostaje 19 osob. Moze zmiennicy beda zadowoleni, ze beda mogli zagrac w meczu? Oczywiscie ze stracicie tych teoretycznie najlepszych, ale przeciwnik nie wyglada na mocarny. Wiadomo mozecie wiecej stracic , niz zyskac w tym meczu, ale mysle ze dacie spoko rade (zaoferowalbym pomoc, ale: 1. chce sledzic mecz repry na IRCu, 2. bylo by nie fer w stosunku do Waszych klanowiczow 3. jestescie bardziej zgrani ze osoba niz obcymi osobami).

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2003, 09:34 

1. nie jestesmy (ja i pinky, bo jak widac to na nas leca gromy, ok) przeciwnikami TP, ale staralismy sie w ten sposob normalizacji stosunkow (ustalania terminow meczy klanowych,a interesy kadr).
2. kriz i doszlismy do consesusu, bo chodzilo mi o to, zeby ktos powazny powiedzial raz: TP gra we czwartki i nie bylo by nic, w zwiazku z czym do czasu konca naszej gry w NC, nie bedziemy ustawiac meczy w cb, tylko niech ktos na koniec powie, bo moze bedziecie planowac roztrenowanie po NC :?: :twisted:
3. Clone, my nie mowilismy, ze nie damy rady (i nie trzeba coug nam wypominac przeciwnika, bo my tego nie robilismy nigdy), tylko - patrz pkt 1,2.
4.dobra coug widze, ze masz racje, ja widac widzialem to albo wczesniej, lub jakis slepy jestem :(
5. dobrawek nie odmawiaj kolegom pizzy :)
6. uwazam sie za zakonczonego, oczekiwalem gromow jak pisalem na samym poczatku, ale chcialem pewne rzeczy powiedziec/wyprostowac...
z mojej strony EOT
dzieki za joby i rzeczowa dyskusje
ps. dobrawek UE -> looz, jeszcze im pokazemy ... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2003, 09:50 

Ja tylko dodam ze jak ich wyzywalismy (czy oni nas) to wtedy mieli cos kolo 1150pktow no a ze teraz polecieli na leb na szyje to juz ich sprawa, ja server mam na ten mecz wiec zjedziemy ich na Bocage jak sie patrzy a Stal hmm, pewna osoba obliczyla u nas ze jak gramy stal to wygrywamy a gralismy ta mape tyle razy i mamy dobra taktyke ze poradzimy sobie a No Show to ja nie chce bo dawno nic nie gralismy wiec wiecie jak to jest, glodny jestem zwyciestwa :wink:

A co do tematu to z jednymi sie zgadzam a innymi nie ale to juz moje zdanie jest wiec zakonczmy to i GL TP i zyczcie nam tego samego tak zebyscie razem mieli co opijac na nastepnym spotkaniu!

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2003, 10:28 
Moderator forum

Cytuj:
.Z WA rowniez bylo tak ze grali swoje mecze a nie reprezentacje i jakos nikt na forum nie robil afery...

Garet bierz pod uwagę że od nas tylko Paweł gra w TP. Wiec z naszymi meczami nie ma problemu, więc nie bardzo wiem o co ci chodzi ?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2