szakal0x napisał(a):
Kolejna porcja wrażeń:
DLACZEGO NIKT NIE GRA MEDYKIEM? No to jest mocno denerwujące, a z drugiej strony fajne
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Dziś w końcu przestała mi się gra crashować od gry medykiem. Pograłem pare(naście) rund tą klasą (głównie na tych polskich serwach) i widzę że głównie to tylko ja gram tą klasą ;d
Plusy: No niewątpliwie plusem jest że zawsze byłem pierwszy w tabeli z wynikami (czasem nawet z dwukrotną przewagą punktową w stosunku do top2 w mojej drużynie
Minusy: Jako że jestem medykiem i gdy mam wybór zabić wroga lub ressnąć swojego wybieram to drugie
(Głównie dlatego że liczę na to że on zabije wroga a ja jeszcze zgarnę asyste), ale to nie zawsze się sprawdza
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Prościej mówiąc często gine i nikt mnie nie leczy ;/
Irytuje mnie to że ja wszystkich leczę a mnie nikt ;/
Ale i tak będę grać tą super klasą
Co do broni; ten trzeci lkm jest nawet potężną bronią
gdy strzelam pojedynczo (ale dusząc szybko klawisz) to bardzo szybko z dużej odległości idzie kogoś zabić
Tak samo polecam shotguna (tego co trzeba przeładowywać), ale przy nim można się nieźle zdenerwować bo czasem przeciwnik ginie za 5 strzałem dopiero (Na ogół po 1-2):P
Tak więc zachęcam do grania medykami, punktów na pewno wam nie zabraknie
ps:nudziło mi się więc się rozpisałem xd
ps2: Te polskie serwery są polskie ale i tak lagi są ;/
ps3: bc2 jest 6 w top granych na xfire ;d To dużo jak na bete (i to nie open), pewnie jak wyjdzie to odrazu wciśnie się na 2 pozycje ;d Bo o 1 tam można pomarzyć xD
Aligatorr napisał(a):
ja osobiscie jestem zdzwiony ze gra stala sie tak popularna biorac pod uwage dosc cichy zywot pierwszego bad company.
Co jak co, ale tu nie ma się czemu dziwić. Pewnie by ownił jak by był na pc...
Szakal zgadza się to wszystko co piszesz , idealnie , czyli do Twojej ekipy potrzeba ze dwóch bazukowców i jednego z amunicją , wtedy tworzycie super team , który we wszystkim się uzupełnia , no może bazukowca zamienić trzeba z medykiem . Wtedy można zorganizować jakiś atak czy też obronę punktu. Sam widzisz , jest to gra tylko i wyłącznie , powtarzam tylko i wyłącznie zespołowa , drużyna tworzy organ , który może albo zaatakować , albo obronić , oby wszyscy grający to zrozumieli .
Siła ognia snajperów , została specjalnie tak stworzona , bo po rozpączęciu normalnych rozgrywek nikt ich do team,u nie weźmie , no bo niby po co . Niech siedzą w krzakach i czekają , może jutro będzie lepiej.
Ważne dla Wszystkich czytających , nowy BFBC2 polega na działaniu w drużynach czteroosobowych , inaczj to parodia rozgrywki . Grajcie w drużynach , jeden drugiemu musi pomagać , pamiętajcie o spałnach , jeden żyje , czeka na reszte drużyny , to jest podstawą dziąłania w BFBC2 !!!