elcidx napisał(a):
A czy ktoś może mi powiedzieć jak dodać do ulubionych, bo pod tym rozsuwanym menu nie mam takiej opcji.
Patrz pierwszy post na samym dole. Jest jeszcze jedna metoda na dodawanie serwerów do ulubionych.
p3g42 napisał(a):
No proszę nawet nie wiedziałem że zajmuje się tym Firma Inea
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Mam tam dobrego znajomego.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Myślałem że oni tylko są dostawcą internetu...
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
No INEA ma serwery gier od conajmniej od roku 2001. Problem w tym że nigdy się nie reklamowaliśmy. Nie było takiej potrzeby. Nie było takich możliwości itp itd.
Aligatorr napisał(a):
Może warto się nad tym zastanowić , bo opinia o serwerach idzie w świat , a potem będzie kłopot z klientami .
To BETA. Działa .. dziwnie. Patrz wywalanie z PB. To problem globalny. PB wyłączony jest na 2 serwerach - aby wszyscy mogli pograć. Zdarzało się bowiem że PB zgłaszał zduplikowany klucz. Takie i inne problemy nie będą rozwiązane w BECIE. Beta między innymi służy do tego aby można było wszelkie błędy wyłapać i ZGŁOSIĆ.
Maszyna ma spokojnie jeszcze sporo zapasu. Laguje wam ? Poważnie ? Na naszym forum nikt tego nie zgłaszał. A trochę ludzi tam gra i pisze. Mało tego .. sam gram.. więc nie wiem dokładnie o co wam chodzi. Gra jeszcze nie ruszyła. Gra działa jako wczesna BETA. Gra ma dużo błędów. Gra nie ma panelu administracyjnego. Gra nie ma nawet solidnych opcji konfiguracji (nie ma praktycznie nic) a wy narzekacie że polskie serwery do dupy ?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Grałem na serwerach 3DNetu i sorry .. komfort grania na G4G/Gamesnecie jest o niebo większy. Tam dopiero to są lagi.. Tak więc jak widzicie to dosyć subiektywna ocena.
Poza tym.. jeśli chodzi o działanie serwera.. zwracam uwagę na informację w pierwszym poście. Wszelkie uwagi o działaniu serwera zgłaszacie na forum G4G.pl.
Może się warto nad tym zastanowić ?
Zgłaszajcie blędy co do działania serwera na naszym forum.. a my te problemy wyślemy do DICE (bo mamy z nimi kontakt). Jest także angielskie forum battlefielda (co.uk) gdziepisują i czytują ludzie z DICE. Tam też problemy i błędy można zgłaszać.
Gracze dla graczy panowie... my pomożemy im.. a oni pomogą nam.