pretorian napisał(a):
-Czasem! (do końca nie wiem czy to błąd czy zamierzony cel twórców gry) jak oberwiemy w heli np. z działka p.lotniczego to nasza maszyna zaczyna się dziwnie zachowywać tzn. tak jakby zahaczyć ogonem o budynek lub podobne, zdarza się że zaczynamy ostro nurkować lub też był przypadek że helikopter odwrócił się do góry nogami.Nie zawsze tak jest ,ale jak do tego dodać problem ze sterowaniem to kraksa gwarantowana.
SCREEN - [zbędny]
Chyba jest to zamierzenie tworcow gry, ktore ma urzeczywistnic latanie helikopterem. Sam nigdy takiego nie prowadzilem, ale wydaje mi sie, ze oberwanie kilku pociskow po kadlubie latadla moze wprawic go w drgania, "usztywnic" czy (przy dobrym trawieniu) nawet zachwiac rownowaga. Przynajmniej nie ma jak w BF2, gdzie mozna bylo pruc do helikoptera z czego popadnie, a on dalej pilotowal sie tak samo.
Edycja - zapomnialem dodac kolejny blad. Po dolaczeniu do walk czasami, przy mocno uszkodzonym srodowisku, zdarza sie, ze ruchome czesci - typu zniszczone slupe telefoniczne, pacholki i inne takie ********* co kilka sekund podskakuja na 2m, spadaja, leza chwile i znowu podskakuja. Nie wiem, czy to jest problem serwera/kodu gry/komputera (?), w rozgrywce nie przeszkadza, ale wyglada dosc zabawnie
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)